úterý 21. června 2016

Kosmetika z Elnino.cz #2

Pro dnešek pro Vás mám kratší recenze na samé voňavé produkty. Dostala jsem na testování velký a hlavně těžký balíček z e-shopu elnino.cz, ve kterém byly produkty k péči o vlasy a všechny krásně voní po vanilce. A protože mám vanilkovou vůni moc ráda, skákala jsem radostí!V balíčku byly tři produkty z vlasové kosmetiky od značky Kallos a jeden parfemovaný olej od značky Frais Monde.

Šampon + kondicionér + maska značky Kallos

Šampon
Jde o šampon pro suché vlasy, já moc suché vlasy nemám, ale je pravda, že v létě mám vlasy od sluníčka, slané nebo chlorované vody dost vysušené, takže přes léto vláskům určitě jeho péče prospěje. Šampon obsahuje vanilkový extrakt, který vlasy vyživí a ty jsou potom krásně lesklé. Má vysoké regenerační schopnosti, dokáže vlasy zpevnit a posílit. Moc se mi na něm líbí, že zamezuje třepení konečků. Šampon si vždy vmasíruji do mokrých vlasů, nechám cca 3 minuty působit a opláchnu vodou. Je vhodný i pro každodenní použití.

Kondicionér
Kondicionér je ze stejné vanilkové řady, takže vás okouzlí příjemnou parfemací. Stejně jako šampon obsahuje vanilkový extrakt. V podstatě slibuje vše, co šampon a navíc v něm najdete i podíl bílkovin a pšeničných klíčků díky kterým jsou vlásky hedvábně jemné a jdou jednoduše rozčesat, což ocení hlavně majitelky delších vlasů. Já ho používám jako klasické kondicionéry - napřed vlasy umyji šamponem a potom nanesu kondicionér nechám chvilku působit a opláchnu.

Maska
Posledním vanilkovým zástupcem z této sady je maska na vlasy. Maska vlasy provoní tak, že jemnou vanilkovou vůni budete cítit ještě druhý den. Obsahuje vysoký podíl přírodních látek, vitamínů a pšeničných proteinů. Ve složení najdete také účinný komplex minerálů a panthenol. Masku na vlasy používám cca 2x za týden a většinou ji nechávám působit tak 15 minut, někdy i déle. Na maskách mě baví, že jsou po nich vlasy ještě jemnější a heboučké na dotek než jen po umytí šamponem a kondicionérem.

Všechny tři produkty jsou super a budu je mít na hodně dlouho, protože balení jsou opravdu MEGA - všechny tři produkty jsou v balení o obsahu 1 000 ml. Mamce se s těmi velkými láhvemi špatně manipuluje. Je pravda, že jsou docela těžké. Zabalit si je do kufru na dovolenou je nemožné :) Možná bych ocenila poloviční balení. Maska se dá koupit i menším balení, ale šampon a kondicionér myslím jen v těch velkých.

Parfemovaný olej Vaniglia Frais Monde
Už máme doma tři parfemované oleje, ale všechny zabavila mamka, takže jsem ráda, že mám jeden sama pro sebe a ještě vanilkový no prostě ráj na zemi! A ještě když mi mamka řekla, že vůně vanilky je dobrá proti strachu (a já se pořád něčeho bojím), tak jsem byla radostí bez sebe. Nejraději bych se namazala celá, ale to je škoda. Tato nádherná esence mi připomíná Vánoce, když pečeme vanilkové rohlíčky a je vanilkou provoněný celý byt. Nejčastěji si vůni nanáším přímo na tělo, stačí malá kapička na pulzující místa, tedy krk nebo zápěstí a vůně se postupně rozvíjí. A pokud chcete aby vám tělové mléko nebo krém na ruce voněl po vanilce, tak stačí opět jedna kapka a máte další voňavý produkt na světě. 

Olej je v malé baculaté skleničce se zeleným šroubovacím víčkem - obal je jednoduchý a takový roztomilý akorát do ruky. Obsah lahvičky je 12 ml. Každopádně olej je dost intenzivní, takže stačí na pokožku nanést opravdu kapičku. 

Všechny čtyři produkty voní opravdu neodolatelně a intenzivně po vanilce. Takže pokud milujete vůni vanilky stejně jako já tak neváhejte!

UŽ JSTE NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ ZKOUŠELY? 
TAKY MILUJETE VŮNI VANILKY JAKO JÁ?


9 komentářů:

  1. Vanilkovú masku mám i ja, vlasy sú po nej skutočne jemnejšie, no bohužiaľ mi značka Kallos nie je sympatická. Parfumovaný olejček má krásne balenie :)

    Dovoľujem si ťa i tvoje čitateľky pozvať ku mne na blog do súťaže:
    SUMMER GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč ti není značka sympatická? A děkuji za pozvání.

      Vymazat
  2. Zaujímavý článok! :)
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha GIVEAWAY: partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. S Frais Monde nemam zatim moc dobrou zkusenost, ale olejicek by mohl byt urco fajn. A znacka Kallos me hodne laka.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S jakými produkty FM si nebyla spokojená? Já jsem zatím se všemi spokojená, ale je fakt, že jsem jich zase tolik nevyzkoušela asi jen čtyři :D.

      Vymazat
  4. Mám olejíček od Frais Mondé, mandarinkový. Je výborný, moc chci bergamotový, protože tu vůni miluji. Kosmetiku Kaloos jsem nezkoušela, ale slyšela o ní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bergamotový má právě mamka a to je top, taky bych si ho přála. Vůni bergamotu mám teď taky dost v oblibě.

      Vymazat
  5. Parfémovaný olej mám a to ve verzi mango a je to taková pěkná, přírodní, intenzivní vůně. Zase něco jiného než voňavky, používám to ráda. A od Kaloos jsem měla masku na vlasy, takovou v oranžovém balení, už nevím, jak se jmenovala, ale byla jsem ráda, že jsem to kilo spotřebovala. Přišlo mi totiž, že vlasy si na ni zvykly, dost je zatěžovala a vůně mi pak hodně vadila. Takže když už bych si od Kaloos kupovala masku zase, určitě v menším balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla si asi Carrota ta je oranžová ne? Tu mám totiž taky, ale v tom menším balení. No já všechny produkty dost střídám.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...