pátek 13. května 2016

Sante: Krém na ruce a nehty


Dneska pro vás mám kratší recenzi na jeden krémík, tak doufám, že se vám bude líbit :). Tento krém jsem dostala na vyzkoušení od biobeauty.cz. Krémy, které spojují péči jak o pokožku rukou, tak o nehty mám moc ráda. Krém je mastnější, ale na rukou mi to nevadí (na pleti bych to, ale nesnesla). I přesto, že je mastný a hutný, tak se do pokožky vstřebá docela rychle. Krém pokožku rukou krásně hydratuje a chrání ji před vysoušením. Je vhodný i pro suchou a citlivou pokožku. Obsahuje výtažky z Bio aloe vera, výtažek z Bio bavlny a blahodárné bambucké máslo. Parfemace je moc moc příjemná - všechno, kde je bambucké máslo mi moc voní. Takže po natření si pak ještě chvilku čichám k rukám, abych si vůni užila. Obsah balení je 50 ml, takže prima do kabelky.
Za sebe můžu tento krém doporučit!



ZNÁTE KOSMETIKU SANTE? 
UŽ JSTE OD NÍ NĚCO ZKOUŠELY? 
A JAK JSTE PROŽILY DNEŠEK TEDY PÁTEK TŘINÁCTÉHO? 





8 komentářů:

  1. Milujem kozmetiku Sante, mám od nich krémy na tvár a CC krém (: je skvelý.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ještě pár produktů na které chystám recenze, tak uvidíme, jak budu spokojená, každopádně jsem moc ráda, že jsem tuto značku poznala :)

      Vymazat
  2. Upřímně jsem o značce nikdy neslyšela, ale krém vypadá dobře. Moc se mi líbí balení. Také nemám ráda, když krém zůstane na kůži stát, takže věřím, že musí být moc příjemný :) Budu muset jít tuto značku prozkoumat :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic si z toho nedělej, já jsem značku taky neznala, ale jsem fakt ráda, že jsem ji poznala je super a dost mi vyhovuje :)

      Vymazat
  3. Sante mám docela ráda, jednu dobu jsem používala jejich pleťovou kosmetiku
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku neznám, ale krém vypadá pěkně :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se, tuhle značku neznám, možná se mrknu, co ještě mají v nabídce. :) Super recenze!

    OdpovědětVymazat
  6. So značkou som ešte nemala možnosť sa stretnúť, ale skúšala som niečo podobné od Yves Rocher a bola som veľmi spokojná, takže asi siahnem aj po tomto. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...