pondělí 4. dubna 2016

CelluBlue: Je čas rozloučit se s pomerančovou pokožkou!

Nabídka na vyzkoušení tohoto zvláštního modrého kloboučku mi dorazila během února, hned jsem se podívala na internet, k čemu se vlastně tato "hračka" používá a byla jsem mile překvapena a nabídku testování jsem přijala. Modrý klobouček se jmenuje CelluBlue a je určen na vakuové masáže, které bojují s pomerančovou kůží - celulitidou. Bohužel i mě tento ďolíčkový problém trošku trápí, takže jsem byla na tento zázrak dost zvědavá. A taky se už pomalu blíží letní sezóna šortek a sukýnek, takže proč nevyzkoušet tuto baňku, že?
Oficiální popis produktu
CelluBlue je vyroben z medicínského hypoalergenního silikonu. Pomocí CelluBlue můžete opakovat pohyby proslulé vakuové masáže na místech, zasažených celulitidou. Ošetření se provádí na těchto partiích: stehna, hýždě, bederní část, břicho atd. Před masáží je nutné použít trochu masážního oleje. CelluBlue je doručován spolu s malou taštičkou. 
Pomocí CelluBlue můžete opakovat pohyby proslulé vakuové masáže. Tato masážní technika je nejúspěšnější ošetřovací metoda proti celulitidě. CelluBlue se používá proti všem typům celulitidy: edematózní, tukové, fibrózní nebo kombinované.

Jak se CelluBlue používá?

1. Nejprve namažete pokožku, kterou budete masírovat olejem nebo tělovým mlékem (doporučuji nějký olej, já používám oleje od Saloos), aby masáž šla lépe a nic vás nebolelo.
2. CelluBlue na pokožce zafixujete - tedy stisknete kalíšek na bocích a "přisajete" na pokožku.
3. Pak už masírujete: Začněte posouvat baňku zespodu nahoru cca 3 minuty a potom zleva napravo cca minutu. Potom, cca 1 minutu dělejte kruhové pohyby ve směru zespodu nahoru. Abyste dosáhli ještě větší efektivity, můžete ukončit masáž silným přitisknutím CelluBlue k pokožce a postupně banku od kůže odtahovat.
4. Doporučuje se masírovat každé místo asi 5 minut, ale masírujte, tak aby vám to bylo příjemné, hlavně nic nedělejte s bolestí.
5. Po masáži se doporučuje vypít během následující hodiny 0,5 litrů čisté vody, což pomůže odstranit z organismu toxiny a vytlačený tuk.


Na videu můžete vidět názornou ukázku:


Dávejte pozor na:

1) Nepoužívejte klobouček na poškozenou pokožku nebo při onemocnění oběhového systému. 
2) Po masáži může pokožka zčervenat, toto zčervenání by mělo zmizet za několik minut. 
3) Pokud se vám po masáži vytvoří modřiny, je lepší klobouček přisávat méně, aby podtlak nebyl tak velký a masírovat byste měli třeba obden.
4) Klobouček můžete jednoduše očistit pomocí vody a mýdla. 


Můj názor:
Cellublue mi přišel zabalený v malém plátěném pytlíčku, který je vhodný na cestování. Když jsem baňku vybalila byla jsem docela překvapená, že je z docela pevného materiálu, tak jsem byla zvědavá na to "přicucnutí". Ale naštěstí se i přes pevnost dá dobře stisknout a na pokožku přisát. Zkoušela jsem baňku přisát i na suchou, nenamazanou pokožku, ale to nezkoušejte, docela to bolí, takže vždy před masáží důkladně pokožku namažte nějakým olejem, aby to lépe klouzalo. Síla tahu, když provádíte masáž je opravdu veliká a hned můžete vidět, jak pokožka červená. Ale toto zčervenání asi za půl hodiny zmizí. 

Moje hodnocení:
+ opravdu funguje, celulitida je na ústupu
+ velikost
- vyšší cena

Cellublue používám asi měsíc a půl, přiznám se, že ne pravidelně každý den, ale i tak jsou vidět výsledky, pokožka je vypnutější a celulitidě můžu říct nashledanou. 

Tento malý modrý zázrak si můžete objednat prostřednictvím oficiálních stránek - zde, kde stojí 19,90 €.







ZNÁTE CELLUBLUE? JAK S POMERANČOVOU KŮŽÍ BOJUJETE VY?








5 komentářů:

  1. počula som aj ja o ňom, ale že skôr to nie je funkčné ako je :D

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spokojená, určitě je to účinnější než nějaké drahé krémy, a samozřejmě se při používání této baňky musí dodržovat zdraví životní styl.

      Vymazat
  2. To jsem jeste neslysela :D

    Ja ted testuju ACTIVE SLIMMER HIGH WAIST BERMUDA od belindy, na kterou bude i recenze na andreabblog

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem o něm slyšela, ale za kousek čehosi bych nikdy nedala takové penízky. Celulitida necelulitida :D Ale moc pěkná recenze, která může pomoct hodně holkám, kterým celulitida snižuje sebevědomí! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...