pátek 29. dubna 2016

Brandnooze box - duben 2016

Už od začátku týdne jsem věděla, že během dneška můžu očekávat pošťáka s dalším brandnooze boxem, plných dobrot. Na tento box jsem se dost těšila, ale bohužel jsem z něj docela dost zklamaná. Za mě se tento box vůbec nepovedl :(. Tento článek jsem nepsala s žádným nadšením, tak doufám že se neunudíte :D. Pokud by vás, ale samotná myšlenka boxu zaujal, tak mrkněte na bradnoozebox.cz.

Co box obsahoval tedy obsahoval:

Ovesná kaše brusinka Dr. Oetker: Cena 15 Kč
Kaše slibuje vyváženou recepturu, kvalitní použité suroviny, vysoký obsah celozrnných ovesných vloček a sušeného ovoce a nově je kaše bez glukozového cukru. Jde o praktické jednoporcové balení, které stačí zalít 150 ml horké vody a je hotovo. Já teda nejsem vůbec zastáncem jakýchkoli instantních kaší. Kaši z ovesných vloček si dělám každé ráno a její příprava mi zabere cca 5 minut a určitě je zdravější než tato kupovaná. 

Vitana - Jedlá želatina na sladké i slané: Cena 17 Kč
Jde o nový výrobek od Vitany, který je jednoduchý a rychlý na přípravu. Želatiny je sama o sobě bez chuti, takže ji můžete využít jak na sladké, tak na slané pokrmy. Želatinu nejspíš využiju, když budu kuchtit nějakou ovocnou buchtu. Jinak z želatiny doma taky nic jiného nepřipravujeme. Takové ty rosoly naslano moc ráda nemám :/. 


Nescafé 3in1 - Coconut Dream: Cena 55 Kč
Jde o novou exitickou příchuť. Bohužel kávu nepiju, takže ani z tohoto produktu nejsem vůbec nadšená. 

Chio Chips - Absolutely Barbecue: Cena 24 Kč
Opět nová příchuť, která má být pikantní a vhodná na první grilovačky. No během půl roku jsem přibrala snad 10 kilo, tak ani z chipsů nezkáču do stropu od radosti :/. 


BeBe Dobré ráno - Na Měkko: Cena 11 Kč
Tyt sušenky obsahují celozrnné cereálie a jsou dostání rovnou ve třech variantách: cereální, Brusinka s ovocem a s kousky čokolády. Tyto sušenky byste v mém nákupním košíku taky nenašly. Asi si je rozdělíme s Honzou napůl ať ochutnáme, ale kupovat nebudeme. 


Korunní Vitamin sirup: Cena 50 Kč
No další pecka :D. Sirup má být z výživového hlediska hodnotnější než standardní sirupy, které jsou v současné době dostupné na českém trhu. Obsahuje vitaminy, jejich základ tvoří také ovocný podíl. Jeho pravidelná konzumace má být spolu s výváženou stravou součástí zdravého žicotního stylu. Ředění: 1:6 poskytuje tělu minimálně 75 % doporučenné denní dávky uvedených vitamínů. No musím říct, že s ničím, co se o tomto sirupu píše nesouhlasím. Myslím že je nejlepší neutrácet za přeslazenou vodu. Pitná voda teče všude, zatím je zadarmo a je zdravá, tak proč kupovat tyto sladidla. Já jsem měla v boxu sirup s příchutí malina a granátové jablko.

Pedro - OVO Pecky: Cena 15 Kč
Jde o mix malých bonbonků s ovocnými příchutěmi, které neobsahují palmový olej. Jde o novinku. Opět zklamání, jako malá jsem měla tyto bonbony plné cukru ráda, ale čím jsem starší, tím víc je nemusím. Takže tyto bonbony určitě nevyzkouším.


Vitana - Staročeské sypání: 9 Kč
Jde o lahodnou směs třtinového cukru se skořicí, citronem a badaánem. Tento výrobek je vhodný na posypání jakýchkoli sladkých pokrmů. No nevím jestli se smát nebo brečet. Vždyť třtinový cukr si můžu se skořicí, citronovou kůrou a ovoněný badyánem udělat i doma. No sypání využiju, ale určitě si ho kupovat nebudu. Zbytečně utracené peníze. 

Rajčatový Dip Kotány: Cena 18 Kč
No a je to tady zase, raději si udělám dip z jagurtu nebo tvarohu a z čerstvých bylinek. Než si kupovat nejrůznější kořenící směsi, které jsou plné soli. Pokud máte, ale takové koření rádi, tak v květnu příjdou na pulty tři nové verze: rajčatový, česnekový a barbecue dip.


White Beer nealkoholický sladový nápoj s příchutí Jahoda
Bohužel tento produkt nebyl v soupisu všech produktů a já ho sama neznám a ani se mi nechce hledat, o co konkrétně jde a kolik to stojí. Protože piju alkohol opravdu jen výjimečně, tak se mi v boxu místo piva (to mají všichni ostatní) objevil tento nápoj. Bohužel radost mi teda neudělal. Fajn bez alkoholu ale za to je na prvních příčkách ve složení voda a cukr, děkuji nechci. Nechutnají mi přeslazené nápoje v plechovkách. 

Alpro Cococnut cuisine: Cena 50 Kč
Tak toto je jediný produkt, který mi udělal v tomto boxu radost. Produkty Alpro mám moc ráda a jsem ráda, že zkusím něco, co neznám. Jde o kokosovou alternativu ke smetaně na vaření. Jde tedy o husté, krémové kokosové mléko na vaření. 

 


Celá natěšená jsem čekala až přijde Honza z práce, protože tento box vždycky rozbalujeme spolu. No a už při prvním omrknutí nastalo obrovské zklamání. Z tohoto boxu mi udělala jen alternativa smetany a časopis dieta. Zbytek buď spotřebuju, ale nikdy bych si produkty sama nekoupila nebo produkty věnuju někomu jinému. Docela mě rozesmálo, že byl v boxu časopis dieta, ale obsah boxu dvakrát zdravou stravou nevoněl. Doufám, že květnový box bude lepší.


CO ŘÍKÁTE NA BOX VY?
CO BYSTE VYUŽILY VY A CO NAOPAK VŮBEC NE?



18 komentářů:

  1. Ty jo, tak nevím. Asi bych byla ráda jen z časopisu a Alpra :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mne se obsah boxu zase libi moc :), vyuzila bych z toho vsechno

    OdpovědětVymazat
  3. Každému sa dá nájsť využitie ale najlepšie asi je to kokosové niečo :D
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Já nevím, asi bych takovýhle balíček neuvítala. :/ :) Ale samozřejmě každý jsme jiný. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  5. Z balíčku bych asi všechno nevyužila, ale některé produkty bych ráda vyzkoušela :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Ja by som si dala tie čipsy asi najviac :DD

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Přesně tak! Doufám, že se mi příště box trefí do chuti víc :)

      Vymazat
  8. Všetko sladké by som hned zjedla.
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  9. Obecně mi Brandooz box přijde jako vyhození peněz. To si raději nakoupím sama podle svých chutí a zásad. Ale z Alpra bych měla radost taky. Ostatně Alpro má teď super novinky - kokosový nápoj a ještě kokosový s příchutí čokolády. Dělají menší i větší balení a oba jsou výborné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ už jsem o novinkách slyšela, no ale ty ceny. Alpro je strašně drahé, takže si ho koupíme jen občas. Jsem zvyklá dost pít mléko, takže bych to Alprácké měla hned fuč.

      Vymazat
  10. Tak za mě asi všechno fajn, ale asi bych to vyloženě mít nemusela. Ale když už by box přišel, tak bych ochutnala všechno. Teda kromě toho časopisu, ten bych fakt nejedla. :)

    http://www.baby-mamalifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. mňam tenhle box se teda vyvedl! :) To bebe mám moc ráda :) Jediné co mě tak odradilo je ovesná kaše, neumím si představit že bych si ji připravila z prášku :D :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  12. Všecko by mi vyhovovalo :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Chápu, že pro někoho, kdo dodržuje zdravou stravu tento box musí být hrůza :D ale jsou tu i lidi, které tento trend vegan paleo raw nechytil a těm tento box musel udělat radost :) já bych na tom byla ale stejně jako ty :D

    SOUL OF SISTERS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...