čtvrtek 23. července 2015

Fialové lakování - laky Miss sporty a Essence

Dneska jsem si pro vás přichystala fialkovo-perleťové lakování. Lakovala jsem v pondělí a lak je pořád neoprýskaný.Takže za mě všechny použité laky dostávají pochvalu :).

Minulý týden jsem narazila v drogerii Rossman na výprodeje laků a neodolala jsem. Koupila jsem si Essence The nudes 01 walk on the white side. Lak pěkně kryje ve dvou vrstvách, dobře se lakuji a i konzistence je tak akorát.

Další použité laky už mám déle. Zákadní fialkový je Miss sporty Clubbing colours 465 a jde o výraznou fialkovou barvičku. A na tento lak jsem ještě lakovala zdobicí fialový lak se třpytkami také Miss sporty oh my gem 003.
Oh my gem 003, The nudes 01, Clubbing colours 465

Můj mobil se něják nedokáže poprat se třpytkami, vždy vyfotím asi 20 fotek a jen jedna není rozmazaná, tuto jsem vybrala jako nejlepší :)


Doufám, že se vám lakování líbilo a do komentářů mi napište jakou barvičku máte na nehtech právě teď a jestli je fialová taky vaše oblíbená barva :)




6 komentářů:

  1. Moc pěkné :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-purex.html

    OdpovědětVymazat
  2. Lakování je moc hezké. Fialová barvička se mi taky moc líbí, ale trošku světlejší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já mám asi 10 odstínů fialové, napřed jsem nalakovala každý prst jiným odstínem a potom jsem se rozhodla pro tento.

      Vymazat
  3. krásne si si nalakovala nechty, ten fialový lak je naozaj pekný :)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...