středa 6. března 2019

Renovality: Olej z levandule

Krásný den, dnes bych vám ráda ukázala jeden hooodně voňavý produkt, který ošálí vaše čichové smysly a krásně zrelaxuje vaše tělo i duši. Renovality Olej z levandule, tak přesně na tento produkt se chci dnes zaměřit, objednávala jsem ho v prosinci, takže je nejvhodnější doba vám o něm něco napsat. 
Značku Renovality jsem vám již představovala v předchozím článku, ale opakování je matkou moudrosti, takže vypíchnu ty nejdůležitější informace. Jedná se o českou značku, která nabízí oleje z pečlivě vybraných plodin lisovaných za studena, aby neztratily nic ze svých přirozených vlastností a byla zaručena nejvyšší kvalita výsledného produktu. Kosmetika neobsahuje žádné minerální oleje, syntetické látky, konzervanty ani barviva. Produkty jsou tedy vhodné i pro osoby s citlivou či ekzematickou pletí. 

Ale zpět k dnešní recenzi! Takže Levandulový olej. Čekala jsem, že jeho vůně bude intenzivní, ale příjemná a hlavně přírodní a moje očekávání se naprosto naplnilo. Stačí zavřít oči a nechat si masírovat záda tímto olejíčkem a rázem se přenesete doprostřed levandulového pole v Provence. Ta vůně je naprosto uklidňující a ta představa, že sedíte uprostřed fialové záplavy kvítků, které voní na kilometry daleko a okolo poletují bělásci, no to je prostě ráj. Levandule je v tomto směru kouzelnice, ale bacha jen ta přírodní vůně levandule - jemná, která pohladí po duši. 
Olejíček jsem si naprosto zamilovala! Nejčastěji ho používám než jdu spát. Vždycky žadoním, aby mi Honza namazal záda tímto olejem, protože pak se mi krásně usíná. Někdy si namažu jen spánky a i to je velmi příjemné. Třeba když mě bolí hlava, tak je to parádní úleva. 

Každopádně pokud chcete olej používat na pleť, tak je tento olej vhodný na problematickou a aknózní pleť, já jsem ho na pleť nepoužívala, používám ho na masáže anebo na ty spánky. Anebo jsem si ho také nakapala do koupele, což bylo velmi příjemné, voněla pak celá koupelna. Olej jsem koupila na Notino.cz, kde je jeho cena 249,-, což mi přijde vzhledem ke kvalitě a lahvičce o objemu 100 ml, cena krásná. 

A protože se nezadržitelně blíží 8. březen, kdy slavíme Den žen, tak si Notino.cz připravilo slevu 8% slevu na vše (kromě již zlevněného zboží). Sleva platí na e-shopu i ve všech prodejnách. Prvních 8000 zákazníků dokonce dostane rtěnku k nákupu zdarma. Takže pokud máte v plánu jarní nákup kosmetiky, můžete využít akce.

CO NA TENTO OLEJ ŘÍKÁTE? 
MÁTE RÁDI VŮNI LEVANDULE?



12 komentářů:

  1. nič podobné som ešte neskúšala, ale levandulu mám celkom rada :)

    OdpovědětVymazat
  2. Levanduli mám ráda a ten olejíček je super určitě právě na zklidnění a lepší spánek, asi si ho taky pořídím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Levandule nepatří zrovna mezi moje top vůně, ale kouzlu olejů jsem propadla. :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  4. Levanduľu zbožňujem a na tento olej som už pozerala. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem toho od Renovality měla hodně, ale tento olej mi nějak unikl :-) levanduli mám moc ráda!
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Na túto značku počúvam samé skvelé recenzie! :) Levanduľu milujem ♥ ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  7. Ta vůně musí být parádní :-) já mám vůni levandule moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...