středa 20. března 2019

Frais Monde: Řasenka Black Intense Definition Effect

Značku Frais Monde z mých recenzí už jistě znáte (RECENZE ZDE). Mám doma hned několik parfemovaných olejíčků, na které nedám dopustit a vždy mám minimálně jeden v kabelce. Dokonce i Honza má jeden svůj olejíček, který je určený pro pány a používá ho dost často. Tentokrát pro vás ale nemám recenzi na další voňavý olejíček, ale na řasenku a zdůrazňuji, že se jedná o řasenku přírodní! 
Asi před rokem jsem se rozhodla, že budu chránit svoje oči a budu používat už pouze přírodní řasenky. Vyzkoušela jsem jich už několik značek a jsem s nimi moc spokojená dokonce víc než z těmi klasickými drogerky. Mám totiž citlivá očka a postupem času mi řasenky z drogerií začaly dost vadit. Oči jsem měla červené, unavené, během dne mi slzely a dělaly se mi různé záněty víček. Musím to zaklepat na dřevo, ale od té doby co si vybírám přírodní řasenky, tak tyto problémy zmizely. Nejsem ten typ, co by musel jít namalovaný i do "samošky" na sídlišti nebo s košem a tak dávám očnímu okolí a řasám i dost často pauzu od líčení a odličování, což jim taky určitě prospívá. Tak se na tuhle moji novou řasenku podíváme ne? 
Na e-shopu Elnino, jsem si k vyzkoušení vybrala řasenku značky Frais Monde, která je určená pro zvětšení objemu řas. Řasenka přišla v papírovém obalu, který má na sobě červenobílé popisky. Samotný váleček řasenky má stříbrnou barvu. V kosmetické taštičce bude snadno k nalezení. Celkově se mi balení moc líbí. Řasenka má super kartáček, kterým řasenku na řasy nanesete jednoduše v pár tazích. Řasy neslepuje a nijak během dne neopadává. Řasenka je černá a není voděodolná. Osobně nejsem příznivkyní voděodolných řasenek (dokonce po nich nesahám ani v létě). Řasenka jde jednoduše odlíčit a nemusíte tak trápit oční víčka, dlouhým odličováním. 
Pokud jde o zvýšení objemu, tak bych ji označila jako jednu z lepších přírodních řasenek. Řasy vypadají přirozeně a jsou určitě výraznější. Ve složení najdete rostlinné vosky, které zamezují drolení a účinné extrakty, které o řasy pečují a nezatěžují je. Určitě jde o další super přírodní řasenku, po které budu sahat moc ráda. Cena této řasenky je 186,-, což je podle mě na přírodní produkt z dekorativní kosmetiky super cena. 

MÁTE DOMA NĚJAKÝ PRODUKT ZNAČKY FRAIS MONDE? 
ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚJAKOU PŘÍRODNÍ DEKORATIVNÍ KOSMETIKU?



10 komentářů:

  1. Vůbec tuto značku neznám, ale vypadá moc dobře a obal také. :) Také jsem časem přišla na to, že mi přírodní produkty pomáhají víc. Já tedy toho moc nepoužívám, ale jsou dny, kdy si vyhraju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky takové dny, kdy mám čas a chci si s líčením vyhrát mám, ale je jich čím dál míň :).

      Vymazat
  2. Musím souhlasit je skvělá :-) A jedna z nejlepších, co jsem měla možnost s přírodních řad vyzkoušet :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  3. Dekorativku jsem ještě od nich neměla a tahle vypadá docela fajn :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, mají super produkty i z dekorativní kosmetiky.

      Vymazat
  4. Značku neznám, ale řasenka vypadá dobře :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě se mrkni na jejich parfemované oleje těmi jsme začínala, jsou lepší než klasické parfémy.

      Vymazat
  5. Tahle značka mi něco říká, ale jinak jí takhle neznám a ani mě neláká :-) nezaujala mě.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, píšu z účtu mého přítele, protože se mi nechce přehlašet. Jen jsem se chtěla zeptat, zda jste k tomu používala nějaké liftingové sérum? Kosmetička mi právě při prodlužování řas doporučovala, abych já ho použila, ale na druhou stranu si nejsem jistá, jestli to doporučuje všem nebo jsem jen speciální případ. :D Samozřejmě jsem se zapomněla zeptat, že ... :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...