pondělí 25. února 2019

Renovality: Moringový olej

Krásný dne, dnes pro vás mám recenzi na další olejíček značky Renovality. Tentokrát půjde o Moringový olej lisovaný za studena. Popravdě jsem moringový olej nikdy před tím nezkoušela a ani jsem nevěděla, co moringa je, takže to pro mě byla naprostá novinka. Jediné, čím jsem si byla jistá bylo to, že značka Renovality by neměla v nabídce nic špatného. Takže jsem se spíš těšila na to, co nového objevím. Moringový olej se vyrábí ze stromu, který se jmenuje Moringa oleifera a roste původně v Indii. Ještě nesmím opomenout fakt, že jsem tento olej mohla vyzkoušet díky e-shopu Elnino.cz, který mi ho zaslal na otestování, takže moc děkuji za tuto možnost.
Moringový olej značky Renovality je ve skleněné lahvičce s modrou etiketou. Balení má 100 ml a design lahvičky je stejný jako u všech jiných produktů značky Renovality, aby se nám to nepletlo. Není to můj první olej od této značky a tak předpokládám, že mi stejně jako ostatní, i tento olej vydrží minimálně tři měsíce každodenního používání. Olej se aplikuje pomocí velmi praktické pipetky, do které si nasajete přesně takové množství, které potřebujete. Stačí pouze kapka. U balení je jediný problém, na který je potřeba dávat pozor! Váleček je skleněný, takže opatrně s ním. Byla by přece velikánská škoda lahvičku rozfláknout o kachličky. 
Moringový olej je vhodný proti vráskám na obličeji, krku a okolo očí. Každopádně se dá použít i na akné a pigmentové skvrnky, které se mohou na tváři objevovat. Moringový olej můžete používat i na vlasy, kdy pomáhá v boji proti lupům a ošetřuje suché a lámavé vlasy. Olej ocení všechny majitelky suché pleti, zvládne totiž pěkně vyživit suchá místečka a dodat jim potřebnou hydrataci. 

Parfemace Moringového oleje mě překvapila, čekala jsem nejrůznější vůně, ale že bude vonět jako provensálské koření, které sypu na pečenou dýni, to jsem tedy nečekala :D. Každopádně vůni provensálského koření mám ráda, takže mi parfemace vůbec nevadí. 

S olejem jsem naprosto spokojená! Mám ho vyzkoušený jak na vlasy, tak i na obličej a krk. Na obličeji se mi dřív tvořila suchá místečka a ta jsou pryč. Vlásky jsou po použití oleje taky krásně vyživené. Olej se vsákne do pokožky rychle, takže nestihne zanechat mastný film na pleti. Pleť je krásně hydratovaná a hlaďoučká. Olej používám na pleť a krk vždy večer a ráno je probuzení opravdu příjemné. Pokud jde o použití na vlasy tak tam moje zkušenosti vypadají tak, že olej nanesu k pokožce na hlavě ale i do celé délky vlasů a zabalím vlásky zhruba na 15 minut do ručníku a potom olej z vlasů opláchnu a je hotovo, vlasy jsou krásně vyživené. 
Takže za mě dávám Moringovému oleji značky Renovality palec nahoru a určitě do něho půjdu znovu! Renovality opět nezklamala! Tento olej koupíte za 340,- na Elnino.cz, což mi přijde jako super cena, za olej s tolika klady. Počítejte s tím, že vydrží fakt tři měsíce, takže když si částku rozpočítáte je to zanedbatelná částka v rozpočtu. 

SLYŠELI JSTE UŽ O MORINGOVÉM OLEJI? 
ZAUJAL VÁS TENTO OLEJ?


6 komentářů:

  1. Taky bych chtěla podobný olej někdy vyzkoušet, určitě musí mít skvělé účinky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Celkově se mi líbí všechny oleje od Renovality, ale ještě jsem je nezkoušela. Tak snad je taky někdy vyzkouším. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaký vyzkoušej na výběr jich je spousta :).

      Vymazat
  3. Tahle značka na olejíčky je více než parádní!! :-) Já osobní zkušenosti s Moringovým olejem nemám..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...