pondělí 4. února 2019

Renovality: Arganový olej

Předpokládám, že českou značku biokosmetiky Renovality už znáte a že už máte doma i nějaké ty produkty. Já jsem ji začala objevovat teprve nedávno a dost jsem si ji zamilovala, takže se mi doma rozšiřuje pěkná sbírka produktů. Dnes bych vám chtěla představit jejich Arganový olej. 

Renovality je česká rodinná firma, která nabízí čistě přírodní, za studena lisované oleje (CPK certifikace). Oleje neobsahují minerální oleje, syntetické látky, konzervanty ani barviva. Takže kvalita je zaručena. Pro vaši pleť, jen to nejlepší! 

Arganový olej Renovality lisovaný za studena patří k luxusním olejům, je v balení o 100 ml, toto balení v klidu vydrží na 2 až 3 měsíce, pokud ho budete používat jen na pleť tak klidně i déle, protože stačí opravdu tři kapky na celý obličej. Aplikace olejíčku je jednoduchá - pomocí pipetky. K balení olejů využívá Renovality speciálně to nejlepší fialové sklo. Vliv světla totiž vždy urychluje proces molekulárního rozpadu přírodních produktů a fialové sklo funguje jako přirozený filtr, který chrání a zlepšuje kvalitu olejů. Dávejte tedy pozor, aby vám skleněná lahvička nespadla v koupelně na dlažbu. 
Tento olej je voní lehce po oříšcích, což mi vyhovuje. Jeho barva je taková zlatavá. Arganový olej je určen pro všechny typy pleti a proto je univerzálním produktem v každé koupelně. Já ho dokonce používám i na konečky vlasů. Umyji si vlasy, kapnu si pár kapek oleje do dlaně a pěkně je zapracuji na celé délky, ale hlavně do konečků, vlásky zabalím zhruba na čtvrt hodiny do ručníku, aby olej působil a potom už jen vlasy opláchnu vodou. Vlasy jsou krásně jemné a vypadají zdravě. 

Poku olejíček používám na pleť a na dekolt, tak ho aplikuji vždy po koupeli ještě na vlhkou pokožku, tak aby se krásně vstřebal. Dále používám olej na okolí kolem nehtů, stačí jedna kapka a tu pěkně vmasírovat do kůžičky v okolí nehtů a je po záděrách a po tvrdé kůži. 
Za sebe můžu Arganový olej značky Renovality určitě doporučit! Vyhovuje mi aplikace pipetkou a jeho účinky jsou vidět hned po pár použitích. Výrobky Renovality můžou být i krásným dárkem pro členy rodiny, anebo pro kamarádky. Arganový olej a jiné fialové poklady můžete objednat třeba na Notino.cz, kde ho koupíte za cenu 320,-. 

ZNÁTE ZNAČKU RENOVALITY? 
POUŽÍVÁTE ARGANOVÝ OLEJ?


10 komentářů:

  1. Značku znám díky, ségře protože to stejné má doma:).Arganový olej jsem možná v něčem měla, ale samotný nepoužívám:D, ale po přečtení článku přemýšlím, že zkusím od ségry:D

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  2. Značku poznám, ale ještě jsem od nich nic neměla. Arganový olej doma mám, ale od jiné značky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    o značce jsem už slyšela, ale nic od ní nemám. Doma mi stojí sérum na vlasy s arganovým olejem od jiné značky, zatím ho testuji, jsem zvědavá na účinky.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Od téhle značky mám ricinový olej. Ale chci zkusit jiné oleje, protože v nabídce má Renovality mnohem zajímavější druhy olejů.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A s Ricinovým si spokojená? Na co ho nejčastěji používáš?

      Vymazat
  5. Akurat vcera som nan v jednom e-shope pozerala, no zatial nekupila :-). V porovnani s inymi znackami arganovych olejov je dost lacny, tak vaham ci bude aj kvalitny. Skusala si uz arganove oleje aj od inych znaciek? Vies ich porovnat?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...