středa 16. ledna 2019

Bvlgari: Omnia Amethyste

Ještě před koncem roku jsem dostala krásný balíček od e-shopu Elnino.cz, který mi poslali při příležitosti oslav - Elnino má už 15 let. Pěkný věk že, to už dostalo občanku :). V balíčku jsem měla mimo jiné i vůni značky Bvlgari Omnia Amethyste.
Tuto vůni jsem držela v ruce poprvé, takže jsem ji začala hned prozkoumávat. Toaletní voda je v krásném designovém flakonku s fialovým nádechem a kovovými detaily. Hned po prvním ovonění jsem si ji zamilovala a dostala čestné místo mezi dalšími vůněmi. Nemám totiž jen jeden parfém, ale ráda vůně střídám podle nálady. Na balení je velmi praktická jeho velikost a to 25 ml, krásně se vejde do dlaně a taky do kabelky. Vůně se aplikuje rozprašovačem, což je klasika. Jediná nevýhoda flakonku, která mě osobně zas tak nevadí je, že nestojí, musíte ho mít vždy položený, jako kamínek. 
Vůně samotná je dost květinová, cítím růže v kombinaci s něčím nepopsatelným. Píšou o ní, že je vznešená a moderní, květinová, inspirovaná tisíci vůní kosatcovitých zahrad, svlažených ranní rosou. Krásnou svěží vůni cítím od rána až do doby než přijdu domů z práce a na oblečení je cítit i několik dnů, takže výdrž je podle mě super. 

Hlava:
růžový grapefruit, zelené tóny
Srdce:
kosatec, bulharská růže
Základ:
heliotrop, dřevité tóny
Jsem moc ráda, že se mi tato vůně dostala do rukou a stala se tak mou oblíbenkyní, jde o elegantní vůni, která se hodí na každodenní nošení, takže značka ideál. Parfém si můžete objednat na Elnino.cz - ZDE

ZNÁTE ZNAČKU BVLGARI? 
ZNÁTE PARFÉM OMNIA AMETHYSTE?


8 komentářů:

  1. Značku znám, ale když jsem některé vůně očuchávala v obchodě asi jsem neměla zrovna šťastný výběr. Nevybavují si, jestli jsem zkoušela i tuhle, ale z těch co jsem čichala mě nezaujala bohužel ani jedna. Ale teda flakonky mají moc hezké :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak udělej výpravu do obchodu ještě jednou a zkus přímo tuto, ale je jasné, že nebude vonět všem :).

      Vymazat
  2. Tuhle značku znám. Už kolikrát jsem si od ní chtěla nějaký parfém pořídit, ale v parfumérii jdu očichávat jiné vůně, ty známé, velmi známé a na Bvlgari zapomenu :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...