pondělí 10. září 2018

L’Oréal Paris: Infallible fixační sprej na make-up

Taky v horkých letních dnech řešíte problém s tím, aby se vám upravený make-up neroztékal? Mám pro vás na tohle vychytávku a v dnešním článku vám ukážu Fixační sprej na make-up, který testovala mamka, která má problém s pocením obličeje v létě. Fixační sprej je značky L’Oréal Paris a objednávala jsem ho na Notino.cz. Sama fixační spreje moc nepoužívám, ale to bude tím, že se hlavně během léta moc nemaluju a v zimě mi většinou make-up drží pěkně.
Infallible fixační sprej je v praktické menší úzké plastové nádobce se sprejovým aplikátorem. Lahvička je o objemu 100 ml. 
Sprej slibuje dlouhou výdrž, přirozený vzhled a hydrataci pro vaši pleť. Důležité je, před nanesením make-upu pleť dokonale očistit a potom hydratovat. Pak po korekcích pleti, použití make-upu a dekorativní kosmetiky přichází na řadu fixační sprej. Je velmi důležité ho před použitím pořádně protřepat, aby nedělal na pleti viditelné mapy. Uvnitř lahvičky je kulička, která zajistí správné promíchání obsahu. 
Pak si asi ze vzdálenosti 30 cm stříknete sprej z rozprašovače proti obličeji (oči zavřené) . Jemná mlha rychle na pleti zasychá a vytvoří tak ochrannou vrstvu pro vaše nalíčení. Zároveň je to příjemně osvěžující. Výtažky z aloe vera pečují o pleť a make-up se nerozmazává a neztéká z obličeje dolů. 
Mamka, je se sprejem spokojená a říká, že na letní dny přesně něco takového potřebovala. Cena tohoto Fixačního spreje je 275 Kč a můžete si ho objednat stejně jako já třeba na Notino.cz.

CO NA TENTO FIXAČNÍ SPREJ ŘÍKÁTE VY?
POUŽÍVÁTE FIXAČNÍ SPREJE?


4 komentáře:

  1. Tento fixačný sprej som ešte neskúšala, no vyzerá veľmi zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden fixační sprej jsem kdysi měla. Byl od Nyxu a byl fakt skvělý. Od té doby jsem si ale jiný nepořizovala. Obejdu se bez něj :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...