pátek 7. září 2018

Essence: Konturovací tužky

Konturovací tužky na rty v mých zásobách dekorativní kosmetiky moc nenajdete. nikdy jsem si nezvykla je pořádně používat. Spousta z vás je ale zručně používá, protože dokáží vytvarovat rty a vytvoří tak společně se rtěnkou dokonalé líčení. Konturovací tužka na rty dokáže také pomoct a dodat tvar třeba i nepravidelným a příliš úzkým rtům. Pravidlem je, že byste měly vždy vybírat tužku ve stejném odstínu vaší rtěnky nebo o odstín světlejší - ten opticky zvětší rty. Ráda bych vám představila čtyři krásné odstíny od značky Essence - 05 Soft Berry, 06 Satin Mauve, 07 Cute Pink a 12 Wish Me a Rose
Na těchto tužkách oceňuji, že jsou vyrobeny ze dřeva a jdou tak lehce ořezávat a můžete tak vytvořit krásnou špičku. Tužka kreslí hned při prvním doteku na rty. Můžete s nimi vytvořit jak přirozený, ale také výraznější efekt, tím že je navrstvíte. Pigmentace je opravdu skvělá, to můžete vidět na fotkách. 
Pokud jde o výdrž, tak tady je trochu zklamání. Tužky vydrží na rtech, ale nesmíte pít nebo jíst, to jdou docela rychle dolů. 
Produkty značky Essence jsou cenově dostupné a najdete je snad v každé drogerii. Mě nejvíc vyhovuje odstín 06 a 07, ale tužky používám opravdu jen málo, protože mi na rtech moc nevydrží. 

POUŽÍVÁTE KONTUROVACÍ TUŽKY?


13 komentářů:

  1. Kontúrovacie ceruzky na pery veľmi nepoužívam :-)Nejako ma nikdy nelákali ;-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  2. Great post dear!
    Have a wonderful day!
    xoxo
    Dilek...

    OdpovědětVymazat
  3. konturku od essence mám a jsem s ní spokojená

    OdpovědětVymazat
  4. Používám jen výjimečně a to u rtěnek, které mají tendence se rozpíjet či když mám sušší rty a rtěnky zalézají do popraskaných linek. A preferuji určitě nějaké méně pigmentované, neutrální, které se netlučou s rtěnkou.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu lepší mít asi jen jednu neutrální než padesát ke každé rtěnce.

      Vymazat
  5. Já tužky na rty moc nepoužívám. Měla jsem jednu od Essence, ale ta byla hrozně tvrdá a moc se s ní na rty nedalo kreslit.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Konturovací tužky nepoužívám, ale kdybych se malovala častěji, tak po nich určitě sáhnu :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovědětVymazat
  7. Mám jeden odstín, ale teď si opravdu nevzpomenu jaký :-( a jsem s konturovací tužkou spokojená.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...