pátek 25. května 2018

Saloos: Bio Malinový olej

V dnešní recenzi bych Vám ráda představila Bio Malinový olej, který ke mě před nedávnem dorazil na vyzkoušení. Jde o novinku české značky Saloos. Malinový olej je vhodný zejména pro suchou, začervenalou, ekzematickou nebo jinak problematickou pleť, ale i moje smíšená pleť si chrochtá blahem.
Bio Malinový olej je v menší bytelné skleněné lahvičce s kapátkovým aplikátorem, který mě osobně velice vyhovuje, protože si do kapátka nasaju vždy jen potřebné množství oleje, které přímo kápnu na pokožku a potom už jen prsty zapracuji olej do pokožky. Skleněná lahvička je o objemu 20 ml, což není moc, ale oleje stačí opravdu jen kapka a krásně se na obličeji rozetře a vstřebá. 

Říkáte si, jak se z malin olej získává? Malinový olej se vyrábí ze semínek plodu maliníku. Tento olej se pyšní silnými hydratačními účinky. Po použití zanechává pokožku rozzářenou, heboučkou a pružnou. Malinový olej je bohatý na vitaminy B7, C a K, obsahuje vápník, hořčík, draslík, fosfor a měď a je také výborným zdrojem vlákniny. Obsahuje také vitamín E, jehož úkolem je ochrana buněk a zpomalení procesu stárnutí pokožky.
Musím potvrdit, že se olej krásně a rychle vstřebá. Vždy ho nanáším na trošku navlhčenou pleť, aby se olej do pokožky pěkně vstřebal a dostal se až do spodních vrstviček kůže. Oceňuji, že nezanechává nepříjemný mastný film. Olejíček má oranžovou barvu a jediné co mě osobně na něm trošku nesedí, tak je jeho vůně. Nevím k čemu bych ji přirovnala, ale moc mi nevoní, ale dá se to zvládnout. Olej by měl pokožce pomáhat i v boji s vráskami nebo jizvičkami. Pokud jde o vrásky tak nemůžu hodnotit, ale s těmi jizvičkami to podle mě umí pěkně. Sem tam si rozškrábnu nějaký ten pupínek a je fakt, že jizvičky se hojí rychle a nezůstane po nich ani flíček. Maliníkový olej má protizánětlivé a antioxidační účinky. Pokožku regeneruje takže ho můžete používat i po opalování, ale bacha neslouží jako ochrana při opalování! 
Já olejíček používám jen na obličej, krk a dekolt, ale samozřejmě ho můžete používat na celé tělo. Za sebe ho můžu doporučit, splnil moje očekávání až tedy na tu vůni, která se naštěstí po chvilce vytratí. Tento Malinový olejíček si můžete koupit za 199,- na e-shopech nebo by o měli mít a také ve Zdravých výživách nebo v DMku. 

ZKOUŠELY JSTE UŽ MALINOVÝ OLEJ?


6 komentářů:

  1. Ještě jsem ho nezkoušela, ale oleje od této značky mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Který od nich používáš nejraději? Já si dokupuji ricinový olej na vlasy a sem tam dám i na řasy.

      Vymazat
  2. Také ho mám doma a chystám recenzi, jsem s ním též spokojená , vůně mi nevadí , přijde mi jako maliníkový list 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta vůně trošku překáží, čekala jsem sladkou vůni malin, ale není to nějaká hrůza.

      Vymazat
  3. Od této značky jsem nic ještě neměla, ale plánuji si něco koupit:). A o malinovym oleji slyším poprvé :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej nějaký produkt produkty najdeš i v drogeriích nebo v Globuse.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...