sobota 27. ledna 2018

Můj super box: Voňavá domácnost

Pěkný den, dnes se podívám na obsah boxu plného přípravků, které mají pomáhat udržovat voňavou a čistou domácnost. Myslím, že přípravky tohoto druhu se upotřebí v každé domácnosti, ale jdeme se na ně mrknout podrobněji. V textu se dozvíte, co se mi s jedním produktem povedlo vykouzlit :D.
Univerzální vlhčené ubrousky Linteo
Jsou určené na rychlé a snadné čištění ploch v celé domácnosti – kuchyně, koupelny…
Vhodné pro různé druhy povrchů. Dokonalý pomocník i na cestách.
Všestranné použití – odstraňuje prach. Vhodné na nerez, sklo i dřevo.
Univerzální ubrousky Linteo profesionální lesk beze šmouh
Cena 29,90Kč

Můj názor: Podobné ubrousky kupujeme, takže další do zásoby byly fajn a hned se na ně dostalo. Jsou opravdu praktické. Čistíme s nimi doma snad všechno. 
Bref Turquoise Aktiv – čistota a svěžest
Účinně čistí vaši toaletu, bojuje proti vodnímu kameni a přináší svěžest vaší toaletě. Díky unikátní technologii v kuličkách a také designu jejich košíčku se voda v závěru splachování obarví, účinné látky se nespláchnou a zůstávají působit v toaletní míse, čímž zajistí hygienickou čistotu a svěží vůni vaší toalety i mezi jednotlivými spláchnutími.
Cena 54,90

Můj názor: Tyto kuličky sem tam kupujeme i když mi cena přijde docela vysoká. Mísa je čistá, vůně je příjemná. 
Sidolux Proffesional LCD
Speciálně vyrobený přípravek na čištění všech elektronických displejů, obrazovek a dalšího příslušenství. Při pravidelném používání například na smartphone zamezuje otiskům a displej se snadněji čistí. Balení je díky své velikosti vhodné do tašky a můžete si čistič brát vždy s sebou.
Cena 90Kč, akční cena 69Kč

Můj názor: Tak na tento produkt jsem byla zvědavá a hned jsem s ním očistila všechny obrazovky, které byly umatlané a super, nikde žádné šmouhy. Pracuje se s ním skvěle. 


Vánoční Sidolux
Limitovaná edice univerzálního čistícího prostředku, který Vám v bytě navodí atmosféru svátečního času. Vhodný na všechny povrchy. Ideální na vytírání, dlažbu, lino, plovoucí podlahy apod…
balení 1L stojí: 49Kč

Můj názor: Univerzální čistič je fajn, sice vůně není tolik výrazná, ale myslím, že to vůbec nevadí. Já ho používám na dlažbu. Škoda, že jde jen o limitovanou edici. 
Barva Dylon
Vyzkoušejte nové all-in 1 barvy Dylon na oblečení a bytový textil. Použití je tak jednoduché – stačí vložit do bubnu pračky spolu s oblečením a spustit klasický prací program.
Dosáhnete tak krásných, zářivě sytých barev a dodáte tak Vašemu oblečení nový nádech. 
Cena: 179Kč

Můj názor: Barva je asi jediným zklamáním v tomto boxu, bohužel vůbec netuším jestli ji chci využít. Nechystám se nic barvit, spíš ji možná někomu dám. 
Nové Persil Duo Caps 
S novou silnější recepturou pro více čistoty, bělosti, svěžesti a péče.To vše v jedné kapsli, navíc v novém přitažlivém designu.
Cena 159,90 Kč

Můj názor: Tak toto je produkt, který mě naprosto zmátl ani nevím proč, ale já jsem prostě kapsli místo do praní, strčila do myčky na nádobí :D. Honza šel myčku po ukončení mycího programu otevřít a pochvaloval si jak myčka krásně voní a přišel se mě zeptat, co jsem do ní dala nového. No a já jsem mu ukázala kapsličky Persil a pak mi došlo, že ta vůně je stejná jako když se pere oblečení :-D. No nic tak jsme nádobí znovu umyli a kapsličky používám už jen na praní, tak jak se používat mají. Jinak prádlo po nich je opravdu pěkně čisté a voňavé.
Perlux koncentrovaná aviváž Lovely Moments
Koncentrovaná aviváž na praní prádla se speciální funkcí pro ochranu vláken. Tato aviváž je také vhodná na praní jemného prádla. Balení je na 28 pracích dávek po 5Kg prádla.
Cena 59Kč

Můj názor: Aviváž na praní prádla nepoužívám, ale když už se aviváž doma objeví, tak ji vypotřebuji. Vůně této aviváže je moc příjemná a prádlo krásně voní :). 


To by bylo z toho boxu všechno. Produkty v boxu se mi až na tu barvu moc líbí a jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet hned několik produktů Sidolux. Určitě se na tuto značku podívám i v budoucnu, produkty jsou super! Boxy s kosmetikou si můžete objednávat na stránkách Můj super box.

CO NA OBSAH BOXU ŘÍKÁTE VY? 


6 komentářů:

  1. Obsah mi přijde super, Sidolux bych také ráda zkusila.
    Soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt je super, včera jsem tím univerzálním zase umývala podlahy a krásně voní :).

      Vymazat
  2. Mně se box taky líbil. Jak píši na blogu, jediné co nevyužiji je barva.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno jsou super praktické věci a asi bych využila všechny produkty, což se u takových boxů dost často nestává :)
    Nails from Czech - Lucie

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já kromě barvy taky využívám vše :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...