úterý 30. ledna 2018

Dizao: Organická černá řasenka

Krásný den. Řasenku používá většina z nás asi nejvíc ze všech líčidel. Pokud máte oči citlivé jako já, tak si pečlivě vybíráte, které výrobky budete snášet. Přednost mají vždy samozřejmě ty nejméně chemické. Dnes pro vás mám recenzi na produkt přírodní dekorativní kosmetiky řasenku značky Dizao. O řasence jsem se poprvé dověděla na FB stránce e-shopu Biobalíček, kde jsem viděla odkaz na recenzi Bebe z blogu Růžový chroust. Potom jsem se někde na Instagramu nebo na Fb stránce pod příspěvkem zmínila, že bych řasenku moc ráda vyzkoušela a úžasná paní z Biobalíček.cz mi řasenku zaslala na vyzkoušení, za což bych chtěla velmi poděkovat.
A jak jsem se k nápadu vyzkoušet přírodní řasenku vůbec dostala? No je to jednoduché. Vždy jsem používala jen řasenky z drogerie, Oriflamu nebo z Avonu - nikdy jsem s nimi neměla větší problémy, ale během posledního roku se mi začaly čím dál častěji objevovat nateklá víčka (asi ječné zrno - nevím). Patrně nějaká alergická reakce na složku řasenek.Tak jsem si řekla dost a rozhodla jsem se, že to zkusím s přírodními řasenkami. A jsme tedy zpět u řasenky značky Dizao. Je to moje první řasenka tohoto typu, takže zatím nemám srovnání, ale myslím, že to nevadí a ráda se s vámi podělím o svoje dojmy :). 

Řasenka Dizao přišla v papírové krabičce. V krabičce byla řasenka ve stylovém obalu. Balení vypadá opravdu luxusně, je lesklé a má grafitovou barvu. Je to něco jiného než černé obaly nebo bláznivě barevné obaly běžných řasenek. Byla jsem zvědavá na kartáček a po otevření na mě vykoukl kartáček široký tak akorát, krásně hustý a rovně střižený. Řasenka je o hmotnosti 7,5 g a obsahuje výhradně organické a přírodní ingredience, takže jde o skvělý tip pro ty z vás, které máte citlivé oči a oční okolí a také pokud nosíte kontaktní čočky. 
Řasenka obsahuje extrakt z kávy, divoké rýže a cenného karnaubského vosku. Extrakt z karnaubského vosku poskytuje řasám přirozený objem bez jakýchkoliv hrudek nebo slepených řas. Rýžové otruby o řasy pečují, vyživují je a obnovují. Na řasách vytváří ochrannou bariéru a řasám dodává potřebné bílkoviny. 
Složení: voda, organické hydrosoli heřmánku, včelí vosk, organický karnaubský vosk, organický extrakt kávy, extrakt organické rýže, organický slunečnicový olej, organické kukuřičný škrob, šelak, organický extrakt z citronové kůry, organický extrakt z grapefruitových semen.
100% přírodní přírodní složení a z 95% organické (ingredience pocházející z ekologického zemědělství)
A teď moje dojmy! Takže řasenka je dokonalá! Předčila všechna moje očekávání. Takže prvním plusem je, že řasy neslepuje a pěkně je natočí. Poprvé jsem se trošku lekla kartáčku, ale je super, pracuje se s ním skvěle a stačí párkrát řasy přejet a je to! Co na řasence přímo miluji, tak tu její čokoládovou/kávovou vůni! Dalším důležitým bodem, je to jestli se řasenka rozmazává nebo ne. Tak tato řasenka se nerozmazává, zvládne se mnou celý den úplně v pohodě. Ještě se přiznám, že jsem si zvykla řasenku nanášet jen na horní řasy, abych ty spodní nezatěžovala. Každopádně párkrát jsem ze zvyku přejela i ty spodní a ani tam se řasenka nerozmázla. A pokud jde o odlíčení, tak je to hračka! Zkoušela jsem to Mylo micelární levandulovou vodou, Neobio čistícím rakytníkovým mlékem a taky pomocí olejíčku Nobilis a všechny tři varianty odlíčení řasenka zvládla hravě a pustila se řas rychle a bez problémů. 
Od té doby co jsem začala používat tuto řasenku, tak se zatím oteklá víčka neobjevila, takže zatím nevidím důvod, proč se vracet k "dorgérkovým" řasenkám. Ještě nesmím zapomenout na to, že řasenka není voděoodolná, ale to mi nevadí, protože voděodolnou potřebuji jen výjimečně. Na řasence nejvíc oceňuji, to že dokáže vytvořit krásné, ale pořád přirozené řasy! Cena této řasenky je 445 Kč, což tedy opravdu není málo. Myslím ale, že na produktech, které si dáváme na řasy nebo na okolí očí by se nemělo šetřit. 

CO NA TUTO ŘASENKU ŘÍKÁTE? 
SLYŠELY JSTE UŽ O ZNAČCE? 
MÁTE ZKUŠENOST S PŘÍRODNÍ ŘASENKOU?


4 komentáře:

  1. O tejto značke som ešte nepočula ale výsledok ma tiež prekvapil. Veľmi pekne ti urobila mihalnice, fakt by som takú prácu od prírodnej špirály nečakala. Aspoň, čo som ja mala možnosť vyskúšať :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem četla hned několik recenzí na přírodní řasenky a ne všechny byly pozitivní, tak jsem se toho trochu bála, ale jsem moc ráda, že jsem dostala možnost tuto vyzkoušet!

      Vymazat
  2. Moc hezká recenze! :-) A můžu se podepsat pod každé slovo, řasenka je opravdu parádní! Ale úplně nejdůležitější věc je, že se vyřešilo to otékání víček, to znělo fakt děsivě... Tak ještě že už je dobře :-*
    Jo a máš moc pěkné očičko, Kači! Díky té poslední fotce jsem začala v duchu probírat zásoby mlsků, protože jsem dostala chuť na oříškovou čokoládu! :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Bebe moc děkuji za milý komentář :). A jsem fakt ráda, že mě ty záněty opustily, nebylo to nic příjemného :/.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...