pondělí 29. ledna 2018

Biofficina Toscana: Peeling s rostlinným máslem a meduňkovým olejem

Dnes pro vás mám jeden opravdu skvělý přírodní produkt! A jako bonus mi zastoupení italské značky Biofficina Toscana, zaslalo jedno balení na vyzkoušení i pro vás, takže se můžete těšit na soutěž. V dnešní recenzi se tedy podíváme na Peeling s rostlinným máslem a meduňkovým olejem. 
Tělový peeling je v průhledné plastové nádobce o objemu 200 ml. Nádobka má bílé šroubovací víčko, na kterém je znak značky Biofficina Toscana. Na nádobce jsou černé a oranžové nápisy, což na mě působí mile a svěže. 
Pod víčkem je ještě ochranná přepážka, která zabraňuje ušpinění, vytečení a dalším neplechám, které by peeling mohl způsobit při převrácení. Tato přepážka mi šla hůř vytáhnout, protože byla "přicuclá k peelingu", ale Honza mi pomohl. A když je peelingu v nádobce méně, jde to už lépe. 
Konzistence peelingu mi připomíná zkrystalizovaný med. Je hutnější a mastnější, díky čemuž je zarušena dokonalá hydratace a regenerace pokožky. Pokud jde o vůni, tak je příjemná, nevtíravá. Podle popisku prodejce by mělo jít o vůni meduňky, bergamotu a neroli. Já mám tyto tři vůně moc ráda, takže jsem s vůní velmi spokojená. Z peelingu cítím vůni meduňky, která na mě působí relaxačně. 
Peelingové částečky jsou jemné a k pokožce velmi šetrné. Obecně mám raději hrubší peelingy, ale u tohoto jsem si tu jemnost opravdu užívala. Peeling se doporučuje používat jednou za týden, což se snažím dodržovat, i když někdy po něm sáhnu i víckrát, ale snažím se ho šetřit na chvilky, kdy chci pořádný relax! Většinou je to o víkendu. Ve složení najdete olivové a bambucké máslo, organický olivový olej, sezamový olej, olej z hroznových jader, ricinový olej, olej z listů meduňky lékařské, olej z květů pomerančovníku, mořskou sůl i cukr. 
Po použití je pokožka příjemně provoněná a co je myslím nejvyšším přínosem tohoto produktu pro pokožku, tak to, že je krásně promazaná, hydratovaná a zregenerovaná. Není potřeba po koupeli používat hydratační krémy, což šetří čas i peníze. Stačí jeden produkt, který pořádně smyje nečistoty i pokožku promaže. A na e-shopu Biofficina Toscana jsem se dočetla tip, že je vhodné tento peeling používat v letním období, kdy pokožku připraví k opalování. 
Za sebe tedy můžu peeling určitě doporučit! Sama si ho koupím znovu až mi balení dojde. Peeling s rostlinným máslem a meduňkovým olejem je opravdu přírodní luxusní produkt, který stojí za vyzkoušení a věřím, že si ho zamilujete stejně jako já. Jediné, co by vás mohlo zarazit je jeho cena. Cena peelingu o objemu 200 ml je 469 Kč, ale určitě se vyplatí investovat, když budete peelingy používat jen jednou týdně, tak vám vydrží a já to dělám i tak, že si ho šetřím jen pro určité části těla. Protože je jemnější, tak ho používám hlavně na oblast břicha, dekoltu a rukou. 

CO NA TENTO PEELING ŘÍKÁTE? 
UŽ JSTE VYZKOUŠELY NĚJAKÝ PRODUKT ZNAČKY BIOFFICINA TOSCANA?


10 komentářů:

  1. vyzerá super, ja peelingy priam zbožňujem <3

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vyzkoušenou nemám, ale peeling vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě vyzkoušej, mají super produkty :).

      Vymazat
  3. O značce Biofficina Toscana jsem slyšela pouze v televizi, ale osobní zkušenost s ní nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V televizi? Kde o ní mluvili nebo běží reklama? :)

      Vymazat
  4. Vyzerá super, ja mám naopak radšej takéto jemnejšie akoby cukrové peelingy :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...