středa 5. dubna 2017

Nákupy: Zaful.com #3


Krásný den, dnes bych vám chtěla ukázat, co si vybrala mamka na e-shopu Zaful.com

Mamka měla už delší dobu vyhlídnuté tyto letní dlouhé šatičky. Hned když si je vyzkoušela tak se do nich zamilovala. Je z nich fakt nadšená a moc se jí líbí. Materiál je moc příjemný, vypadá kvalitně a nesmrdí.. Šaty nejsou průhledné. Trochu jsem se bála jak budou vypadat, ale opravdu jsou přesné jako na obrázku. prostě prima maxišaty na běžné nošení v létě.
Šátků není nikdy dost - heslo mojí maminky a květinové vzory letos letí, takže jsme k objednávce přihodily i jeden pěkný vzorovaný šátek, který je opravdu hodně velký a mamku napadlo, že si ho můžeme rozpúlit a budeme mít z jednoho dva. Šikovná švadlenka by z něho spíchla i halenu :-) Materiál je opět moc příjemný. Je heboučký a bude radost ho nosit a kombinovat třeba i s jednoduchými tričky. 
A když jsem vytáhla řetízek s velkou kovovou aplikací z balíčku, tak jsem se po pravdě dost zděsila. Ale mamka je spokojená - no jsem zvědavá kolikrát si ho vezme. Já jsem byla docela nemile překvapená, že jde o opravdu masivní řetěz (takový nosí kluci) a na něm byla fakt veliká kovová aplikace - bohužel docela nekvalitně vyrobená. Měla na sobě černé tečky :(. Řekla jsem mamce, že se jí aplikaci pokusím vyčistit, pokud to půjde, ale ještě jsem se k tomu nedostala. 

Tak a to je z této objednávky všechno. Myslím, že mamka vybírala fakt dobře. Nejvíc se mi líbí ty šaty, které budou super na léto.

NAKUPUJETE ZE ZAHRANIČNÍCH E-SHOPŮ?


11 komentářů:

  1. Tak teda ty maxišaty jsou božské! Miluju maxišaty. Budu si muset také nějaké nové pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsou fakt pěkné pro sebe bych je taky klidně brala :).

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Řetízek mi přijde dost mohutný, ale mamka ho unosí :).

      Vymazat
  4. tie dlhé šaty sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Muj styl to teda neni. Ale mas pravdu se svadlenou. Moje babicka umi spichnout vse a ze vseho. Premyslim, ze se to taky zacnu ucit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já bych na to šití asi neměla čas :/ ale obdivuji všechny, co si umí sami něco ušít, já umím jen polštářek nebo zkrátit rifle.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...