úterý 21. března 2017

Spotřebováno - únor 2017

Únorové spotřebováno nebude nijak bohaté. Do dna spotřebovaných výrobků se mi podařilo nastřádat jen trochu, ale nevadí :-).
V únoru jsem v televizi viděla reklamu na tento čistič pračky značky Lanza, tak jsem hned běžela do Teta drogerie, abych to vyzkoušela, ale popravdě s naší pračkou to nic moc zásadního neudělalo. Za mě vyhozené peníze a příště raději naliju do pračky litr octa a pustím na prázdno a výsledek bude asi stejný. Takže za mě - víckrát nekupuju.
Tělové čistící mléko s medem - tento produkt můžu vřele doporučit všem milovnicím medové vůně v kosmetice. Já jsem s ním byla moc spokojená. (recenze ZDE). Dalším produktem, který hodnotím kladně a ráda si ho znovu koupím je šampon na poškozené vlasy značky Dove. Myslím, že super bude i na léto. 
Recenzi na tyto produkty značky L'oreal Paris jste si mohly přečíst u více blogerek a názory na tuto řadu se docela lišily. Já jsem s nimi byla spokojená, nejlepší podle mě byla maska, která mi ale bohužel vydržela asi jen na 5 použití, a to mám krátké vlasy. Jinak po použití masky mi vlasy opravdu vydržely delší dobu bez umytí. Šampon mi nepřišel v ničem výjimečný. (recenze ZDE)
V poslední době dost probírané novinkové textilní masky značky Garnier. Vyzkoušela jsem všechny a nepřijdou mi do sebe nějak výrazně odlišné, ale hodnotím je kladně a určitě si je budu opakovaně dokupovat. (recenze ZDE)
V únoru jsem spotřebovala také další dva produkty značky Saloos. Hydrofilní odličovací olej Meduňka je prostě paráda, jako jakýkoliv jiný hydrofilní olejíček značky Saloos (recenze ZDE). Nádherně voní. Bio Arganový olej - tento olej kupujeme pravidelně a používá ho jak Honza tak i já. (recenze ZDE).
Krém značky Belita pro zralejší pleť, který používala mamka a byla s ním moc spokojená. Krásně voněl, byl jemný a pleť zanechával heboučkou. Pokud značku ještě neznáte, tak se určitě podívejte na jejich stránky nabízí totiž opravdu širokou škálu produktů, pro všechny věkové kategorie a typy pleti. (recenze ZDE).
A posledním produktem je Vanilkový odlakovač nehtů zn. Moyra, který opravdu krásně voněl po vanilce a z nehtů odstraňoval lak dobře a rychle. (recenze ZDE)

Nebylo toho tentokrát moc, ale doufám, že o to víc toho bude za měsíc březen :). Napište mi, co jste v poslední době spotřebovaly vy a co si z toho určitě koupíte znovu a co naopak už znovu kupovat nebudete.

ZNÁTE NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?


17 komentářů:

  1. Argánový olej je skvelý, ja ho používam najviac na vlasy, sem tam aj na pleť, ale málokedy. :) tiež mi pomaly dochádza, musím zakúpiť ďalší . :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ho zase používám většinou jen na pleť :)

      Vymazat
  2. Tu masku od Garnier chci taky vyzkoušet! Šampon od Dove mi vyhovoval hodně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Garnier masky chci vyzkoušet a i šampóny od Elseve :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám ty výrobky od Saloos a jsou dokonalé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Masky od Garnieru si taky kupuju opakovaně, jsou fajn a pleť mi hezky hydratujou. :) Jinak bych chtěla zkusit ten šampón a masku od Elseve, protože se mi vlasy hrozně mastí, musím je mýt každý den a už jsem toho vyzkoušela tolik a nic nefungovalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vyzkoušej masku a uvidíš, mě sedla, ale šampon mi zas tak super nepřišel :).

      Vymazat
  6. No mě masky od Garnier absolutně nezaujala. Měla jsem zelenou a za mě naprostý propadák.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakto? Já jsem zase naprosto spokojená po použití mi přijde pleť fakt krásně hydratovaná, ale samozřejmě hydratace celý týden nevydrží,a le to jsem ani moc nečekala.

      Vymazat
  7. Já do cyklu přidávám vdy Calgon a za mě super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já obča vyperu pračku naprázdno s litrem octa a je po problému :).

      Vymazat
  8. jo tiež si zúfam, keď vidím podobne mizernú spotrebu niektorý mesiac ;D
    Tie textilné masky teraz frčia ako sviňa, asi budem musieť tiež nejakú skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak jsem si myslela že v březnu toho bude víc a vypadá to že zase nic moc :D

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...