pondělí 20. března 2017

Ponio: Vanilková masážní kostka

A zase ta vanilka! Určitě nejsem sama komu voní vanilka v kosmetických produktech. Pokud jste stejné milovnice této hřejivé sladké, uklidňující vůně jako já, tak pro vás mám tip na masážní kostku, kterou musíte mít, protože její vůně je opravdu božská! Dnes tedy bude řeč o Vanilkové masážní kostce od slovenské značky Ponio z e-shopu krasnakazdyden.cz. Tuhle kostku už spotřebovávám druhou, takže jsem se rozhodla, podělit se s vámi o svoje nadšení.
Masážní kostka mi přišla bezpečně zabalená v papírové krabičce. Velikost kostky je tak akorát, aby se vešla do dlaně. V ruce kostka hezky sedí a nijak neklouže. U tohoto produktu se mi líbí konzistence, že jde opravdu o tuhou kostku která začne tát až při kontaktu s pokožkou. Taky se mi líbí, že obsahuje jen kakaové máslo, bambucké máslo a vanilku. Dalším plusem je, že Honzu baví mi s touto kostkou masírovat záda :D. Kostka na pokožce vytvoří takovou mastnější klouzavou vrstvičku, kterou potom stačí do pokožky pěkně vmasírovat. Po použití kostku vrátím zpět do původní papírové krabičky a nechám ji opět ztuhnout.
Pokud jde o vůni, tak ta je naprosto božská - sladká vanilková - k sežrání! Pokud máte rády vůni vanilky, tak určitě nebudete zklamané. Vůně je výrazná a z pokožky jí cítím ještě dlouho po masáži. Jedinou nevýhodou je, že kostka rychle mizí. Záleží na tom, jak dlouho s ní po pokožce přejíždíte, ale tak to je asi individuální. Nejlépe je ji používat místo tělového mléka po koupeli anebo po sprše. Já tu svoji nepoužívám každý den, ale jen občas, když si chci užít hezký pocit z vanilkové masáže. Ošetří a regeneruje hezky pokožku a zároveň je to pro mě úžasně uklidňující. Jedná se o veganský produkt, a kostička je vhodná i pro těhotné ženy. Jen pozor, není vhodná pro alergiky na ořechy - obsahuje bambucké máslo.
Na co je potřeba dát pozor, že nesmíte kostku nechat blízko topení nebo na slunci nebo se rozpustí a místo kostky z ní bude patvar - stalo se mi to u té první, ale patvar jsem používala směle dál.
Moje první rozteklá kostička

Pokud vás kostička zaujala, tak určitě neváhejte a zkuste si ji objednat není vůbec drahá. Vanilková masážní kostka má 50 g a v e-shopu krasnakazdyden.cz stojí 134 Kč.

UŽ JSTE NĚJAKÝ TUHÝ BALZÁM VYZKOUŠELY?


8 komentářů:

  1. Týjo vypadá fakt super a vanilku v takových produktech zbožňuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som raz vyskúšala takúto kocku, ale mne nesadla vôňa. Už si presne nespomínam, aká to bola, no myslím, že takáto vanilková by sa mi viac páčila. :) Inak tá aplikácia bola pre mňa celkom zaujímavá, o to viac sa mi páčila, keď ma ňou masíroval priateľ . :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby jenom v kosmetických produktech, ujíždím na vanilce úplně ve všem, například i ve svíčkách :D Vůbec tenhle výrobek neznám, ale třeba by přítele taky bavilo mě s ní masírovat, to rozhodně není špatnej nápad :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhý balzám jsem ještě nezkoušela, ale tahle vůně mě moc neláká. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhý balzám mám taky, ale od jiné značky a jsem taky velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. toto je pre mňa novinka a ešte som takúto kocku nemala :) ale vyzerá to zaujímavo
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...