středa 8. března 2017

BioPha: Tělové mléko

V dnešní recenzi vám ukážu tělové mléko francouzské značky BioPha. Taky milujete, když se před spaním celé namažete voňavým krémem a jdete si lehnout do peřin a ráno se vzbudíte a pořád z pokožky cítíte tu nádhernou vůni krému, olejíčku nebo mléka? Tak přesně to vám můžu slíbit s tímto tělovým mlékem.

Tělové mléko je v balení zajímavého tvaru. Jde o plastovou obdélníkovou láhev, která je o objemu 400 ml. To je teda pěkná dávka, ale mě to vůbec nevadí. Balení je s pumpičkovým uzávěrem, což je podle mě praktické i hygienické. Na pumpičce je také možnost otočení OPEN/STOP, tedy uzamknutí proti případnému nechtěnému pumpování. Já to ale nevyužívám, protože mám mléko pořád na nočním stolku a nikam ho nepřenáším. Stačí párkrát pumpnout a už jen mazat. 
Tělové mléko slibuje hydrataci a výživu pro pokožku celého těla. Ve složení najdete Aloe vera a arganový olej v biokvalitě. Tělové mléko obnovuje přirozenou jemnost a pevnost pokožky a slouží jako prevence proti jejímu vysušování. 
Já tělové mléko používám vždy ráno i večer a mažu si s ním celé tělo. Konzistence je krásně krémová a barvu má bílou. Na pokožce nezanechává žádný mastný film spíše se do ní pěkně vsákne a zanechá ji vláčnou a jemnou po dlouhé hodiny. 
Hodně se mi líbí, že mléko vůbec nelepí. Parfemace je moc příjemná. Z mléka cítím vůni pomeranče, která je příjemně osvěžující a z pokožky je opravdu cítit i ráno po večerním namazání. Mléko je v biokvalitě a neobsahuje žádné parabeny, silikony ani umělá barviva a nebylo testováno na zvířatech. Pokud vás toto mléko zaujalo tak ho koupíte ZDE za 199 Kč. Já ho můžu opravdu doporučit za tu cenu je to super přírodní produkt. 

JAK VÁS TENTO PRODUKT ZAUJAL? 
UŽ JSTE NĚCO OD TÉTO ZNAČKY ZKOUŠELY?


9 komentářů:

  1. Měla jsem od této značky pouze emulzi na intimní hygienu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kde jsou pomeranče a citrusy mě zajímá, protože v létě tyhle citrusové vůně miluji.♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Značku ani produkt jsem nezkoušela. Podle recenze ale nevypadá špatně tak někdy vyzkouším :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. značku poznám , myslím z DM, ale neskúšala som, no páči sa mi že je bez parabénov a silikónov.

    OdpovědětVymazat
  5. Znám značku, ale nějak mě neláká :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně první odstaveček je důvod, proč doma tak často převlékám peřiny - každou chvíli mi z nich voní něco jiného :-D

    Značku biopha jsem poprvé zahlédla v chorvatském DMku, ale ještě jsem se k vyzkoušení nedostala. Ač jsem si už x-krát říkala, že tyhle zajímavé bílozelené lahvičky musím prozkoumat blíž. Tak třeba dám někdy šanci zrovna téhle s tělovým mlékem :-)

    Bebe

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, tak toto tělové mléko neznám. Vypadá to ale dobře, bio kosmetiku mám ráda. Taky jsem nedávno sháněla a jestli nevadí, že se podělím, tak jsem narazila na docela užitečnou stránku - https://zivotavyziva.cz/telove-mleko/ Mají tam právě porovnání tělových mlék a krémů od různých značek, což je přesně to, co jsem vlastně hledala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...