středa 15. března 2017

Biofficina Toscana: Revitalizační obličejové sérum


Používáte obličejová séra? Já se přiznám, že dřív jsem tomu moc nedala, ale v poslední době jsem si je opravdu oblíbila a používám je každý den. Dnes vám ukážu Revitalizační obličejové sérum značky Biofficana Toscana. Je ideální pro všechny typy pleti, ale nejvhodnější je pro zralou a extrémně citlivou pleť. Zralou pleť ještě nemám, ale citlivou teď přes zimu teda mám. Sice už tolik nemrzne, ale pořád dost fouká studený vítr.
Sérum je v pěkné skleněné lahvičce s kapátkovým aplikátorem. Tento druh aplikátoru mi dost vyhovuje, protože si do kapátka naberu potřebné množství a rovnou sérum nanesu na pleť a prsty rozmažu. Nahoře na bílém plastovém víčku je tlačítko, které když zmáčknete, tak se do pipetky nasaje potřebné množství séra. Lahvička je o objemu 30 ml. Líbí se mi, že je sklo matné, působí to na mě docela luxusně a obal se mi moc líbí.

Sérum má čirou barvu a opravdu jemnou bylinkovou vůni - voní po šalvěji. Vůně není intenzivní, tak jako když si lístek šalvěje promnu v prstech. Konzistence séra je dost tekutá, ale velice pěkně se nanáší. Do pleti se vstřebá během chviličky a nezanechává mastný ani lepkavý povrch.

Sérum kombinuje účinky vzácných olejů s antioxidanty. Obsahuje olej z jader hroznů, slunečnicový, sezamový a rýžový olej. Oleje chrání pleť a dodávají ji potřebnou hydrataci. Sérum obsahuje aktivní složky jako je skvalen a bisabolol, zlepšují úroveň vlhkostí pleti a chrání ji před volnými radikály. Pleť je po nanesení krásně jemná a heboučká. Já sérum používám měsíc a už jsou vidět rozdíly, pleť vypadá celkově lépe.

SLOŽENÍ:
olej ze semen vinné révy *, skvalen, olej z rýže seté, olej ze sezamu indického*, olej ze slunečnice rolní*, ethylhexyl-stearát, dicaprylyl ether, bisabolol, olej ze šalvěje lékařské, linalyl acetát.
*z ekologického zemědělství

Toto sérum koupíte na stránkách Biofficina Toscana za 399 Kč. Cena je sice trošku vyšší, ale zase vám sérum vydrží opravdu dlouho stačí ho jen trošička. 

POUŽÍVÁTE PLEŤOVÁ SÉRA?


8 komentářů:

  1. Ja momentálne používam hyalurónové sérum a efekt je rozhodne vidieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to rozhodně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Séra nepoužívám, ale můžou být fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se je naučila používat a jsem moc ráda :)

      Vymazat
  4. Já používala sérum značky Delia Cosmetics, teď aktuálně žádné nemám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značku vůbec neznám, ale podívám se na její nabídku :).

      Vymazat
  5. Líbí se mi, že nezanechává mastný filtr, protože krém nebo olejíček může být sebelepší, ale pokud půl hodinu nesmím na nic sáhnout, tak konečná! :)
    Vůně šalvěje - to může být hrozně uklidňující!

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...