pátek 10. února 2017

Valentýnská soutěž se značkou Saloos SOUTĚŽ UKONČENA

Ráno jsem slíbila ještě jeden článek a jak jsem slíbila, tak také plním. Nepůjde o ledajaký článek, ale rovnou o soutěž. Spolu s Verčou, která zastupuje značku Saloos a komunikuje se mnou jsme si pro vás připravily Valentýnskou soutěž. Rozhodla jsem se, že soutěž bude na všech sociálních sítích, kde s vámi komunikuji - tedy zde na blogu, na FB stránce i na Instagramu. 

Do Valentýnské soutěže Saloos věnoval Karité balzámek Granátové jablko ve vzorku, který je skvělý do kabelky. Nedávno jsem na tento produkt zveřejňovala recenzi, tak si o něm můžete více přečíst ZDE. A druhým produktem je Bio kokosová péče Orange. Pomerančovou péči jsem ještě nezkoušela, ale určitě bude nádherně vonět a dokonale pečovat o pokožku celého těla. Mám tuto péči s vůní Vanilky (recenze ZDE) a jsem s ní moc spokojená. 

K dispozici mám 4 balíčky (v balíčku je vždy balzám a kokosová péče) a rozdělím to takto:
2 balíčky můžete vyhrát na blogu
1 balíček můžete vyhrát na FB (pravidla u příspěvku ZDE)
1 balíček můžete vyhrát na Instagramu (pravidla u příspěvku ZDE)

Pravidla soutěže na blogu:
1. Sledovat můj blog přes GFC a napsat mi jméno/přezdívku, pod kterou blog sledujete.
GFC najdete v pravém sloupci ♥ Moji milí čtenáři ♥ stačí dát ODEBÍRAT
2. Do komentáře mi napsat jak a jestli vůbec slavíš Valentýna, jak se těšíš na jaro nebo jaký je váš nejoblíbenější produkt značky Saloos :). 
Do soutěže se tedy budete moci zapojit rovnou 3x (vždy jednou u jednoho soutěžního příspěvku). Máte tedy 3x větší šanci na výhru, ale vyhrát můžete jen jednou, aby se nestalo, že jedna výherkyně vyhraje na všech stránkách. Nemusíte uvádět e-mailovou adresu, protože se mi výherkyně budou muset do 3 dnů od vyhlášení ozvat sami. Výherkyně oznámím na jednotlivých sociálních sítích a na blogu. Všechny tři soutěže ukončím 14.2. tedy na Valentýna někdy večer a zapojit se můžete pokud máte doručovací adresu v ČR nebo SR
Budu se těšit na všechny vaše milé komentáře. Samozřejmě můžete sledovat i FB stránku Saloos, kde najdete různé soutěže a informace o novinkách nebo můžete soutěž sdílet.


VYHODNOCENÍ VALENTÝSNKÉ SOUTĚŽE:
Výherkyně na blogu:
Genevra
Barbora Klejchová

Výherkyně na IG:
all_you_need_is_love_92

Výherkyně na FB:
Hana Kubová

Přeji hodně štěstí


34 komentářů:

  1. Gfc Eva Richterová
    Valentyna tak trochu slavime, vetsinou upecu neco dobreho, nebo si objedname veceri ci zajdeme do restaurace ci do kina, nekdy si koupíme nejaky darecek, jak se nam chce :)
    Na jaro se tesim, jelikoz uz je ta zima strasne dlouha.
    Od Saloos mam masazni olej Erotika a je fakt bozi, krasne voni.

    OdpovědětVymazat
  2. GFC: Soňa Lazoriková

    Na Valentína idem so snúbencom na večeru a do kina. :) Na jar sa už hrozne teším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gfc slovakovairca95
    Tento rok jdeme s přítelem o Valentýna do kina na padesát odstínů temnoty. Už se na to tesim :)
    Od Saloosu mam velmi ráda čokoládový peeling

    OdpovědětVymazat
  4. super soutěž, díky za ni! Já dostala od Saloos bio kokosovou péči s vůní café latte a celý rok jsem si kelímek intenzivně užívala - vydržel mi fakt dlouho a to jsem ho použila (především v zimě) fakt skoro denně! Na ruce, suché paže, obalit si kokosem chodidla.... boží :) takže rozhodně doporučuji a jdu soutěžit!
    GFC: Barbora Červenková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valentýna oslavíme s manželem již dnes - zajdeme si na foodfestival, kde si dáme švába v cukru (on teda ano, já ne, ale říkám tomu "my si dáme" :D), kafe a sushi.

      Vymazat
  5. Sleduji jako Lucie.F
    Na Valentýna je supr nějaká kultura :)
    Už aby nebyly takové mrazy, áá! To je skvělá soutěž, Saloos mám moc ráda, momentálně ujíždím na jejich růžové sadě a jejich oleje na pleť mám taky moc ráda :) L.

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji jako Bet ty :)
    Valentýn se u nás neslaví, ale vůbec to nikomu nechybí. Jinak se jara už nemůžu dočkat, ta zima mi už leze krkem :) A nejoblíbenější výrobek od Saloos? Tak to je jednoznačně kolekce se santalovým dřevem :)
    mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sledujem ako Klaudy's enjoyment
    Valentín moc neoslavujem, no vždy kúpim svojim najbližším aspoň nejaké malé darčeky :) S priateľom máme v pláne si ísť sadnúť do nejakej peknej kaviarničky, príp. niekam na večeru :) Na jar sa celkom teším, no nevadí mi ani zima, zimné obdobie mám totižto veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  8. GFC Martina Můj bio svět
    Valentýn tolik neřeším, ale většinou si s přítelem zajdem třeba do kina nebo na nějakou dobrou véču :)
    Asi teď odpovím trochu jinak než ostatní, ale na jaro se nikdy moc netěším, protože zimu jako roční období miluju :)
    A můj neoblíbenější produkt od Saloos je jednoznačně rakytníkový balzám! Je to takový všelék a už bych se bez něj opravdu neobešla. Kupuju ho po kýblech :D

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji jako Tereza Blog
    Moc krásná soutěž, valentýna moc neslavíme , ale značku saloos mám moc ráda :-) zkoušela jsem kokosový olej a pak olej pro nastávající mamky na masáž hráze .

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Kači :)

    Tvůj blog sleduji jako Peggie (Normálně jsem teď nějakou dobu přemýšlela, pod jakým jménem tě vlastně sleduji a nějak jsem na to nemohla přijít, tak jsem musela zrušit odběr a dát ho znovu, abych to věděla :D)

    Jinak Valentýn neslavím, protože není s kým. Tento rok to pro mě bude těžší než ty předchozí roky, protože jsem zakoukaná do nesprávné osoby, která o tom vůbec neví. Takže si bude užívat Valentýn se s svou drahou polovičkou a já budu trpět. Jop, děsné utrpení nešťastné lásky.
    Na jaro se těším strašně moc. Podzim 2016 a letošní zima je pro mě obzvlášť těžké období, nějak mě opustil optimismus, který jsem si držela celé jaro a léto 2016. Doufám, že se to s nadcházejícím jarem všechno spraví. Chybí mi sluníčko...
    Saloos mám strašně ráda. Momentálně od nich používám pleťový olej Lemon Tea Tree. A mám strašně ráda jejich kokosový olej a karité balzámy. Ten s tím granátovým jablkem mě moc láká. Zjistila jsem totiž, že granátové jablko mi v kosmetice vyhovuje.
    Měj se moc krásně a užij si svátek zamilovaných ♥

    OdpovědětVymazat
  11. GFC Mirka Škampová
    Valentýna neslavíme. Saloos mám ráda, zejména ty jejich bio karité balzámy :)

    OdpovědětVymazat
  12. GFC Jana Nováková. Já bych i slavila...ale skoro každý rok jsem přesně v tomhle období na přelomu zimy a jara nemocná.

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Simona Zahrádková. Valentýna slavíme tak lehce:-), nejspíše zajdeme na nějakou dobrou večeři. Ale i to je úspěch, původně mi bylo řečeno mojí drahou polovičkou, že Valentýna vůbec neslaví a neuznává:-D. Jinak jaro už toužebně vyhlížím, tahle zima mě už nebaví:-). P.S. Od Saloos mám asi nejraději rakytníkový balzám.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky, krásná soutěž! Sleduji přes GFC jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová.

    Valentýna slavíme a moc rádi :) letos dostanu vstupenku na výstavu, těším se :) Je to výstava BODY. Já manželovi koupím vůni a přání :) 14. si pak uděláme hezký večer. Na Jaro se moc netěším, je to moje nejméně oblíbené období v roce :) ale určitě také bude fajně...

    Od Saloos mám ráda ricinový olej a právě tyto kokosové péče, kupuji pravidelně tu s čokoládou :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, gfc sleduji jako Sabina H. Jinak Valentyna neslavim, jelikoz mi pred 15ti lety v ten den zemrela sestra. Misto toho mame s muzem posledniho unora vyroci. A od Saloosu zboznuji asi vse, ted hlavne balzamy Atpicderm, atd. Mazu s nimi suche ruce, nohy, brisko i dcerku. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, na GFC sleduji jako Vulnerable Nature.
    Od saloos mám ráda jejich olej granátové jablko a ty jejich kokosové oleje. Valentýna moc neslavíme, my s přítelem raději 1. máj :) A na jaro se těším hrooooooozně moc, zima je strašně dlouhá :/

    OdpovědětVymazat
  17. GFC - Kristýna Košuličová
    Já teda Valentýn neslavím :D vzhledem k tomu, že nemám s kým, tak mně je to docela jedno a bude to normální dne jako každý jiný :D jinak na jaro se těším , konečně teplo, delší den a nebudu se vždy tolik oblékat :D jinak ted mám od Saloosu měsíčkový balzám na rty a je dobrý, takže bych chtěla určitě vyzkoušet i granátové jablko ♥

    OdpovědětVymazat
  18. GFC Genevra. Valentýna moc neslavíme. Jen si dáme nějakou drobnost a tím to končí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  19. GFC Miška
    Valentýna nějak extra neslavíme. Za to na jaro se nehorázně těším zimní bundy už mě nebaví. Můj oblíbený produkt od saloosu je balzám na rty ten je opravdu výborný :)

    OdpovědětVymazat
  20. GFC: Michaela Barthová
    Valentýn neslavím, ale minulý rok mě manžel překvapil. Hodně. Dokonce jsem o tom psala článek :-)
    Barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Milujem tvoje súťaže! :)
    GFC sledujem ako Nikuš Semancová
    A čo sa týka Valentína.. tak ho skôr neoslavujem ako oslavujem. Každý mi vravel, že keď si nájdeš priateľa, tak sa to zmení. A? Nezmenilo sa! :D
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  22. Andrea P.
    Slavím. Každá příležitost kdy můžu dostat dárek a dát si dortík, ráda využiju :-D

    OdpovědětVymazat
  23. gfc Oli K
    Valentýn slavíme, vždy si uděláme s partnerem aspoň chvilku pro sebe a zajdeme si na romantickou večeři
    od Saloos mám ráda masážní oleje

    OdpovědětVymazat
  24. Valentýna si rádi oslavíme :) Večer si pustíme nějaký film nebo spíš náš oblíbený seriál, přes den udělám přítelovi palačinky, protože ty má nejradši, předáme si nějakou drobnost. Asi nic výjimečného :) A jaro se těším moooc! Tahle zima už je nějaká dlouhá. Od Saloos mám ráda ty jejich olejíčky :) Jednou vyzkouším takový pak zas makový :) Jsou super! sleduji na FB jako libuska.krizova, na IG jako marcrazy.marcrazy, mail je marcrazy@centrum.cz a blog sleduji jako Libuška Křížová

    OdpovědětVymazat
  25. Na Valentýna půjdeme s přítelem a našimi známými na večeři, už jsme se dlouho neviděli, tak se těším. Zároveň dám mému příteli nějakou drobnůstku o))
    Značku Saloos mám ráda, používám Pleťovou vodu a bio regenerační obličejový olej Meduňka a z masážních olejů mám ráda Devatero kvítí a Erotiku.
    Dívám se i na FB pod jménem Barbora Klejchová,
    můj email: barunkakralicek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Před 5 lety se přítel odhodlal pozvat mě ven, takže vlastně slavíme výročí. Většinou zajedeme na wellness pobyt, letos si ho uděláme doma. Upeču něco dobrého ke kávě, společně si připravíme dobrou večeři. K tomu masáž. Seriál nebo film. Prostě budeme alespoň odpoledne a večer spolu.
    Na jaro se těším. Těším se až bude o něco tepleji a hlavně nebude skoro všude led, aby se dalo vyrážet na výlety.
    A od Saloos mám asi nejraději olejíčky, zkouším od nich ale tak nějak vše v nejrůznějších vůních, co nabízejí.
    Sleduji jako Jana Smutná, mail: prastenec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj. Valentýna neslavíme. Když je chut´, udéláme si radost jen tak. Ne proto, že je 14.2.
    Od Saloos mám ráda esenciální levandulový olej, tee tree a nějaké další. Vyzkoušela jsem i nějaké pleťové a vždy jsem byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
  28. Sleduji GFC - Petra Brázdová.
    Valentýna oslavíme s manželem vždy nějakou dobrou večeří. Na jaro se těším neskutečně, je to moje nejoblíbenější roční období. Z kosmetiky Saloos jsem zatím nic nevyzkoušela. brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Osobně valentýna neslavím, myslím si však, že je to pěkné připomenutí lásky - aspon si to lidé zase připomenou. No a těším se hlavně na jarní květen. A od Saloos mám jen jeden olej :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahojky :) my si na Valentyna moc nepotrpime spíše prvni maj :) takže pusa a ahoj. Email je moravcova.anetka@seznam.cz a na jaro se těším jak blazen, na ptáky jak zpívají, na všechny kvetiny a stromky až pokvetou, ta vůně. Od Saloos zatím nic nemám :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  32. GFC: Katy M.
    Jsem single a proto Valentýna neslavím :) . Na jaro se těším moc, hlavně proto , že bude déle světlo a už mě štve zima :) . Os saloos nic nemám :) . katuskamala2000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...