čtvrtek 9. února 2017

Pleva: Bambucký balzám s propolisem

V dnešním článku bych vám ráda ukázala další novinku, kterou nedávno představila rodinná značka Pleva. Značku Pleva už z mých recenzí určitě znáte. Bambucký balzám s propolisem je tedy novinkový produkt, který obsahuje blahodárný a tělu prospěšný propolis. Jdeme na recenzi, ale už předem říkám, že budu jen chválit, není totiž, nic co bych mohla vytknout.
V bílé decentní krabičce se ukrýval moc pěkný a elegantní kelímek s balzámem o objemu 30 ml. Kelímek vypadá jako skleněný, ale jde o průhledný plast s logem firmy a popisem. Víčko je bílé a klasicky šroubovací.
Balzám by měl pleť kompletně vyživit a zpomalovat tvorbu vrásek. Obsahuje bambucké máslo lisované za studena, které dodá pokožce pružnost a jemnost a propolis, který má antiseptické účinky a pleť regeneruje a účinně ji chrání proti volným radikálům. Bambucké máslo obsahuje také vitaminy A, D, E, F a dále antioxidanty, mastné kyseliny a fytosteroly. Pokožka je díky těmto složkám dokonale regenerovaná a hydratovaná. Propolis je vhodný i pro problematickou pleť, protože urychluje proces hojení a omezuje vznik jizviček. 
Můžete ho používat jak na obličej tak na celé tělo. Měl by se používat jednou nebo dvakrát denně. Hned po první aplikaci je poznat, že se pleti tato péče líbí. Konzistence je tužší, ale ne zase úplně tuhá. Já si vždy vyrýpnu nehtem trochu balzámu a do pokožky ho pěkně rozmažu. Při kontaktu s pokožkou pěkně taje a pracuje se s ním skvěle. Pro mě je mastnější, takže ho na obličej používám jen na noc. Ráno je pleť krásně odpočatá a jemná. Jinak ho používám i na suché ruce a lokty a je to paráda. Krém na pokožce zanechá takovou mastnou vrstvičku, ale nebojte se, oblečení nebudete mít mastné. Jen prostě na dotek je to poznat.
V krému nejsou žádné přidané parfemace. Pokud víte jak voní propolis, tak takhle jemně a přírodně voní i tento balzám. Pokožka je krásně provoněná ještě dlouho po nanesení balzámku. Jsem si naprosto jistá, že se tento balzám o pokožku stará dokonale a pečlivě ji vyživuje
A víte vůbec, co to ten propolis je? 
Propolis je směs pryskyřic, balzámů, éterických olejů a vosků. Jde o rostlinný produkt, který je nenahraditelný. Včely ho využívají jako ochranu úlu. Vždy, když pronikne nějaký zdroj nákazy do úlu, tak ho včely obalí propolisem. Tím zabrání rozšíření nákazy na celé společenství. Díky němu včelky přežily až do dnešních dní.

Složení:
Butyrospertum Parkii Butter (bio bambucké máslo) Vitis Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jader), Helianthus Annuus Seed Oil, Coconus Nucifera Oil (kokosový olej), Cera Alba, Olive Oil Decyl Esters, Propolis Extract (propolisový extrakt), Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Squalane, Hydrogenated Olive Oil (olivový olej), Olea Europea Fruit Oil, Olea Europea Oil Unsaponifiables, Propanediol
A, D, E, F a dále antioxidanty, mastné kyseliny a fytosteroly.
Pokud by vás tento balzám zaujal, tak určitě neváhejte a vyzkoušejte. Jeho cena je 170 Kč a v porovnání s kvalitou a účinky produktu je naprosto OK.

ZAUJAL VÁS TENTO BALZÁM? 
ČÍM SE MAŽETE VY KDYŽ JE VENKU TAKOVÁ ZIMA?


7 komentářů:

  1. Vyzerá to na zaujimavu vecičku. Tá hutná konzistencia musí plet fakt vyživiť. Tiež by som ho použivala iba na noc, ked je taký mastnejši.
    Ja teraz použivam suchý pleťový olej na plet a velmi mi vyhovuje.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to dobře a musím říct, že, když jsem byla malá, tak propolisová mast u nás doma byla něco jako "lék skoro na všechno"

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...