pondělí 27. února 2017

Inspirace H&M

Už dlouho jsem nic neobjednávala z e-shopu H&M, tak jsem se rozhodla, že se alespoň mrknu na jejich nabídku. Přece jen jaro se blíží a je potřeba trochu provětrat peněženku. Na e-shopu jsem byla mile překvapená pro mě novou možností vkládání zboží do oblíbených, která mi dřív dost chyběla. Takže jsem si do "oblíbených" hned naházela několik věcí. Neměla jsem trpělivost prohlížet si všechny sekce s oblečením, ale prohlédla jsem si sekci HOME. Rozhodla jsem se s vámi podělit o to, co mě v H&M Home zaujalo ♡. Tak snad se vám bude trocha inspirace líbit.

1. Svíčka v keramické nádobce ve tvaru ananasu - jde o neparfemovanou svíčku, kterou už mám na svém wishlistu pěkně dlouho a určitě si ji jednou koupím i když je to taková další blbůstka (zbytečnost)
2. Zaujala mě i tato porcelánová miska v lososové barvě se zlatým okrajem.
3. Ručně malovaná kameninová miska, která mi připomíná křepelčí vajíčka a moc se mi líbí jak je jednoduchá, ale přitom zajímavá.
4. Do této tyrkysové sklenice bych si určitě dala štětce nebo třeba řasenky.
5. Opět "kepelčí" vzor. Jde o hrnek, který doplňuje misku a ještě jsem na stránkách našla i talířek, ale ten mě tolik nezaujal.
6. Dalším kouskem je skleněná dóza ve tvaru ananasu, která se mi líbí, ale raději bych si koupila tu svíčku :D.
Svíčky to je moje a vůbec jsem netušila, že HM nabízí i svíčky v zajímavých skleničkách a ve spoustě voňavých variant. Pokud už nějakou doma máte určitě mi napište jak dlouho asi vydrží hořet, případně jaké máte oblíbené vůně. Dále jsem přešla na povlečení. V poslední době jsem na povlečení docela ujetá. Nedávno jsem jich několik koupila v Jysku ve slevách. No a v HM bych si jich taky vybrala hned několik. Zaujalo mě takové modré s detaily palmových listů, černobílé vzorované a potom takové jarní v růžové barvě. I když na fotce můžete vidět jednu peřinu pro dva, tak u nás by to vypadalo asi tak, že bude Honza odkrytý a já budu zamotaná v peřině. V noci se ze mě stává zlodějka peřin, takže si musíme kupovat povlečení vždy na dvě deky, ať máme každý svou. A poslední věcičkou, která mě zaujala je pěkný velký ručník, který by byl super na ležení k moři.

To je z mých oblíbených všechno, doufám, že se vám můj výběr líbil a určitě mi dejte vědět, jestli byste chtěly víc takových inspirací.

NAKUPUJETE ČASTO V H&M HOME?


17 komentářů:

  1. Určitě budu ráda za více takových ispirací. U nás je jen normální H&M s oblečením, ale když jsem v Praze, tak se vždycky kochám, líbí se mi i jejich dekorativka. Máš vybrané samé pěkné věcičky, jdu aspoň mrknout na stránky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Olomouci je i oddělení HOME, ale stejně se raději mrknu na internetu a pak v obchodě :D.

      Vymazat
  2. V HM Home nenakupuji, popravdě jsem ani nevěděla, že i takové věci prodávají, musím jít tuto kategorii taky prozkoumat. Zaujal mě hlavně ten "křepelčí" vzor. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo křepelčí vzor vypadá dobře to se musí nechat :).

      Vymazat
  3. Já v H&M nakupuji ráda oblečení a boty, ale především pro dcerky ;-) Na záložku HOME už většinou nemám "odvahu" klikat ;-) vždy za to oblečení tam nechám majlant :-O

    OdpovědětVymazat
  4. U nás HM Home nie je, takže takéto produkty môžem obdivovať len na internete :/
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty se mi líbí, ale HM Home u nás nemáme, možná, že časem rozšíří nabídku :). No jinak já mám taky moc ráda povlečení, akorát jsem zjistila, že převlíkání postelí je činnost, která mě fakt nebaví :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě to nevadí :D, to třeba žehlení je pro mě největší utrpení :)

      Vymazat
  6. Vypadá to hodně dobře, já jsem ještě do této řady nenahlídla, tak snad se mi to podaří, protože tam mají i skvělé kousky jak tak koukám :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  7. Nekoupila jsem si zatím ještě nic, ale jsou tam pěkné kousky. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já v Šantovce v háemku vždy zabruslím dozadu k dámským doplňkům, strávím tam sto let a pak si vždy nadávám, že jsem to nestihla do toho oddělení s dekoracema :( .. aspoň jsem díky Tobě zjistila, že mám možnost objednat přes net (nevěděla jsem, že mají e-shop). Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ano, přesně na podobné blbosti koukám na H&M e-shopu vždycky a říkám si co asi tak potřebuji :DD (samozřejmě všechno, ale doopravdy vůbec nic) :D
    bookofallpossible.blogspot.cz ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...