sobota 6. srpna 2016

Šeherezád: Jílové mýdlo

Dneska pro vás mám opravdu krátkou recenzi, která bude o mýdlu. Co taky psát o mýdle buď mydlí nebo nemydlí, voní nebo nevoní, vysušuje nebo nevysušuje. Jaký je můj názor na toto mýdlo se dnes dozvíte.


Mýdlo mi přišlo na testování ze stránky šeherezád.cz. Pokud jde o balení, tak to mě tedy vůbec nezaujalo. Mýdlo bylo zabalené jen v průhledném pytlíčku, bez popisu, bez etikety. Ale ok obal přejdeme, ten přeci není na produktu nejdůležitější že? Jde o ručně vyráběné mýdlo z jílu. Mýdlo má univerzální využití na obličej, tělo, ale i vlasy. Má působit na bázi peelingu a nevysušovat pokožku. Pokud jde o tu peelingovou bázi, tak mýdlo mi teda moc jako peeling nepřijde, necítím žádné hrubé částečky. Pleť krásně vyčistí a nevysušuje, to musím potvrdit (mám smíšenou pleť). Ale pozor, toto mýdlo není vhodné pro velmi suchou pokožku, tím se trošku vylučuje to, že nemá vysušovat. Ale bude prostě vhodnější pro mastnou nebo smíšenou pleť.  Má pomáhat při léčbě akné a jizviček způsobených akné. Pomáhá také pleť zbavit černých teček. Už vím, že na černé tečky mi jíl dost pomáhá, takže i mýdlo je fajn, ale teček jsem se nezbavila, to je prostě běh na dlouhou trať. Při použití na vlasy pomáhá proti vypadávání vlasů a otevírá vlasové folikuly. Vlasy tak mohou lépe dýchat. Stimuluje růst nových vlasů. Zkoušela jsem toto mýdlo použít i na umytí vlasů a musím říct, že i tento úkol zvládlo mýdlo dobře. Ale na mytí vlasů ho používat nebudu mám ráda, když mi vlasy po umytí pěkně voní a tento můj požadavek bohužel mýdlo nesplňuje. Pokud jde o parfemaci, tak mi tedy dvakrát moc nevoní. Vůni bych popsala jako zvláštně mýdlovou. Ale dá se to zvládnout, po umytí už není cítit. Jo a ještě vám musím říct, že není moc pěnivé, ale to nemusí být na škodu.

Moje hodnocení:
+ cena
+ pleť vyčistí
+ nevysušuje
- obal
- parfemace
- nejde o peelingové mýdlo

Jak můžete vidět mýdlo má spoustu možností pro využití, takže je ideální třeba i na cesty. Za 100 g mýdla zaplatíte 100 Kč, což mi přijde jako adekvátní cena. Mýdlo si můžete koupit ZDE.

CO ŘÍKÁTE NA TOTO MÝDLO?


15 komentářů:

  1. Příjde mi zvláštní, že má tolik využití :) Ale vypadá skvěle

    INKA – photography, poledance, geocaching, visage and more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ho zkusíš uvidíš, že je super využít jedno mýdlo na celé tělo.

      Vymazat
  2. Zatiaľ som mydlo na pleť nepoužila, teda ak nepočítam svoj zúfalý pokus s mydlom Dove v 15tich :D odvtedy mám trošku fóbiu, ale ak píšeš, že nevysušuje... možno by som to aj riskla.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NO určitě ti můžu doporučit uhlíkové mýdlo od Mylo nebo od Soaphoria, to už je u nás doma stálice, ale teda taky moc nevoní. Jinak toto mýdlo je taky fajn :).

      Vymazat
  3. Škoda, že přišlo jen takhle zabalené. Vypadá ale fajn :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm taky jsem zvyklá na pěknější obaly, ale tak na funkci to nic nemění :)

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) o tom, že existují i mýdla s tolika využitími jsem vůbec netušila, ale zní to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že jsem zvládla napsat recenzi i na mýdlo :D.

      Vymazat
  5. excellent review!
    Would you like to follow each other? Follow me and I'll follow you back!
    Blog ♡Reckless diary by Anya Dryagina♡
    My ♡Instagram♡

    OdpovědětVymazat
  6. Zajimave,zajimalo by me jak myje vlasy... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem ho i na vlasy jen jsem to zapomněla napsat, ale už je recenze aktualizovaná. :) Za mě i na vlasy super, jen teda nevoní.

      Vymazat
  7. Tak to vyzerá super :) Pekný článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Vyrabam vlastne mydla. Nepredavam ich. Su pre vlastnu spotrebu, pripadne pre rodinu. Ak niekomu darujem mydlo, tak vzdy je pekne zabalene a hlavne obsahuje popisok z coho je vlastne vyrobene, datum vyroby a priblizna trvanlivost. Vyrobca ma rozhodne na com pracovat. Ked nepoznam zlozenie, neviem odhadnut vlastnosti a to ma od kupy rozhodne odradza. Co Ta presvedcilo k nakupu, ked si nepoznala zlozenie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně, dostal jsem ho na testování, jak jsem psala v článku :)

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...