pondělí 15. srpna 2016

Dermacol: Hyaluron Wash Cream - jemný čistící krém

Dnes se podíváme na zoubek jemnému čistícímu krému Hyaluron wash od Dermacolu, který jsem si vybrala na vyzkoušení na e-shopu elnino.cz. Tento krém byl novinkou letošního jara, ke mě se dostal cca před měsícem, takže už jsem měla možnost ho pořádně otestovat.
Už jenom balení krému o obsahu 100 ml se mi moc líbí. Krém je v růžovo-bílé tubě se zlatým nápisem. Čistící krém je určen pro jemnou a suchou pleť, neobsahuje parabeny, alkohol, mýdlo ani silikony a je obohacen o kyselinu hyaluronovou, která jak víme navrací pleti pružnost a podporuje obnovu buněk. Můžete ho používat na odličování tváří i očí. Obsahuje Aloe Vera, které pokožku krásně zklidňuje. Krém stačí nanést na obličej, krouživými pohyby vmasírovat a poté setřít navlhčeným vatovým tamponkem nebo ho smýt vlažnou vodou.
Přijde mi, že s řasenkou má krém trošku problém, takže doporučuji oči odlíčit něčím jiným a tímto krémem doodlíčit jen tváře. Ale zkoušela jsem i oči a po použití několika tamponků, si poradil i s nimi. Velké plus je, že mě neštípe v očích! Má krémovou opravdu jemnou konzistenci a bílou barvu. Parfemace je neutrální, což by mohlo většině vyhovovat. Pleť zanechává jemnou, svěží, hebkou, vyčištěnou a vyživenou. 
Pokud jste majitelkami spíše normální nebo smíšené pleti stejně jako já, tak se krému nemusíte bát, protože mi po něm pleť nezůstávala mastná, ale naopak pěkně vypnutá, zklidněná, hydratovaná. Určitě vám ho můžu doporučit.
Pokud vás tento krém zaujala a chtěly byste ho vyzkoušet, tak ho můžete koupit třeba ZDE za 96 Kč. 

UŽ JSTE TENTO KRÉM VYZKOUŠELY? 
CO NA NĚJ ŘÍKÁTE?
JAKÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKT OD DERMACOLU?


4 komentáře:

  1. Ahoj, od dermacolu momentalne nemam nic, co ma samu prekvapuje :) tento cistiaci krem ale vyzera dobre :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoooj :) Krém je super, určitě ho vyzkoušej! :)

      Vymazat
  2. O tomto už jsem slyšela, určitě by mohl být fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...