pondělí 8. srpna 2016

Dermacol: Báze pod make-up Satin


Vyhlazující podkladovou bázi pod make-up od Dermacolu už asi budete znát, ale pokud ne tak čtěte dál. Já jsem ji chtěla už delší dobu vyzkoušet a tak jsem ráda, že se mi konečně dostala do rukou. Dnešní článek tedy bude o bázi Satin od Dermacolu. Ještě donedávna jsem podkladové báze považovala za zbytečnost, ale přečetla jsem si spoustu pozitivních recenzí a tak jsem se i já nechala zlákat.

Báze pod make-up Satin od zančky Dermacol má pleť zmatnit, vyhladit a hlavně zabránit tomu, aby se make-up usazoval v pórech a vráskách. Všechny tyto tři problémy mi báze pomohla vyřešit. Konzistence báze je gelová až olejová a spíše tekutější a tak se s ní dobře pracuje a báze se rychle do pokožky vstřebá. Barva je čirá, jak můžete vidět na fotkách. Musím říct, že vyhlazující účinek mě mile překvapil. Parfemace je jemná a příjemná, ale po nanesení make-upu už není cítit, takže i kdyby vám nevoněla, tak se nemusíte bát. Ještě jedna poznámka, kterou bych ráda zmínila, jde o silikonovou bázi.
Vyhlazující báze Satin je ve skleněné lahvičce s praktickou růžovou pumpičkou. Na trhu jsou různě velká balení, takže si můžete vybrat balení o obsahu 10 ml, 15 ml nebo 30 ml (185, 249, 329 Kč). Já mám tu velikost 15 ml. Obsah se může zdát malý, ale stačí jednou zmáčknout a máte dostatečné množství na celý obličej. S pomocí podkladové báze make-up drží i v létě, takže paráda.
Musím se přiznat, že toto je moje první báze pod make-up a určitě se do ní investovat vyplatí a myslím, že i menší balení mi vydrží dost dlouho. Na pleti je báze moc příjemná, dobře se nanáší, pleť vyhladí a sjednotí. Přichystá sametový povrch pod make-up a zároveň hydratuje.
Pokud tedy váháte jestli bázi vyzkoušet a nevíte kterou, tak bych vám tuhle od Dermacolu ráda doporučila. Dlouho jsem ji chtěla vyzkoušet a naprosto splnila moje očekávání. I Honza si všiml, že mi pleť pěkně vyhladila. Nakonec bych chtěla moc poděkovat e-shopu elnino.cz, který mi tento produkt věnoval k vyzkoušení.

UŽ JSTE BÁZI ZKOUŠELY? 
CO NA NI ŘÍKÁTE?


23 komentářů:

  1. Taky ji chci už delší dobu vyzkoušet, takže děkuji za připomenutí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuhle bázi používám už několik měsíců a už nechci žádnou jinou :) Zkoušela jsem třeba ještě ty od Rimmelu, ale ty mi moc nevyhovovaly :/

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď právě ani nevím jestli chci nějaké jiné vyzkoušet :D

      Vymazat
  3. Paráda, nechám si doporučit a nesmím zapomenout koupit :))))

    OdpovědětVymazat
  4. Je to skvělá báze, nedám na ni dopustit! Od mamči jsem dostala k narozeninám 30 ml balení, tak jsem byla moc ráda :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem tuto bázi zkoušela někdy před 5 lety a absolutně se s mojí pleti "nekamarádila"... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já tuhle bazi měla a byla jsem velice spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem moc spokojená, pokožka je po ní hlaďoučká, fakt paráda!

      Vymazat
  7. Tuto bázi jsem ještě neměla a nijak mně ani neláká.

    OdpovědětVymazat
  8. tak po tejto sa určite pozriem :) vždy mám obavy aby mi podkladová báza neupchala pleť, a aby dýchala, takže táto ma zaujala tým, že hydratuje :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ní fakt spokojená, póry mi neucpává, ale je možné, že ti sedne jinak :).

      Vymazat
  9. Davnejsie som ju pouzivala. Nevsimla som si, ze by hydratovala, ale plet urcite vyhladzovala. Problem je rovnaky ako u vsetkych silikonovych baz. Nie su vhodne na kazdodenne pouzitie, lebo plet sa upchava. 10 ml balenie som nikde nevidela, ale pre mna by to teda na obcasne pouzitie bola idealna velkost.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  10. silikónové bázy mám doma skôr keď idem na ples, fotenie atď, kde potrebujem aby makeup ozaj držal, na bežný deň používam iné.. ale rada by som vyskúšala aj túto :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Já ji používám každý den a krásně mi vyhladí plet i korektor déle vydrží :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Nezkoušela jsem, ale prý je super. :) Já make-up nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja mam take tuhle, jen zlatou na vyhlazeni vrasek. Ale moc ji nepouzivam. Mam pocit, ze mam po tom mastnou plet a makeup mi na tom spatne kryje... mozna je to tipem pleti...

    OdpovědětVymazat
  14. Já vím že je na tuhle bází hodně hejtů ale já patřím mezi příznivce. Nepoužívám ji každej den a na večerní líčení je za mě dobrá ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...