středa 13. dubna 2016

Saloos: Kouzelný Bio Arganový olej

Je to už asi dva roky, co jsem objevila tento poklad. Používám ho já i Honza na ošetření problematické pleti. Po pravidelném používání tohoto oleje musím potvrdit, že se mu "marocké zlato" přezdívá právem! 

Je vhodný pro všechny typy pleti. Hojí akné a jizvičky, které po něm zůstávají, různé popáleniny a ekzémy, zpomaluje stárnutí pleti a krásně zjemňuje drobné vrásky. Jde o velmi vzácný olej, který je jedním z nejdražších a nejcennějších olejů mezi kosmetickými produkty. Obsahuje velké množství přírodního vitaminu E, má silné antioxidační účinky, čímž chrání pokožku před volnými radikály. Je vhodný i pro jemné oční okolí.
Lahvička je o obsahu 20 ml a musím říct, že vydrží opravdu dlouho, pokud si s ním budete ošetřovat jen tvář stačí tak 3 kapky na jedno ošetření, já i Honza si s ním někdy mažeme i ramena, takže nám nevydrží olej tak dlouho, protože je spotřeba větší. Jsem totiž expert na rozškrábané miniaturní pupínky, které se mi občas v létě dělají na ramenou a potom mi po nich zůstanou jizvičky, ale i s těmi si arganový olej poradí. Olej krásně pokožku zvláční, promastí ji, ale nenechá ji mastnou - není komedogenní! Pleť je po nanesení krásně hebká a vyživená.

Bio Arganový olej je ve skleněné lahvičce s praktickým dávkovačem formou pipetky. Stačí zmáčknout horní gumový konec, a tím se do skleněné pipety nasaje požadované množství oleje. Potom znovu zmáčknete horní gumový konec a jednoduše nakapete olej do dlaní nebo rovnou na pokožku. Arganový olej můžete použít i na vlasy (já jsem to zatím nezkoušela), olej má zvláčňující účinky, takže si ho můžete jemně vetřít do konečků vlasů, které by měl vyživit a pěkně uhladit.
Kde se vlastně arganový olej bere? Olej je získáván z plodů argánie trnité, které jsou lisované za studena. Arganový olej značky Saloos neobsahuje konzervační ani syntetické vonné látky, jde tedy o čistě přírodní kosmetický produkt. Toto tekuté zlato v lahvičce o obsahu 20 ml si můžete pořídit na Notino.cz jen za 113 Kč. 
Vzrostlý strom argánie trnité - zdroj
Zralé plody argánie trnité - zdroj
Plody argánie trnité - zdroj



POUŽÍVÁTE ARGANOVÝ OLEJ? 
JAKÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKT ZNAČKY SALOOS?



14 komentářů:

  1. Od Saloosu zbožňuju růžovou vodu a mast na nehtovou kůžičku. Arganový olej mě taky zaujal, ale ještě jsem neměla možnost vyzkoušet...
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O růžové vodě jsem už četla spoustu recenzí a ta mast na nehtovou kůžičku mě docela zaujala, tak ji asi vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Argánový olej mám veľmi rada! Krásne si tento článok napísala, a zvolila si super fotky, mňa úplne dostala tá fotka stromu s kozami, či čo to je :D Super!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to abych si koupila zásobu a koupala se v něm :D Já jsem taky expert udělat zmalého pupínku kráter, takže jsem ráda, že teď budu vědět, co na ty jizvičky :)
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho na jizvičky vyzkoušej, nám moc pomáhá.

      Vymazat
  4. Už konečně něco od nich musím vyzkoušet :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, myslím že, ať už vybereš cokoli budeš spokojená!

      Vymazat
  5. Já jsem si od této značky velmi oblíbila odličovací oleje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, jsem moc ráda, že jsem se dozvěděla detaily o arganovém oleji, přestože se mnoho let pohybuji ve zdravé výživě a wellness, našla jsem zde i informace, které jsou pro mě nové. A díky za to! :)
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ses dověděla i něco nového :)

      Vymazat
  7. Mám rada tieto prírodné oleje, zatiaľ frčím na marhuľovom, ale už som čítala viackrát o skvelých účinkoch arganového oleja tak by som ho asi mala vyskúšať. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mňa presne trápia tie jazvičky po akné, tých sa nie a nie zbaviť, skúšala som zatiaľ levanduľový olej od Saloos, arganového som sa trochu bála, lebo som mala od inej značky a bol hrozne mastný na moju pleť. Možno Saloos bude lepší.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  9. Super tip. Určitě vyzkouším, hlavně jsem zvědavá na ten nemastný finish. Od Saloosu jsem už jeden olejíček zkoušela, ale byl mastný ještě dlouho po nanesení a v létě mi to fakt vadilo. Tak snad bude tento lepší. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...