úterý 5. dubna 2016

Brandnooze box - březen 2016

Včera jsem si na poště byla vyzvednout svůj další box. Box jsem objednávala na začátku minulého týdne, trošku opožděně, většina blogerek už měla box doma a já jsem ho teprve objednávala. Ale nevadí, vydržela jsem to a nerozklikávala žádné příspěvky, které by mi mohly prozradit obsah boxu. Pokud jste ještě neviděli, co box obsahoval, tak vám to ráda ukážu, protože tento box se opravdu povedl. Box jsem objednávala z těchto stránek, kde se dozvíte i více informací, pokud nevíte, co je ten brandnooze vlastně zač. 


Box obsahoval klasický soupis produktů, který je tam vždy, potom slevu do Yves Rocher, časopis Psychologie a letáček od Chocolandu. 



No a teď už přejdu k samotným potravinám.

Vitana Farmářská polévka

Vitana přináší novou řadu Farmářských polévek. Farmářské polévky obsahují jen dobré suroviny – kousky zeleniny, velký podíl luštěnin, ovesných vloček atd. Jsou zdrojem bílkovin a vlákniny. Neobsahují přidaný glutamát ani konzervační látky, kvasničný extrakt, maltodextrin ani umělá aromata a barviva. Proto jsme vyvinuli úplně nový obal s transparentním okénkem, kterým jsou suroviny dobře vidět.

Tyto polévky se budou hodit na nějakou dovolenou, takže je určitě rádi vyzkoušíme.
efko Červená řepa předvařená, krájená
Již naše prababičky věděly o blahodárných účincích červené řepy na naše zdraví. Tento přírodní lék je trošku opomíjen, přestože nabízí i velmi širokou škálu uplatnění v teplé i studené kuchyni. Právě proto přináší efko na trh novinku odpovídající požadavkům moderní gastronomie - předvařenou řepu. Díky vakuovému balení a šetrné pasteraci je zajištěna její dlouhotrvající čerstvost a trvanlivost. Je již oloupaná, nakrájená a uvařená, a tedy kdykoliv a bez velkého úsilí připravena k okamžitému použití ve vaší kuchyni. Věděli jste, že červená řepa způsobuje i optimističtější náladu a duševní pohodu?

To vakuové balení mě teda dvakrát nenalákalo, ale řepu mám moc ráda, takže se už těším na nějaký jarní salátek z řepy.

Maggi Tekuté koření (limitovaná edice)
Věděli jste, že libeček lékařský je rostlina, které se také přezdívá „zelené maggi“? Často se používá při přípravě polévek, brambor nebo omáček. MAGGI Tekuté koření obsahuje extrakt z libečku, díky čemuž dodává vašim pokrmům dobrou a známou chuť.

Zrovna jsme měli domácí kuřecí vývar, tak jsem si do něho hned nakapala toto Maggi a musím říct, že dobrůtka, ale nad čerstvý libeček určitě nemá. Normálně Maggi nekupujeme.

Kand Živáňská omáčka tradiční
Zpříjemněte si Vaše jídlo delikátní přílohou, ochutnejte novou Živáňskou omáčku značky KAND. Vynikající hotová zeleninová nebo přílohová omáčka s vysokým podílem zeleniny a rajčatového protlaku ochucená žampióny, česnekem a směsí vybraného koření, vyrobená bez konzervačních látek a umělých barviv. Omáčka má lahodnou chuť a je vhodná na těstoviny, do zapékaných pokrmů, jako příloha ke grilovanému masu i jako základ na pizzu. Na trhu ve dvou variantách: omáčka tradiční a omáčka se žampióny.

Já jsem v boxu našla druhou variantu: omáčku se žampiony. Od značky Kand kupujeme sladký kečup, který je moc dobrý, takže věřím, že i tato omáčka bude výborná. Když jsem ji v krabici uviděla, tak jsem hned dostala chuť na domácí pizzu.

Zátkovy těstoviny celozrnné
Tento rok si pro nás značka těstovin Zátkovy tradiční těstoviny připravili novinku - celozrnné těstoviny s téměř dvojnásobným obsahem vlákniny, než je u ostatních těstovin z běžné mouky.

Těstoviny se u nás neztratí, za ty jsem moc ráda, protože jejich spotřeba je veliká.
Balconi CeReal
Je libo zdravější svačinka pro každodenní radost? Nejprodávanější výrobek Trancetto přichází na český trh i v cereální variantě. Od konce března k dostání v síti řetězce Tesco.

Balconi Mix max karamel
Přivítejme nového člena naší Balconi rodinky! Jemný piškotový řez s lahodnou karamelovou náplní jsme pro Vás vykoupali v kakaové polevě - luxusní kombinace importovaná přímo ze žhavé Itálie. Od konce března k dostání v síti řetězce Tesco.

Sladká novinka CHOCOLAND FRUITY 45%
Po zimě si zasloužíte pořádnou svačinku, proto k vám posíláme naši absolutní novinku – sušenku FRUITY 45% s příchutí lesního ovoce. Sušenka obsahuje 45 % ovocné náplně a my věříme, že si na ní pochutnáte. V obchodech na vás čeká i FRUITY 45% s příchutí broskvovo-meruňkovou. Díky atraktivnímu obalu ji určitě nepřehlédnete. 

Sladkostem se snažím vyhýbat, tak jimi asi někoho podaruji a nebo je v zápalu stresu před státnicemi všechny sním sama :D.


Figaro Perličky

Perly jsou odpradávna symbolem ženství, krásy a bohatství, svoji lunární energií probouzejí věčnou lásku. Nové pralinky Figaro jsou ve svém středu posety právě těmito drobnými perličkami, obalené jsou tou nejlahodnější čokoládou.

To musí být ale dobrota, každopádně, jak jsem psala snažím se být silná a těmto lákadlům odolávat, takže uvidím jestli padne za vlast během příprav na státnice nebo ji někomu dám.

Top Topic citrón
V limonádové rodině Top Topic se urodila novinka Citrón. Oblíbené ovoce doplňuje stávající nabídku příchutí hrozna, maliny a pomeranče. Nový Top Topic Citrón vás osvěží svou lehce kyselou chutí, kterou podtrhnuje jemná perlivost. Ovocnou limonádu, kterou pro Vás vyrábíme bez umělých barviv i sladidel a s citrónovou šťávou, si můžete vychutnat jak v rodinném balení 1,5 L PET, tak i na vašich cestách v 0,5 L PETkách. Zkroťte svou žízeň! Top Topic osvěží každým douškem.

AHMAD TEA Contemporary Milk Oolong
Podmaní si vás velmi osobitou chutí svěžího aroma zeleného čínského čaje s karamelovými tóny javorového sirupu.

AHMAD TEA Contemporary Maple Syrup
Podmaní si vás velmi osobitou chutí svěžího aroma zeleného čínského čaje s karamelovými tóny javorového sirupu.

AHMAD TEA Contemporary Chai Spice
Contemporary je horká novinka a unikátní kolekce pěti prémiových černých a zelených čajů.
Chai Spice. Rozehrajte své smysly výběrovou směsí černého čaje obohaceného jedinečnými chutěmi hřebíčku, skořice, zázvoru a kardamomu.

Pokud jde o nápoje, tak toptopis si vezmu některý den do školy a pokud jde o čaje, tak máme velkou spotřebu, takže do týdne po nich nebude ani památka.


 ZAUJAL VÁS TENTO BOX? 
ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚKTERÝ PRODUKT? 
KTERÝ VÁS ZAUJAL NEJVÍC A KTERÝ ZASE NEJMÍŇ?



9 komentářů:

  1. Tento měsíc jsem si jej pořídila poprvé a byla jsem zcela nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tentokrát přišel celkem nic moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento box vyzerá úžasne, rada by som si ho zakúpila aj ja. SKvelý post :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já z něj byla nadšená. Taky ho mám na blogu :-)
    http://siraelxy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tento box by mě velmi potěšil. Nejvíce by mě zaujaly perličky a nejméně asi top topic. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Nevedela som, že niečo podobné existuje.
    Daniela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...