pátek 8. dubna 2016

Šátky/šály

Konečně pátek! Druhá polovina tohoto týdne byla dost náročná a jsem celá nějak bez energie, tak jsem fakt ráda, že už je pátek. Naštěstí mám v zásobě tento článek s několika tipy na šátky/šály z Ali. Tak doufám, že se vám bude článek líbit.  

První tři šátky/šály jsem objednávala z tohoto odkazu. Jeden mě vyšel na 6 USD, což je cca 145 Kč. U nás bych takové šály sehnala nejmíň za 300 Kč a kvalita je podle mě stejná. Šály jsou z příjemného materiálu, vůbec nekoušou a určitě je na podzim a na jaře využiju, třeba i jen jako přehoz na triko. První dvě jsem objednala pro sebe a třetí (kombinace modré) si vybrala mamka. 
Tento lehký šátek s plameňáky v mint barvě je vhodný na jaro/léto a objednávala jsem z tohoto odkazu. Stál mě 5.39 USD, což je asi 130 Kč. Nekonečný šátek je opět z velmi příjemného materiálu. Takže můžu doporučit.
 A nakonec hnědá šála, která mi přišla minulý týden a z té jsem trochu zklamaná. Objednávala jsem z tohoto odkazu. Stála mě 6,64 USD, což je cca 160 Kč. Materiál nijak nekouše ani neškrábe, ale čekala jsem, že bude trochu silnější. Je řídce tkaný, tak jen doufám, že si z ní hned nevytahám nitky, když zachytnu. I barevnou kombinaci jsem čekala trošku jinou. Podle obrázků jsem myslela, že odstíny hnědé a červené budou světlejší a červená bude spíš dorůžova. 

Pokud chcete dostat nějaké korunky zpět z nákupu, tak se zaregistrujte na Tipli.cz, tam vrací až 8% z nákupu na Ali.

JAKÝ BYL VÁŠ POSLEDNÍ ÚLOVEK Z ALI/EBAY? 
TROUFNETE SI Z ČÍNSKÝCH E-SHOPŮ KUPOVAT I OBLEČENÍ?



14 komentářů:

  1. Na šály som riadny úchyl. Mám doma plný veľký šuplík šálov a šatiek, takže ma tento článok s tipmi ozaj potešil. Páči sa mi hlavne druhý šál a šál s plameniakmi. Ten je určite skvelý na letný večer, kedy už nie je úplne horúco, takže sa tenší šálik hodí. Navyše s takým veselým vzorom, kto by mu odolal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šátek s plameňáky byl jasná volba, ten jsem musela mít, ale byla jsem fakt mile překvapená, že je tak příjemný, to bych za těch pár korun nečekala.

      Vymazat
    2. To ti verím. Zrovna pri týchto tenkých šatkách je často problém, že sú vyrobené z tak nepríjemne umelého materiálu, že sa to proste nosiť nedá. Tak som rada, že máš pozitívnu skúsenosť, lebo je ozaj krásny. :-)

      Vymazat
  2. krásný šátky,hlavne ten s těma plameňákama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je takový letní ostatní jsou spíš na chladnější jarní dny nebo podzim :)

      Vymazat
  3. Tyhle šátky zbožňuju, ten druhý vlastní moje ségra a já si ho často půjčuju, je nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta modrošedivá je hezká, akorát si myslím, že za 160 Kč se dají sehnat šátky ve výprodejích i v našich obchodech, sice asi ne nějaké extra kvalitní, ale aspoň je můžeš reklamovat, osahat si je, vyzkoušet... u toho Ali expressu nikdy nevíš, co ti přijde :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem si napřed na zkoušku koupila jeden a pak jsem další dva doobjednala. Takže už jsem věděla do čeho jdu.

      Vymazat
  5. Všechny vypadají krásně, ale ten s plameňáky mě zaujal nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
  6. zrovna na jednu šálu na aliexpressu koukám, ale bála jsem se kvality, ale asi si ji objednám když jsi spokojená a někouše :) díky za článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě nemůžu zaručit, že ta co máš vybranou ty nebude kousat, ale já jsem spokojená.

      Vymazat
  7. Jeej sú krásne. Mne sa najviac páči ten modrý s pelikánmi, je taký živý a hravý. Ovšem všetky sú naozaj veľmi pekné. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  8. Teda jsou všechny moc pěkné. Ten šátek s pelikány je na jaro jak dělaný :) Já si z ali naposledy objednala štětce a jsou naprosto úžasný :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám z Ali štětce a jsem s nimi moc spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...