neděle 27. prosince 2015

Vánoce aneb co mi přinesl Ježíšek

Po delší době jsem si pro vás připravila další článek. Před Vánocemi jsem byla každý den v práci a když jsem přišla domů už jsem se jen zvládla umýt a padla jsem do postele. Dokonce jsem byla v práci i na Vánoce, což se mi stalo poprvé a doufám, že naposledy (brigádně prodávám šperky). Od Vánoc jsem se pomalu taky nezastavila objíždíme po návštěvách a pořádně nejsme doma. Měla jsem mít do konce roku volno, ale bohužel se to zase sešlo, že i zítra a v úterý musím ještě do práce. Ale snad už budu mít více času na psaní a focení, mám toho pro vás v plánu docela dost. 
Takový je náš stromeček :)
Dnešní příspěvek bude hlavně o tom, co mi Ježíšek nadělil. Asi jsem byla v tom roce 2015 hodná, protože jsem dostala samé krásné věci a že jich není málo.


Z kosmetiky jsem dostala třpytivé tělové mléko s kořením a vanilkou (ANO moje oblíbená vanilka), tělový peeling s čokoládou (vůni čokolády taky neodolám) ...


... hydratační vanilkový krém na ruce s vanilkou, hydratační krém na nohy s granátovým jablkem a čokoládou.


Velkou radost mi udělal Ježíšek u babičky a dědy, protože bych nikdy nečekala, že od nich dostanu dekorativní kosmetiku. Babička mi sice prozradila, že to má Ježíšek od známé, která pracuje v nějakém skladu, že ona by za to tolik peněz neutratila, ale už jen ten nápad mi udělal radost. Laky určitě využiju a o zbytek se nejspíš podělím s mamkou a nebo dám něco do GA, ať to dělá radost i jiným, když u mě by třeba ty tužky jen ležely. 



Dál mi Ježíšek nadělil tyto krásné WASHI pásky, které určitě využiji a něco oblepím :D


Pod stromečkem jsem taky našla tuto krásnou chlupatou vestičku, která je pěkně hřejivá.


Protože ráda vařím a peču a kuchyňské rukavice u nás docela trpí, tak jsem i z takovýchto dárků nadšená, protože můžu vyhodit starou rukavici a používat novou.


Naše knihovnička je asi z jedné třetiny plná kuchařek a tato nám ještě chyběla, myslím že je to takový kuchařský základ mít doma Ottovu kuchařku. Tak už se těším, až z ní něco uvařím.


Ještě jsem dostala pomocníčka do kuchyně - minutku. Do teď jsem si vždycky natočila časovač na mikrovlnce, tak teď si už můžu čas natočit na minutce a jít si sednout třeba k telce :D


Taky mám nový louskáček na ořechy, ten předchozí Honza na podzim zlomil a širokou stěrku.


A protože v létě jezdím hodně na kole a už loni mi odešla moje zadní blikačka (letos jsem prostě nejezdila po tmě), tak mi všímavý Ježíšek nadělil blikačku novou a s ní mě nikdo nepřehlédne na dost daleko. Včera jsme ji zkoušeli, když jsme se večer vraceli po silnici mezi poli a byla dost hustá mlha a blikačka byla vidět dost daleko.


S Honzou v létě jezdíme na různé výlety a většinou spíme v kempech ve stanu, kde je problém s nabíjením mobilu. Letos jsem si nosila mobil nabíjet na recepci, do restaurace v kempu nebo jsem si mobil nabíjela na záchodcích než jsem si vyčistila zoubky. Ale power banka (solární) by tento problém měla vyřešit. Hodí se i když jedeme někam na vícedenní festival, tam je problém asi největší a nabíjet si mobil v autě moc nechci. Mobil totiž využívám i jako foťák a pořád jsem připojená na internetu takže s nabíjením je to občas boj. Power banku budu určitě nosit v kabelce :)


Dalším sportovním dárečkem byly tyto super hodinky značky SIGMA. Jde o hodinky, které měří ušlé, ale i uběhnuté kroky, spálené kalorie a nevím, co ještě všechno. Jsou krásné a i elegantní, mamka dostala černé a Janča (dcera od mamčina přítele) modré. Mám hubenou ručku, ale vypadají na ní skvěle. Dlouho jsem o takových hodinkách přemýšlela, ale nechtěla jsem žádné takové ty obří, co vypadají na ruce jako orloj. Tyto hodinky jdou spárovat s aplikací staženou do mobilu nebo do PC. Už se těším až si je nastavím a budu zjišťovat kolik toho za den ujdu. 


A protože mám před sebou dokončení magisterského studia na Univerzitě Palackého, státnice a dokončení diplomové práce, tak se tyto dva poslední dárky určitě budou hodit. Jde o "Bachovky"  - kapky a bonbony. Měly by pomoci od stresu, tak uvidíme.

Ježíškovi moc děkuji za krásné a praktické dárky, ty ocením víc než nějaké hlouposti, které potom ani nevyužiji. A už se těším na příští Vánoce. Doufám, že jsem se Vám se všemi dárečky pochlubila a na žádný nezapomněla.

Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, co přinesl Ježíšek vám nebo třeba, co jste dávaly jako dárky ostatním vy ať se můžu inspirovat na další rok.









27 komentářů:

  1. Máte hezký stromeček:)
    Dostala jsi praktické dárky, které si myslím, že jsou nejlepší:) a ty hodinky mě zaujaly a nikdy jsem o ničem takovém neslyšela.
    Dostala jsem skvělý diář, oblečení..
    A jako typ? Třeba antistresové omalovánky, kosmetiku, hrníčky ani tím diářem nic nezkazíš..:)
    reinedelavie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásné tipy :) a přemýšlím, že až hodinky vyzkouším, tak vám o nich ještě napíšu samostatný článek jsou totiž opravdu super!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Přesně tak! Praktické dárky mám nejrači, kdybych dostala nějaké blbosti tak už se v bytečku ani nepohneme :D

      Vymazat
  3. Hezké dárky. Zajímalo by mě, jestli Bachovky fakt pomáhají.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jedny už máme doma a mě teda pomáhají, když se rozčílím doběla tak si dám pár kapek a za chvilku jsem klidnější, tak jsem právě dostala vlastní kapky a bonbonky, které budu nosit pořád u sebe :-D

      Vymazat
  4. Moc pěkné dárky, power banku a kožíškovou vestu si chci také pořídit v průběhu dalšího roku. :)
    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych chtěla ještě bílou, ale pořád o ní uvažuju :)

      Vymazat
  5. Krásné dárky, power banku taky nutně potřebuju! Ale uvědomila jsem si to až po Vánocích...:D
    Podívej se i na mé dárky:)
    Co jsem dostala k Vánocům?

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké dárky jsi dostala :) Taky jsem tento článek psala na blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji klidně mi hoď odkaz na blog a podívám se :)

      Vymazat
    2. Děkuji klidně mi hoď odkaz na blog a podívám se :)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Hlavně to nejsou žádné ptákoviny, je to vše co využiji :)

      Vymazat
  8. Jé takrásných dárků ... Mně ježíšek také letos obdaroval power bankou a jsem za ni opravdu vděčná. Už nemusím řešit jestli mám nabitý mobil nebo ne. Zkrátka mám PB pořád v kabelce a je to :D ale největší radost mi letos udělaly knížky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně PB je praktická a mám to stejně. Klidně mi napiš jakou si dostala.

      Vymazat
  9. Krásný stromeček a krásné dárečky :-) Vestičku máme podobnou

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný stromeček a krásné dárečky :-) Vestičku máme podobnou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych chtěla ještě bílou chlupatou vestičku, tak uvidím jestli ji seženu.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...