pátek 23. listopadu 2018

NaniNails: NANI lak Color Line Baroque 83 + nálepky

Tak já už teď přesně vím, jakým lakem si ozdobím nehty o letošních Vánocích! Přesně tohle mi prolétlo hlavou, když jsem si nehtíky nalakovala lakem NANI lak Color Line v odstínu Baroque 83. No řekněte, není to sváteční barvička? Řada Baroque je inspirovaná barokním obdobím a tento lak krásně vystihuje jeho vznešenost. Je to krásně červený lak na nehty plný malinkých třpytek, které vaše nehty nádherně rozzáří. Lak jsem dostala na vyzkoušení z NaniNails.cz a v balíčeku jsem měla ještě zdobící nálepky se srdíčky, které můžete vidět na fotkách. .
Lahvička laku je robustní, objemu 15 ml. Dobře se bere do ruky, nic proti ní nemám :-)
Tento lak se mi lakoval opravdu moc dobře. V pohodě kryje už v jedné vrstvě, ale pokud chcete docílit sytější odstín, doporučuji dát vrstvy dvě. Hustota je střední, lak ani neztéká ani se nijak necuckovatí. Na nehtech zasychá velmi rychle, zhruba za 15 minut je hotovo a můžete normálně fungovat. 
Ještě dodám pár slov k srdíčkovým nálepkám. Nálepky se mi vždycky moc líbí, ale trošku mi vadí, že se začnou rychle odlepovat, proto mám raději vodolepky. Ale pokud je použijete na jednorázovou akci, tak skvěle poslouží. Chce to nálepky ještě zalakovat, já jsem nezalakovala a po několika hodinách jsem měla rožek srdíčka odchlíplý a všude se zachytával. Lak určitě doporučuji a už mě lákají i jiné barvičky. Nálepky i laky určitě seženete na e-shopu Naninails.cz, kde lak stojí 79,- Kč.

JAK SE VÁM LAK LÍBÍ? 
KUPUJETE LAKY NA NANINAILS? 


8 komentářů:

  1. Great post dear!You have a nice blog :)
    I follow you can you follow me back?

    www.guzelvekulturlu.com
    Kisses

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, to je opravdu krásná sváteční barva, úplně stvořená na Vánoce :) Nálepky nemusím, ale tyto jsou opravdu roztomilé! Rozhodně o nich zauvažuji. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto nálepky se mi moc nelíbí, ale barvička laku je nádherná. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Nálepky hezké. Mě tato značka moc láká a uvažuji, že si od ní koupím nějaké gely.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...