čtvrtek 25. října 2018

Phytos: Masážní olej detoxikační

Krásný den, po delší době pro vás mám recenzi na produkt značky Phytos. Půjde o Masážní olej s přívlastkem detoxikační! V posledních dnech často prosím Honzu aby mě namasíroval a kupodivu on mé prosby docela plní a třeba jednou za týden mě namasíruje, což je teda fakt pecka! Na masáže olejíčky střídá a do rukou bere i tento, tak se na něj jdeme společně podívat. 
Olejíček je v plastové nádobce se šroubovacím víčkem o objemu 100 ml. Pokud jde o množství, tak nemusíte oleje používat hodně takže vám balení vydrží třeba na měsíc pravidelných masáží, ale je to individuální. Ve složení najdete hroznový, kokosový a mandlový olej v kombinaci s esenciálními oleji v tomto případě jde o jalovec, pačuli, hořký pomeranč a grapefruit. Vůně je krásně kořeněná a během masáže si ji velmi užívám. 
Masážní olej je určen k podpoře krevního oběhu a zlepšení vylučování nečistot z těla. Popravdě moc tyto účinky nemůžu potvrdit, ale ani vyloučit. Olej je na masáže úžasný, krásně klouže a chvilku mu trvá než se vstřebá. Pokožka je krásně prokrvená už samotnou masáží.
Olejíček bych určitě doporučila na masáže je opravdu skvělý! Cena Masážního detoxikačního oleje je krásných 149 Kč a můžete si ho objednat ZDE

ZNÁTE ZNAČKU PHYTOS? 
MÁTE RÁDY MASÁŽE?


13 komentářů:

  1. Takú masáž by som veru potrebovala. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že by takové masáže měli být pravidelně každý týden minimálně jednou.

      Vymazat
  2. Vypadá super, na masáži jsem nikdy nebyla :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem u profesionála byla asi třikrát, ale stačí mi i intuitivní masáž od Honzu :D.

      Vymazat
  3. Na masáži jsem byla jen jednou a moc mě to nenadchlo, ale věřím, že doma to je o dost příjemnější. :-) Značku vůbec nepoznám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. S masážními oleji velkou zkušenost nemám. Máme doma jeden, který teda používám jen hodně málo, protože má strašně těžkou parfemaci a ta masáž se mi s ním občas docela protiví :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda tak ho honem vyměň :-D, vždyť to je hrozná škoda, masáže jsou fakt pecka a uvolní tělo i mysl :).

      Vymazat
  5. Olejíček na masáž také používám, ale od Saloosu, tuto značku neznám. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Saloos doma mám taky a různě je střídám podle nálady :).

      Vymazat
  6. Já mám olejíčky moc ráda :) tenhle vidím prvně.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Ten je skvělý. S manželem občas praktikujeme stimulační tantra masáže a tak je u nás docela v permanenci. A já ho občas používám jen tak na nohy, lýtka a stehna. :) Zkrátka je hodně příjemný, voňavý a přitom mi přijde hrozně jemný. Snad se vyjadřuji správně. :) Máme ho doma prostě rádi. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda že mi kamarádka doporučila a řekla jak často chodit na masáž protože jinak bych vůbec nevěděla co je ještě poteřba a co je už vyloženě válení. Jsem z toho celá v laufu, člověk si vůbec nestihne odpočinout.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...