pondělí 13. srpna 2018

Mylo: Přírodní repelent Do lesa

Miluji procházky v přírodě. Často se chodíme toulat lesem, na louky, k rybníku nebo jen tak mezi pole. Co na těchto procházkách nemám, ale vůbec ráda, tak to jsou klíšťata a další otravný hmyz. Takže často saháme po repelentech, které většinou dost smrdí, lepí a mám hned pocit, že bych se šla celá osprchovat, jak je mi ten pocit nepříjemný, nehledě na to, že potom smrdí i oblečení, které máme na sobě. Z e-shopu Krásná každý den jsem dostala na vyzkoušení Přírodní sprej na procházky do lesa od značky Mylo, který se jmenuje jednoduše "DO LESA". Tak vám ho dnes představím, protože s námi už nějakou tu procházku absolvoval.
Repelent je v hnědé skleničce o objemu 50 ml. Sklenička má velmi praktický rozprašovací aplikátor. Tento aplikátor se opravdu povedl, protože zvládne vytvořit mlhu a dostříknout zhruba 15 cm, což zvětšuje rozptyl. Takže za celkové balení dávám palec nahoru, ostatně jako vždy u produktů Mylo. Jak jsem psala v úvodu nemám moc ráda klasické repelenty, protože mi prostě nevoní. Tento přírodní je příjemná změna, protože prostě voní, cítím z něj hřebíček a další koření. Vůně je zajímavá, a pro můj nosánek příjemná. 
Přírodní sprej Do lesa má příjemnou konzistenci - není mastný a tedy nenechává fleky na oblečení ani mastný film na pokožce. Nemusíte ho dokonce ani roztírat stačí ho prostě z těch cca 15 cm nastříkat a je hotovo. Vyhovuje mi, že nejde o krém, ale spíš o takovou květovou vodu, která na pokožce nijak nelepí. 
A teď jestli funguje! Podle mě ano! Když vyrážíme do přírody nebo jen na zahradu párkrát se šplíchneme a opravdu máme od komárů a další havěti pokoj. Dřív jsem byla vždycky od komárů dokousaná od hlavy až po paty, ale letos mám klid. Takže já tento produkt mohu vřele doporučit všem milovníkům přírody. Cena repelentu je 269 Kč a můžete ho koupit třeba ZDE. 

CHODÍTE RÁDY NA PROCHÁZKY DO LESA?


6 komentářů:

  1. Vyzerá to, ako super produkt, veľmi sa mi páči aj to minimalistické balenie, ktoré čím ďalej tým viac v kozmetike vyhľadávam :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ráda chodíš do přírody určitě ho vyzkoušej.

      Vymazat
  2. To zní super, nemám ráda smradlavé repelenty, vypadá skvěle :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pravě taky nemám ráda smrádek z repelentů :).

      Vymazat
  3. Ty jo, tak tenhle sprej je určitě super!! Líbí se mi i název, který je sice jednoduchý, ale tématický a zkrátka super nápad :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...