úterý 7. srpna 2018

Bione Cosmetics: Krémová maska na vlasy keratin + chinin

Výrobky značky Bione Cosmetics u nás doma moc nenajdete, ale říkám si, že je to možná chyba. Čtu většinou pozitivní recenze na jejich produkty, tak jsem se rozhodla, že pár věciček vyzkouším. Bione Cosmetic je česká přírodní pleťová a tělová kosmetika a dnes pro vás budu mít recenzi na jejich Krémovou masku na vlasy s keratinem a chininem, kterou jsem kupovala na Notino.cz.
Maska je v v bílém plastovém obalu se šroubovacím víčkem. Balení je o objemu 260 ml. Barva masky je taková jemně nažloutlá, perleťová a konzistence opravdu krémová. Vůně je taková slaďoučká a mě připomíná jaro, nevím proč a ani nevím, jak vůni přesně popsat, ale mě rozhodně nevadí. Maska slibuje intenzivní hydrataci, regeneraci vlasů a to od kořínků až po konečky, zlepšení pružnosti vlasových vláken, obnovu struktury vlasu, posílení vlasového vlákna a také navrací vlasům přirozený a zdravý vzhled. 
Chinin je tradiční přísada, která potlačuje růst některých mikrobů, zvláště kvasinek. Chinin také stimuluje končí mikroregulaci a tím podporuje krevní zásobování vlasových kořínků. Měl by tak omezit vypadávání vlasů a vlasy regenerovat a posilovat. Dále maska obsahuje keratinový hydrolyzát z ovčí vlny, ten obshauje amniokyseliny shodné s amninokyselinami lidských vlasů. Působením tohoto keratinu jsou vlasy dokonale regenerovány a vlasová vlákna se krásně zacelují, to znamená, že je zamezeno třepení a lámání. 
Maska se používá jednoduše jako každá jiná. Na šamponem umyté a trochu vysušené vlasy nanesete masku a zhruba půl minutky ji to vlasů a vlasové pokožky krásně zapracujete, tak aby se dostala ke všem vláskům. Na vlasy s maskou dáte igelitový sáček a zabalíte si vlasy do ručníku a počkáte zhruba 15 minut. Potom klasicky masku z vlasů spláchnete. 
Vlasy jsou po použití masky krásně vyživené, silnější a vypadají zdravě. Jdou snadno rozčesávat opravdu se o poznání míň cuchají, nelámou se a konečky nemám roztřepené. Za tuto Krémovou masku na vlasy s keratinem a chininem zaplatíte krásných 71 Kč, což je podle mě super cena. Masku tedy určitě doporučuji, za málo peněz hodně muziky. Já jsem spokojená a klidně si masku objednám znovu. 

ZNÁTE ZNAČKU BIONE COSMETICS?
CO NA MASKU ŘÍKÁTE? 


14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. No mě některé keratiny vlasy mastí taky, ale tento je fajn.

      Vymazat
  2. Taky už po této značce docela dlouho pokukuji, tak snad se taky odhodlám a něco koupím.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě odhodlej, mám doma už víc produktů a zatím jsme spokojená :)

      Vymazat
  3. Ja som si túto masku maximálne zamilovala! Mala som dokonca celú kolekciu, snáď najlepšie produkty na vlasy aké som doteraz mala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to jsem ráda a děkuji za tip i na další produkty.

      Vymazat
  4. Měla jsem nějaké kondicionéry, ale masku myslím, že jsem jen jednou zkoušela od mamky, ale nejsem si jistá. Jinak mi vyhovoval pivní šampon :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bione značku mám ráda :) postupně její produkty poznávám :-)
    Jinak tato krémová maska mě zaujala, možná jí zkusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky produkty zatím poznávám a poznávání je moc příjemné a voňavé :).

      Vymazat
  6. Musím priznať, že navonok ma nejako neláka alee celý ten popis a efekt znie veľmi sľubne :O

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že jsem tě trošku nahlodala a dáš jí šanci :).

      Vymazat
  7. Vypadá to jako super produkt, třeba někdy vyzkouším :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...