pondělí 19. března 2018

Kocostar: Pleťové masky + SOUTĚŽ UKONČENA

Peťové masky patří k mojí pravidelné kosmetické rutině, takže je považuji za svoji oblíbenou péči a to nejen o obličej. Když jsem byla oslovena e-shopem Naninails.cz, jestli bych vyzkoušela masky, pro mě do té doby neznámé, značky Kocostar, tak jsem na nabídku kývla a domluvila jsem se rovnou i na soutěži pro vás. Takže na konci článku vás čeká soutěž hned o dvě masky. Já vám představím masku, kterou jsem mohla vyzkoušet a tou je Okurková plátýnková maska.
Kocostar je značka, která pochází z Koreje a nabízí masky v jednorázových baleních. Jde o opravdu barevné, stylové a veselé pojetí pleťových masek, takže si myslím, že taková maska může být i super dárečkem třeba pro kámošku. V sáčku najdete tvrdší folii na které jsou z obou stran textilní masky (celkem 12 kusů plátků). Já jsem měla okurkovou, takže plátky byly ve tvaru okurek i barevné pojetí připomínalo okurku. Jednoduše plátek sloupnete z folie a dáte si ho na obličej nebo i na jinou část těla. 
Já jsem si to udělala tak, že jsem si nanesla tolik plátků, kolik se mi na obličej vešlo, tak aby byl celý pokrytý a maska tak působila opravdu všude. "Okurkových koleček" je v pytlíčku 12, takže mi to vyšlo na jedno použití s tím, že jsem je dala trochu i na krk. Kolečka jsou pro mě výhodou, protože si je můžu sama dávat kam potřebuji a ne jako celoplátýnkové masky, které mají jeden univerzální rozměr a ne každému sedí na obličej. 
Plátky mají dokonce i autentickou vůni, takže ty okurkové voněly svěže, tak jako když se rozkrojí okurka, což taky považuji za výhodu. Plátýnka jsou opravdu hodně nasáklá lepivou a kluzkou tekutinou, ale nebojte, z pleti nestékají. Okurková maska s vitaminem C by měla intenzivně hydratovat, což můžu potvrdit. Masky Kocostar obsahují také přírodní výtažky. 

Maska byla velmi příjemná, hydratační a pleť po ní byla heboučká a vláčná. Za sebe tedy můžu masky určitě doporučit a e-shop Naninails mi věnoval i dvě na vyzkoušení pro vás. Výherkyně budou tedy dvě. Každá vyhraje jednu masku značky Kocostar. Pokud byste si chtěly masky vybrat a koupit na vyzkoušení samy, tak můžete ZDE a jejich cena je od 99 zhruba do 200 Kč. 
Podmínky soutěže: 
1. Odpovědět na dvě otázky: 1)V jaké zemi se vyrábí pleťové masky Kocostar? Výrobky značky Kocostar najdete na e-shopu naninails.cz v kategorii: Péče o tělo, ruce a nehty. 2) Kolik je v této kategorii aktuálně produktů?"
2. Sledovat můj blog přes GFC (Google Friend Connect) a napsat mi do komentáře jméno/přezdívku, pod kterou blog sleduješ.
3. Napište mi váš e-mail do komentáře a můžete mi napsat, kterou masku budete chtít vyzkoušet.

Výherkyně budu kontaktovat e-mailem. Na odpověď budu čekat 3 dny, potom losuji znovu. Výherkyni oznámím v tomto článku po ukončení soutěže. Soutěž ukončím 25.3. ve 20:00 a zapojit se můžete pokud máte doručovací adresu v ČR. Budu se těšit na všechny vaše milé komentáře. Prosím o dodržování jednoduchých pravidel a pokud budete soutěž sdílet, tak budu moc ráda, ale není to podmínka pro zapojení. 

LÍBÍ SE VÁM MASKY?


11 komentářů:

  1. 1) Pleťové masky Kocostar se vyrábí v Korei. V kategorii je aktuálně 116 produktů.
    2) Markéta Lipusová
    3) lipusova.market@seznam.cz, tulipánovou masku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, ta uhorková vyzerá super.:)

    OdpovědětVymazat
  3. 1. masky sa vyrabaju v Korei a maju 116 produktov. :)
    2. Ledyms
    3. ledymsblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, maska by se měly vyrábět v Jižní Koreji a produktů je momentálně 116. Sleduji tě jako Hanka Blažková a můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Jižní Korea, 116
    Andrea P.
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  6. 1.) Vyrábí se v Jižní Koreji. Produktů je 116.
    2.) Maracujový Šálek
    3.) maracuja.tea@gmail.com Mě je to celkem jedno, ráda objevuji neznámé.. :D Ale když už tak Bird's Nest Silk Fiber

    OdpovědětVymazat
  7. V jižní Koree a je jich 116
    Gfc Renata Okáčová
    Reninan@seznam.cz
    Obě vypadaji skvěle
    Nechám se překvapit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    1. Masky se vyrábí v Jižní Koreji a produktů je aktuálně 116.
    2. Přes GFC sleduji jako FTCF Blog.
    3. Můj email je ftcf009@gmail.com
    Líbí se mi obě dvě masky, ale ke mně by se více hodila ta tulipánová :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj. Masky sa vyrábajú v Južnej Kórei a produktov tam je 116.
    Sledujem ťa pod týmto profilom.
    zuzka.zelienkova@gmail.com
    Masky mám rada a stále rada skúšam nové takže mi je osobne jedno akú by som v prípade výhry dostala 😊


    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  10. Jižní Korea, 116
    Gfc eva richterová ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. juzna korea :)
    116
    sledujem ako Nikola Benková
    n.princess@azet.sk
    masku by som vyskusala ktorukolvek, obe ma zaujali :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...