sobota 20. ledna 2018

Soaphoria: Královské práškové zubní sérum

Možná vás překvapí, že zubní pasta není jediným produktem, kterým se dají čistit zuby. Chtěly byste zkusit něco bez chemie? Na e-shopu Krásná každý den, jsem si vybrala na vyzkoušení Královské práškové zubní sérum, pořádně ho doma zkoušíme už nějaký ten týden, takže se s vámi jdu podělit o naše dojmy. 

Sérum je v menší kulaté plastové nádobce s bílým šroubovacím víčkem. Obal je průhledný, takže je dobře vidět kolik prášku v něm ještě zbývá. Prášku je v balení 50 g, což je docela dost, protože spotřeba je velmi malá. Královské zubní sérum obsahuje vzácné aktivní uhlí, americký bentonitový jíl, jedlou sodu a silice z máty peprné. Sérum zaručuje adekvátní péči o ústní hygienu.
Práškové sérum krásně čistí zoubky a ošetřuje a chrání dásně. Prášek z aktivního uhlí, jílu a jedlé sody šetrně ale účinně čistí povrch zoubků, díky čemuž sérum pomáhá k dosažení přirozené bělosti a zářivého úsměvu. Bentonitový jíl se vyznačuje výjimečnými absorpčními vlastnostmi a antiseptickým účinkem. Toto sérum neobsahuje živočišné tuky, syntetické tenzidy, fluoridy, barviva ani další chemické přísady. Jde o 100% přírodní produkt
Ze začátku jsem měla z černého prášku trochu obavu, ale už při druhém použití mi na tom nepřišlo nic divného. Během čištění zubů je mám prostě černé jako bych snědla uhlík od kamen, ale po vypláchnutí jsou zoubky krásně čisté a opravdu bělejší. Prášek používám dvěma způsoby, buď ho nanesu rovnou na kartáček a zoubky vyčistím anebo ho použiji v kombinaci se zubní pastou. Sérum je určeno pro každodenní použití, nejlépe vždy po jídle, ale minimálně dvakrát denně. Já zoubky čistím vždy ráno a večer a někdy i během dne, pro dobrý pocit. 
Složení: 
Bentonit (americký bentonitový jíl)*, Activated Charcoal (aktivní uhlí)*, Sodium Bicarbonate (jedlá soda)*, Mentha Piperita Leaf Extract (máta peprná)*
*certifikovaná organická složka

Královské práškové zubní sérum je opravdu specialita, nikdy jsem nic podobného nezkoušela, ale jsem moc ráda, že jsem sérum objevila. V koupelně se krásně zabydlelo. Za Královské práškové zubní sérum zaplatíte 227 Kč a objednat si ho můžete na e-shopu Krásná každý den ZDE.

CO NA TOTO SÉRUM ŘÍKÁTE? 
CHTĚLY BYSTE HO VYZKOUŠET?


8 komentářů:

  1. Zajímavý výrobek. Já bych do toho ale nešla, stačí mi zubní pasta a kartáček. Nedávno jsem se dočetla, že se dokonce nedoporučuje ani používat ústí voda, protože prý narušuje nějaké dobré bakterie, které se nachází po čištění v ústech, ústní vodou se zničí a zuby jsou pak náchylnější na ty škodlivé bakterie. Tak nevím jestli si kupovat něco navíc, nebo zůstat u klasiky.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To o ústní vodě slyším poprvé, ale možná na tom něco pravda bude :).

      Vymazat
  2. V obchodiku s tymito produktami som obzerala niečo na zuby ale toto som tam asi prehliadla skusim sa teda po ňom pozrieť z prirodneho produktu sa nemôže nič stať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už som ho videla u nejakej blogerky a vyzerá naozaj super :) Chcela som už dávno vyskúšať nejaký bieliaci produkt na zuby

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. Mě tyto produkty nějak nenadchly. Zůstávám u klasiky kartáčkům a zubní pastou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...