neděle 28. ledna 2018

Mylo: Přírodní micelární voda "Levandulová voda"

Mylo je slovenská značka, která nabízí opravdu velice kvalitní a cenově dostupné přírodní produkty v minimalistických a designových obalech. Ráda bych vám představila další produkt a tím bude Přírodní micelární voda "Levandulová voda" a už předem říkám, že budu jen chválit. S Mylo produkty prostě nesáhnete vedle, ať už si vyberete jakýkoliv. Všechny produkty značky Mylo jsou v bio kvalitě a nejsou testované na zvířatech. V produktech nenajdete palmový olej, umělá a syntetická barviva, parafín ani živočišné tuky. Tak a jdeme na recenzi.
Levandulová micelární voda je v tmavé skleněné lahvičce (tak jako většina tekutých produktů Mylo). Lahvička má jednoduchou etiketu. Ty obaly na značce Mylo naprosto miluji a nemůžu s na ně vynadívat (podobně to mám se značkou Dulcia - opět Slovensko!). Aplikace je jednoduchá díky velmi praktické pumpičce (nejde o sprejový rozprašovač). S pumpičkou jde micelární voda jednoduše nanést na tamponek a až poté na pleť. Skleněná lahvička je o objemu 100 ml. 

Micelární voda s levandulí, tak to je zázrak pro milovnice vůně levandule. Vůně levandule na mě působí uklidňujícím účinkem a neznám snad nikoho, kdo by tuto vůni neměl rád. Tento produkt působí jako odličovací voda a tonikum v jednom, to je fajn ne? V poslední době používám jen slabší make-upy, nechávám spíš pokožku volně dýchat a drobné nedostatky zamaskuji korektorem. Takže s odlíčením si tato micelárka alespoň u mě poradila, ale nevím jak by zvládla silnější vrstvy líčidel. Na boj s řasenkou moc nestačila, což je škoda. Na oči je lepší použít speciální odličovač. Pleť ale vyčistí, zjemní a krásně zklidní. Dokonce by měla bojovat i proti výskytu vrásek a redukovat nedokonalosti pleti. To nemůžu jednoznačně potvrdit, protože na nedokonalosti používám zinkovou mastičku, která je podle mě zázrak! Co na této micelární vodě mám moc ráda, tak to, že pokožku zklidní a pleť krásně provoní. Stala se mojí oblíbenou parťačkou a používám ji každý den! 
Dokonce je tento produkt vhodný i na otoky, takže pokud máte po probdělé noci nateklá oční víčka nebo máte oční okolí unavené po celodenním čučení do počítače, tak si jednoduše navlhčete vatový tamponek a přiložte si ho na víčka a jen tak chvilku relaxujte. Je to super! 

Základem tohoto produktu je hydrolát z levandule úzkolisté a extrakt z okurky. Levandule má zklidňující a hojivé účinky. Okurka pleť osvěží, jemně vyčistí, projasní a zklidní ji díky vitaminu C. Micelárka je vhodná pro všechny typy pleti a neměla by vysušovat! Pod to se můžu s klidem podepsat. Pokud micelárku používám jako odličovač, tak ji z obličeje po použití smyji studenou vodou, protože ta uzavírá póry, ale pokud ji použiji jako toner, tak nesmývám. Na pleti mě tato micelárka nepálí, ani nijak jinak nedráždí. 
Abych to shrnula, tak tuto přírodní Levandulovou micelární vodu, můžu určitě doporučit a to nejen jako tonikum, ale i pro odlíčení slabší vrstvy make-upu. Díky tomu, že je vhodná pro všechny typy pleti, ji může používat celá rodina, takže i manžel/přítel. Je velmi jemná k pokožce a tu zanechává čistou zklidněnou a určitě ne vysušenou. Dále oceňuji, že zvládne zmírnit oteklá očka. 
Až mi tato micelárka dojde, tak si ji objednám znovu! Cena 399 Kč pro mě za tento produkt není moc vzhledem ke spoustě pozitiv, které jsem během zkoušení objevila. Pokud vás Levandulová voda zrovna nezaujala, tak se podívejte na stránky Mylo.sk, kde najdete spoustu dalších zajímavých přírodních produktů a věřím, že si vyberete. Mylo myslí i na pejsky a jejich pacičky, které v zimě trpí, několik produktů je určeno i mužům, takže opravdu může vybírat celá rodina. Pokud si vodu budete chtít koupit, tak ji má v nabídce i Míša z e-shopu Krásná každý den.

ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT?


11 komentářů:

  1. Ahoj Kaci...

    Musim priznat ze levandulku miluji jak jako dekoraci, vuni do bytu tak v kosmetice ji miluji dvojnasob..
    Vyzkousela jsem opravdu nepreberne mnozstvi pletove kosmetiky a vetsina musela z domu..Sedi mi pouze astrid..
    Ale tento kousek me laka.. Jen se bojim zase vyhodit do kose 400+ postovne..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo tak to čučím, že si musela vyhodit i přírodní produkty :/, kosmetika Astrid je fajn taky mi vyhovuje.

      Vymazat
    2. Ta treba micelarka od Yves Rocher se ani nestihla doma ohrat a pakovala..

      Vymazat
    3. Tak to chápu mě moc YR na pleť taky nevyhovuje, ale bohužel YR není přírodní značka, jen se tak tváří.

      Vymazat
  2. Levanduli zbožňuji a značku Mylo také. Je to sázka na jistotu, ještě nikdy mě nezklamala :-) hodně jsem si oblíbila mýdlo Černá ovce na čištění pleti :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černé mýdlo máme v koupelně taky pořád vždy mám jedno v zásobě :-D.

      Vymazat
  3. Někdy mi přijde, že vše, co je dobré, je levandulové. A mě se jako naschvál vůně levandule ani trochu nelíbí. Výrobky od této kosmetické značky používám a jsem spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba časem Mylo vymyslí i růžovou vodu :).

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Já jsem dlouho používala růžovou, ale teď pomalu přecházím na levanduli :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...