pondělí 27. listopadu 2017

Eveline: Slim Extreme 4D Gold sérum

Krásný den. Dneska pro vás mám recenzi, která by vás mohla hodně zajímat. Dostalo se mi na vyzkoušení sérum na hubnutí a tvarování značky Eveline - přesný název Slim Extreme 4D Gold sérum. Sérum je ideálním pomocníkem pro ty, které už pozorují první známky vzniku celulitidy a chtějí prostě celkově zlepšit vzhled svých problémových partií.
Sérum je v plastové tubě o objemu 250 ml, což je docela dost a popravdě bych byla raději, kdyby bylo sérum s pumpičkovým aplikátorem. Ale u tuby je zase výhoda, že když už je produktu v tubě jen trošku a nejde vymáčknout, jde ještě ustřihnout druhý (zúžený) konec. 
Slim Extreme 4D Gold je sérum, které obsahuje 24 karátové zlato, které bojuje proti celulitidě, modeluje postavu a zpevňuje pokožku. No nezní to krásně? Navíc má pokožku regenerovat! Krém na pokožce zanechá jemný film a krém intenzivně stimuluje spalování tuků v podkoží a snižuje projevy celulitidy. Sérum má působit po 48 hodin, což ale bohužel nepotvrdím a přijde mi to jako blbost, když se má používat 2x denně
Oficiální popis: Několik účinných složek a revolučních technologií působí proti účinkům času a redukuje tukové buňky. Lipocell-Slim intenzivně napomáhá hubnutí a tvarování siluety. Napíná pokožku, zvyšuje její odolnost proti natahování a udržuje optimální pružnost. PhytoCellTec aktivují slabé a unavené kmenové buňky v kůži, a tím stimulují její přirozenou regeneraci.

Aktivní látky:
- Mořské řasy a vitamíny A, E, F hluboce hydratují a oživují
- 24 karátové zlato
- Kyselina hyaluronová
- Ginkgo biloba

Na fotce můžete vidět, že krém opravdu obsahuje malé třpytky, ale nebojte se nebudete jako svítící koule. Při rozmazání se třpytky rozprostřou a pokožku pěkně sjednotí. Konzistence krému je lehká a dobře se roztírá a dokonce se i rychle vstřebá.
Já jsem tento krém používala pravidelně 2x denně, kdy jsem ho krouživými pohyby nanášela na problémové partie (břicho, zadek a stehna). A světe div se! Pokožka se mi po týdnu zdála fakt pevnější a na dotek krásně hladká. Celulitida tedy zázrakem nezmizela, ale to jsem asi ani nečekala. Určitě ale mohu potvrdit, že je viditelné zlepšení stavu pokožky, která je hladká a zpevněná. Pokud vás toto sérum zaujalo, tak se podívejte na e-shop Elixi.cz, kde si ho můžete objednat za pěkných 159 Kč, což je podle mě fajn cena za 250 ml séra. 

CO ŘÍKÁTE NA TOTO SÉRUM?


5 komentářů:

  1. Podľa mňa je na celulitídu najlepší šport a zdravá strava, tiež som sa jej tak zbavila :) + masáže s brezovým olejom. Ale sérum vyzerá ako super pomocník :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sérum vypadá skvěle, ale já bych asi bojovala se svou lenivostí a nechtělo by se mi mazat 2x denně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky to tak někdy mám, ale když si řeknu, že prostě musím,tak musím.

      Vymazat
  3. So interesting post daring,love it!
    Wish you nice day!

    New post is on my blog.
    Visit me, Maleficent

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou jsem měla peeling právě z řady Slim a jestli si dobře pamatuju tak byl fajn. Celkově značka Eveline má skvělé produkty. Třeba jejich sérum na řasy je parádní.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...