sobota 22. července 2017

Sammydress: Džínová bundička a letní šaty

Hurá! Doma je další balíček z e-shopu Samydress.com. Tentokrát je moje spokojenost tak půl na půl. Objednávala jsem si džínovou bundičku a letní šaty u kterých jsem si, ale nebyla moc jistá, jestli mi budou slušet. Tak pokud vás zajímá, jak to dopadlo čtěte dál.

Po riflové bundě, jsem pokukovala už dlouho a tak byla tato jasnou volbou. Dokonce jsem zvolila i dobrou velikost, takže ji v klidu dopnu přes prsa. Bunda vypadá moc pěkně stejně jako na obrázku v katalogu, jen barvička o kousek světlejší, ale to mi nevadí. Je fakt super! 
U těchto šatů jsem si při vybírání nebyla vůbec jistá. Chtěla jsem nějaké s výšivkou. Na obrázku se mi moc líbily tyhle folklorní, tak jsem to riskla. Šatičky jsou moc pěkné. ale myslím že ty rukávy mi teda vůbec nesluší.

Tak a to už je pro dnešek všechno :).

ZAUJALY VÁS MOJE ÚLOVKY? 



18 komentářů:

  1. Ta poslední fotka se mi moc líbí, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ty šaty s výšivkou docela líbí, jsou takové jiné. A ta bundička je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. tie s výšivkou ti seknú, sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty rukávy u šatů jsou takové netypické a zvláštní, na jednu stranu ale originální :) Chce si to na ně asi zvyknout, ale celkově vypadají hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty s výšivkou Ti sluší moc i bundička vypadá hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bundička je super, ale v šatech se moc necítím :).

      Vymazat
  6. Ty druhé šaty jsou nádherný, ale podle mě díky těm rukávům celkem rozšiřují.. umím si je představit bez nich - kdyby končily přesně nad tou výšivkou! :D:) Sluší ti to!
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, džínová bundička vypadá velmi pěkně ale ty poslední letní šaty, na ty nemám prostě slov. Ty jsou naprosto dokonalé.

    Já poslední dobou začala dost nosit lacláčove šortky, nepřemýšlela si, že by si je zařadila také do svého šatníku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky jsem nad tím přemýšlela už jsem myslím i jedny měla :).

      Vymazat
  8. Ach jo, další krásná a hubená holka, vůbec netuším jak to děláš že se umíš tak hezky obléknout, já s tím pořád bojuji. Hlavně když vidím že šaty apod. věci nosíš bez podprsenky tak to závidím, já s moji velikostí fakt nemůžu, kde nakupuješ spodní prádlo?Já mám poslední dobou ráda tento eshop

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj vůbec nezoufej všechny jsme krásné takové jaké jsme hlavně se nauč mít ráda sama sebe, narodily jsme se dokonalé od hlavy až k patě jen během let nám někdo určuje pravidla krásy. Nenech se tím zmást, jsi krásná a svá! Spodní prádlo kupuji různě nemám žádnou oblíbenou značku :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...