pondělí 31. července 2017

Nivea: Univerzální krém Care

Nevím jestli jste už zaznamenaly, že značka Nivea přišla na trh s novinkou - krémem Nivea Care, který je určený na pokožku celého těla. Pokud ne, tak čtěte dál ať se o nových produktech něco dozvíte :).Mě před několika týdny přišel balíček, ve kterém jsem měla rovnou tři velikosti balení tohoto krému. Krém je opravdu univerzální pro celou rodinu. Lze ho použít jako denní krém, noční krém, krém na ruce i na nohy, prostě ho můžete používat na celé tělo. Ideální do batohu na dovolenou.
Jak jsem psala v úvodu, tak Nivea Care je dostupný hned ve třech praktických velikostech - nejmenší cestovní 50 ml, střední 100 ml a veliké 200 ml. Obal je plastový se šroubovacím víčkem, takže klasika, která působí velice bytelně. Před prvním otevřením je krém chráněn hliníkovou folií, to se mi fakt líbí, protože si můžu být jistá, že ho přede mnou nikdo nepoužíval.
Konzistence krému je hutnější, ale stále jemná. Do do pokožky se rychle vstřebává a nezanechává na ní mastný film. Pokud jde o parfemaci, tak je klasická niveovská, připomíná mi vůni krému v modrém plechovém kelímku. 
Líbí se mi, že je krém opravdu univerzální, takže ho můžete použít od hlavy až k patě. Já ho na pleť teď v létě dám jen občas na noc, nejraději ho používám na celé tělo. Líbí se mi, že je určen pro všechny typy pleti, takže ho může používat celá rodina. 
Pokud tedy hledáte univerzální výrobek, který se postará o celé vaše tělo nebojte se sáhnout po těchto krémech, krásně voní a o pokožku se postarají skvěle! Tyto kréme si můžete koupit na Notino.cz.

MÁTE RÁDY KRÉMY NIVEA?


8 komentářů:

  1. Niveu pouzivam, ale ted preferuji Vichy, konkretne jsem nadsena z tohoto kremu - https://www.lekarnasporilov.cz/Pro-zeny/Pece-o-plet-dermokosmetika/VICHY-IDEALIA-krem-plet-sucha-50ml.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem zkoušela vzorečky krémů Vichy a mě teda moc nesedly :(.

      Vymazat
  2. Tento som mala v 50ml balení a celkom sa mi pozdával.. a to Niveu nemám v obľube :D

    OdpovědětVymazat
  3. Od Nivei mám ráda klasický krém a to v zimě na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nivea je taková osvědčená klasika, krémy vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem tento krém ve vzorečku a byla jsem velmi spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Nivea je super! Mám moc ráda klasický modrý krém a Niveu Soft. Tento jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...