pondělí 17. července 2017

Lavera: Zesilující hnědá řasenka

Krásný den! Máte citlivé oči, nosíte kontaktní čočky a hledáte přírodní řasenku? Tak dneska bych vám ráda ukázala něco přesně po vás. Tahle hnědá řasenka vypadá nenápadně, ale je to úplný poklad. Je přírodní, jemná, citlivá a umí vytvořit přirozeně vypadající objem a krásně natočené řasy. 

Tato hnědá řasenka značky Lavera je v klasickém řasenkovém válečku o objemu 9 ml. Kartáček řasenky mi svým tvarem a hustotou naprosto vyhovuje. Barva se hezky nanáší od kořínků až po konečky řas. Pigment se hezky nanáší a díky obsahu přírodních vosků vydrží nalíčení vydrží celý den. 
Barva je tmavě hnědá a tak na mých řasách působí krásně přirozeně a přijdu si taková namalovaná-nenamalovaná. Krásně řasy zvýrazní. Myslím, že hnědá řasenka určitě sedne blondýnkám, kdy je pro ně občas černá řasenka příliš tvrdá a nevypadá pěkně, tato hnědá je tedy skvělou přirozenější barevnou alternativou. 
Řasenka řasy pěkně prodlouží a natočí a zároveň je ošetřuje a vyživuje. Veganské složení s minerálními barevnými pigmenty a vybranými bio složkami, jako je bio karnaubský vosk nebude dráždit ani nositelky kontaktních čoček. Obsažený blahodárný Jojobový olej dodává řasence příjemnou krémovou konzistenci a o řasy pečuje také květová voda z růže .Řasy jsou krásně zvýrazněné a neslepené. Řasenka se nijak nedrolí a snadno se odličuje. Cena této řasenky je 259 Kč, je sice trošku vyšší, ale myslím, že je to správná investice do přírodní kosmetiky, oči bychom si měly před chemií chránit.

UŽ JSTE ZKOUŠELY HNĚDÉ ŘASENKY? 


12 komentářů:

  1. Máš krásné řasy! Řasenka se mi líbí moc i když mám raději černou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a jo řasenka je super, fakt doporučuji vyzkoušet!

      Vymazat
  2. jéj, máš krásne dlhé riasy :O tebe ani riasenku netreba ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Já nikdy hnědou nezkoušela a nijak mě neláká, řasy máš pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě moc ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet a klidně si ji koupím znovu :).

      Vymazat
  4. Máš pěkné řasy. Hnědou řasenku jsem kdysi měla, ale ta byla opravdu hnědá (až moc) a vůbec se mi na řasách nelíbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tak hnědou řasenku jsem ještě nikdy nezkoušela. Teď jsem si koupila též přírodní, ale modrou z limitky od Alterry :) a super :) nádherná modrá na léto, výdrž a též se nedrolí nebo neobtiskuje...

    OdpovědětVymazat
  6. Mne doteraz žiadna prírodná nevyhovovala, no musím vyskúšať túto :) Vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, díky za tip na tu řasenku. Nosím kontaktní čočky a mám s řasenkami problém, snad to bude dobré. Jinak co se mi ohledně čoček osvědčilo, tak jsou tyto kapky https://www.nejlevnejsikontaktnicocky.cz/vividrin-ectoin-10-ml/ . Pokud jste alergičtí v sezóně, tak mi hodně pomohli.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...