sobota 22. dubna 2017

Versace: Crystal Noir

Přichází jaro, čas květů, barev a vůní a já bych vám dnes ráda představila parfém Crystal Noir značky Versace. Škoda, že se nedá přenést vůně přes obrazovku.
Parfém jsem vyhrála v soutěži na Instagramu Notino.cz a z výhry jsem měla velikou radost. Byla jsem zvědavá, jak bude parfém vonět a kolik toho vydrží. Když mi přišel balíček, nedočkavě jsem ho rozbalila, abych se mohla pomazlit s krásným a bytelným skleněným flakonkem.  Flakonek je  docela robustní, ale do detailu propracovaný. Jde o bytelnou skleněnou nádobku s opravdu velkým víčkem, který připomíná velký krystal. Do kabelky je tedy docela těžký, ale na toaletce udělá parádu.
Crystal Noir je podle popisu bohémská, něžná, sladká a záhadně smyslná dámská vůně. Je magická, éterická a neobyčejně svůdná. Její orientálně ovocný charakter dokonale podtrhuje její jedinečnou kompozici, která je propracovaná do posledního detailu. 
Oficiální popis:
Parfém Versace Crystal Noir se otevírá průzračnými vzdušnými tóny a sladkou esencí z pomeranče. Květinovému srdci vévodí nonšalantní gardénie a skvostná pivoňka. Dřevitý a smyslný závěr vůně dotváří santalové dřevo, svůdné pižmo, podmanivý mošus a ambra. Dámský parfém Versace ocení žena během celého dne i na romantické schůzce.
Pokud jde o výdrž, tak parfém v klidu vydrží celý den a dokonce vůni cítím z oblečení ještě další den. Musím říct, že mi tato vůně fakt učarovala a sahám po ní často. Pokud nevíte, jak voní, tak určitě běžte ovonět někam do parfumerie, jsem zvědavá, co na vůni budete říkat vy. 

JAKÝ JE TEN VÁŠ OBLÍBENÝ PARFÉM?


13 komentářů:

  1. Tak to je krásný flakonek,i ten popis vůně se mi líbí :) Já tedkom mám moc ráda Oriflame - VIP Only :)

    OdpovědětVymazat
  2. Při své cestě do Portugalska jsem si právě parfémy Versace koupila vysoko nad zemí - v letadle. Celé balení miniaturek, a právě Noir Crystal je můj nejoblíbenější.

    OdpovědětVymazat
  3. Co mě jako první zaujalo je právě flakonek! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tedaa, tak to gratuluji, já na ty soutěže nikdy nemám štěstí :D Parfém vypadá fakt moc hezky, luxusně, a určitě tak i voní ♥ Mým oblíbencem zatím zůstává Calvin Klein One ♥

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tenhle parfém ráda, voní pěkně ale mezi mé top patří jiný. Celkově preferuji silnější, těžší vůně než květinové.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujem k výhre, parfum je perfektný, tiež som súťažila s Notinom, žial nevyhrala:-)

    OdpovědětVymazat
  7. A ja s Notinom vyhrala, ale je to uz dlho:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento parfem je perfektny, kupujem ho tiez na Notine, spolu s nim aj skvely Diesel Fuel for Life Homme pre muža.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů ten pánský neznám, zkusím se po něm mrknout v obchodech a očichat ho :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...