neděle 23. dubna 2017

Nákupy: Rosewholesale #3

Taky se vám někdy objednávka z e-shopu tak úplně nevyvede a jste zklamané? Mě už se to povedlo v poslední době po druhé :D. Dnes bych vám chtěla ukázat, moji objednávku z e-shopu Rosewholesale.com, kde jsem spokojená, tak na půl. Chtěla jsem kalhoty s vysokým pasem a taky vysoké botičky a jak to celé dopadlo si přečtěte v článku.

Kalhoty jsou pěkné vypadají stejně jako na obrázku, ale bohužel jsem nějak netrefila velikost. Brala jsem M, ale odpovídá tak XS, mrkněte na ten metr. Takže tady jsem se od velikosti vůbec netrefila. Jinak jsou ale moc pěkné, doufám že brzy nejsou svou útlou majitelku. 
Naštěstí mi náladu vylepšily tyhle botičky, ze kterých jsem opravdu nadšená. A když je v posledních dnech fakt zima, tak v nich možná vyrazím ještě teď, ale jinak už se těším na podzim, kdy na ně bude nejlepší počasí :).  Mají světle růžovou/pudrovou barvu a jsou prostě úžasné! Na noze mi dobře sedí a jsou pohodlné. 
A to je z této objednávky všechno. Takže tentokrát jsem spokojená tak půl na půl. Botičky unosím, ale kalhoty jsou tak na nějakou holčičku :D. V poslední době už je to druhá objednávka, kde jsem neodhadla velikost, tak doufám, že už budu mít větší štěstí. 

CO ŘÍKÁTE NA MOJI OBJEDNÁVKU?


20 komentářů:

  1. Ty botky jsou velmi pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barva těch kalhot se mi nelíbí, ale co mne zklamalo na první fotce, to napravila fotka druhá, protože ty botky jsou fakt úžasné! ♥

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi kalhoty i boty. Škoda, že jsou kalhoty tak malinké. Bylo by fajn, kdyby byly uvedené i odkazy, abychom mohli mrknout na ceny a tak ;-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí kliknout na nadpis jednotlivých věcí a jsi na stránce odkud jsou :).

      Vymazat
  4. Paráda, mně se líbí i botky i kalhoty :) S těmi velikostmi je to taková loterie přes e-shopy, znám to sama :D Přeji hodně štěstí při dalším objednávání :)

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné kousky oblečení. Škoda té velikosti u kalhot, to je asi důvod proč si oblečení na podobných eshopech nekupuji. Kalhoty je kus oblečení, které si musím vždy zkusit. Takovéhle černé bych teď taky potřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já takhle nakupuji ráda, ale ne vždycky se trefím.

      Vymazat
  6. Škoda těch kalhot, ale boty vypadají moc hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Moc si nedovedu představit, si objednat boty či kalhoty přes e-shop, vždy si musím vyzkoušet spoustu věcí než mi něco padne a to mám průměrnou velikost 38.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já objednávám normálně třeba i na Ali a někdy to sedí a někdy ne :(.

      Vymazat
  8. Tybrďo, mně se teda docela líbí ty botky. Sama jsem nějaké takové sháněla na podzim, ale bohužel jsem moc úspěchu neměla. Nakonec jsem si místo nich koupila takové tenisky na platformě. Nebylo to sice úplně to, co jsem si představovala, ale musím říct, že jsem si je dost oblíbila. Navíc se v nich i dobře chodí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...