sobota 15. dubna 2017

Gabriella Salvete: Paletka očních stínů 01 Rose

Používáte italskou kosmetiku Gabriella Salvete? Je u nás jednou z nejprodávanějších. Dnes se podíváme na paletku očních stínů Rose 01, kterou najdete v nabídce značky Gabriella Salvete.
Paletka má elegantní černý obal. Moc se mi líbí, že ve víčku je dlouhé zrcátko. Paletka není nijak velká, takže bude super i na cestování. V paletce je také přiložený aplikátor, který je v případě nouze docela použitelný - vyhazovat ho nebudu, ale já používám extra koupené aplikátory na oční stíny.
Paletka obsahuje celkem 10 krásných stínů a to jak matné, tak ty se shimmerem. Barevně se skládá z jemných béžových a růžových odstínů až po temné zemité odstíny hnědé a fialové. Matný je druhý, sedmý a osmý. Konzistence stínů je krásně máslová. S touto paletkou určitě vytvoříte krásné jemné denní líčení, ale i výraznější večerní líčení. 
Pigmentace se také liší stín od stínu, světlejší stíny mi přijdou hůře pigmentované a naopak ty tmavší jsou pigmentované skvěle a musí se s nimi opatrně! Stačí lehce přes stín přejet a můžete ho nanášet na oční víčko. Skvěle se nanáší buď prstem, ale i štětcem. Lze aplikovat za sucha i za mokra.
Jako nevýhodu vidím to, že některé odstíny docela dost práší, takže se s nimi musí pracovat opatrně. 
Výdrž je parádní v pohodě zvládne celý den. Vydrží i 8 hodin a to i bez báze a s bází zvládnout i déle. Vůbec jsem neměla problém, že by mi nějak během dne opadávaly, vytrácely se nebo se slévaly do vrásek (s použitím báze pod oční stíny).
Paletku hodnotím opravdu kladně a určitě ji doporučuji. Jde o kvalitní stíny za pár korun. V nabídce GS najdete dvě varianty buď tu co mám já 01 Rose, nebo 02 Nude. Přijde mi, že si jsou opravdu dost podobné, ale ta Rose mi přijde zajímavější, protože přece jen obsahuje nude odstíny v kombinaci s těmi růžovými. 
Já mám paletku z Elnino.cz, ale určitě ji seženete i v drogerii, kde ji můžete omrknout. Stojí 206 Kč a odstíny má fakt moc pěkné. 

CO NA PALETKU ŘÍKÁTE? 
JAKÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKT OD GABRIELLY SALVETE?


11 komentářů:

  1. Paletou bych rada vyzkoušela! :) já momentálně testují rasenku a oční linky.

    OdpovědětVymazat
  2. Po této paletce nějak netoužím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka nevypadá špatně:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká, tak ideální fakt na to cestování, s odstíny si jde pěkně barevně vyhrát. Já mám hodně podobný odstíny v paletce od Make-up Revolution, Iocnic 3, takže tuto pořizovat nebudu, ale kdybych ji neměla, tak ji asi beru, doma se neztratí :) Já od GS miluju nejvíc laky na na nehty, ty umí skvěle. A taky pudr, jejich poslední Nude powder s arganem je pecka.

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypadá dobře 😊 koukala jsem na ní , ale počkám si na slevicku.

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetiku Gabriele Salvete mám ráda, už pravidelně používám jejich řasenku a laky na nehty. Paletka vypadá dobře, možná ji vyzkouším.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
  7. Od GS mám momentálně pudr, ze začátku dost prášil, teď se to úplně zmírnilo a mám ho ráda. Měla jsem dříve i lak na nehty a řasenku a i s těmito produkty jsem byla spokojená :) Krásný Velikonoce Kači

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná paletka, taky jsem na ní v drogerce koukala. Přijde mi ale některé stíny hodně si podobné, proto jsem si ji nakonec nekoupila. Prášivost u GS je asi známá. Mám pudr, quatro stínů a tvářenku a všechny dost práší.

    OdpovědětVymazat
  9. už som o nej čítala, a celkom si ju kočky chvália :) len ja už mám toľko kozmetiky, že to čo až tak veľmi veľmi nechcem,nekupujem :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...