úterý 18. dubna 2017

Favi.cz: Moje vysněná toaletka

Krásný den vám přeji. Už delší dobu toužím po tom, vyměnit svůj studentský psací stůl u kterého jsem se trápila s domácími úkoly, za nějaký pěkný moderní toaletní stolek. Svou toaletku musí mít přece každá správná dáma :-).  Nad svým "zkrášlovacím" stolkem přemýšlím už delší dobu a mám docela přesnou představu o tom, jak by měl vypadat a co bych od něj všechno chtěla. Určitě by měl mít spoustu šuplíčků a úložných prostor, kam bych mohla schovat všechna líčidla, tak abych je mohla mít přehledně urovnaná a vždy věděla kam pro co sáhnout. 

Zaujaly mě stránky Favi.cz kde najdete spoustu toaletních stolků a já jsem si mezi nimi našla hned několik svých favoritů. Mým dalším požadavkem je pěkné zrcadlo nad stolečkem a dostatečné osvětlení. Podívejte se, které toaletní stolky mě nejvíc zaujaly.
1,2
1, 2
I když je součástí toaletky velké zrcadlo, určitě bych chtěla mít ještě jedno menší otočné, nejlépe i zvětšovací, které se dá vzít i do ruky. 
1
Další věcí, kterou si na toaletním stolku umím představit je nějaký pěkný svícen nebo aroma lampička. Do těch skleněných svícnů bych si klidně dala i štětce nebo řasenky :).
1, 2, 3
Na stolku bych ráda měla vystavené i hodinky a třeba i náramky na nějakém tubusovém stojanu a zaujaly mě tyto dva.
1, 2
Nesměla by chybět taky šperkovnice a stojánek na šperky.  Večer bych si, tam schovala šperky, které jsem ten den nosila a ráno bych je tam zase pěkně našla a ne jako teď, že ráno běhám po bytě a hledám, kam jsem si dala večer řetízek a náušnice. 
1, 2
1, 2
Pokud stejně jako já sníte o svém dámském koutku a hledáte inspiraci, tak se podívejte na Favi.cz, kde najdete spoustu krásného nábytku a stylových dekorací. Favi.cz je vlastně takový vyhledávač, který vás přesměruje na různé prodejce, kteří nabízejí opravdu pěkné kousky nábytku i dekorací a doplňků.Věřím, že si tam vyberete. 

MÁTE UŽ SVŮJ TOALETNÍ STOLEK NEBO VYBÍRÁTE STEJNĚ JAKO JÁ?


19 komentářů:

  1. Vyzerá to super! :) Toaletný stolík je slabosť každej ženy

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle spolupráce nám také dorazila do schránky. Chvilku jsem přemýšlela, že se zúčastním, ale v bytě kde teď bydlíme bych jí stejně asi neměla kam dát. Líbí se mi co sis k tomu vybrala. Svícny, stojanky. A druhé zrcátko do ruky je nutnost! :)

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si nějakou toaletku moc přála, ale napřed musím našetřit.

      Vymazat
  3. Ahoj, ja si moc preji k vanocum tuto https://www.nabytek-bmark.cz/podle-dodavatele/b-mark-1/toaletka-grenada-g47-latte.html a doufam, ze jezisek bude stedry ;) A ta tva se mi take moc libi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já teda pořád nemám žádnou, abych se přiznala :D.

      Vymazat
  4. Toaletka pěkná, ale co do ní? :) Abyste to vybavila šperky, tak to je tak na půjčku. Co třeba půjčka 20 000 Kč? Nebo i více? :) Ono kvalitní šperky jsou drahá sranda. Já to vím, protože je ženě kupuji k výročí, narozeninám, Valentýnu a ona by byla nejradši, kdybych je kupoval třeba jenom tak. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...