neděle 2. dubna 2017

Dulcia: Tělový jogurt Levandule

Od značky Dulcia Natural už jsem toho vyzkoušela opravdu hodně, ale ještě jsem od nich neměla žádný tělový jogurt. Měla jsem štěstí a zrovna jsem na FB stránce e-shopu Krásná každý den jeden z nich vyhrála. Opět mi přišel krásně zabalený balíček, to se musí nechat, že Míša si při balení s balíčky opravdu vyhraje.
Tělový jogurt je v plastové tubě o objemu 175 ml, čekala jsem, že bude balení menší a jsem opravdu mile překvapená. Design balení je prostě nádherný no uznejte! Decentní a jemný. Tělový jogurt má hutnější konzistenci, která bude vaši pokožku opravdu hýčkat. Je vhodný pro všechny typy pokožky, takže ho klidně může používat celá rodina. 
A parfemace? Pokud máte rády vůni čerstvé levandule, tak bych řekla, že si tento jogurtek přímo zamilujete. Vůně je krásně osvěžující a uvolňující. Vůně levandule zahání úzkost, stres, nervozitu, únavu a nespavost. Levandule podporuje obranyschopnost pokožky, má dezinfekční účinky a pomáhá při hojení ekzémů a plísní. 
Základ tohoto produktu tvoří kokosový olej, který pokožku hydratuje, zvláčňuje a působí antibakteriálně. Dále ve složení najdete bambucké máslo, které je bohaté na mastné kyseliny a pokožku změkčuje a zvláčňuje. Krém je skvělý i na suchá místa, která opravdu krásně vyživí a hydratuje. Po namazání mi na pokožce nezůstává žádný mastný film a docela rychle se jogrut vstřebá. Pokožku zanechá hydratovanou, vyživenou a regenerovanou. Dále obsahuje olej z hroznových jadýrek, který má vysoké procento bioaktivních látek, mastných kyselin, vitamíny C, E a betakaroten. Díky tomu je pokožka elastičtější a omlazená. 
Složení:
Růžová voda bio, Bambucké máslo bio, kokosový olej bio, hroznový olej bio, emulgační vosk, levandule lékařská, lavandin, lecitin, kyselina kaprylová a undecylénová.

Jsem moc ráda, že jsem měla možnost tento jogurt vyzkoušet. Pokud vás taky zaujal, tak si ho určitě kupte a vyzkoušejte. Cena tohoto produktu je 430 Kč, což je docela dost, ale zase jde o krásný, čistě přírodní produkt, bohatý na výživné látky, který vaší pokožce jen prospěje.

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ JOGURT ZNAČKY DULCIA? 
JAK SE VÁM LÍBÍ TATO LEVANDULOVÁ VARIANTA? 


12 komentářů:

  1. Jeste jsem od znacky nic nezkousela, ale vypada to lakave. Jen teda ta cena...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je sice vyšší, ale opravdu vydrží dlouho :)

      Vymazat
  2. Já tuto značku neznám, ale musí to nádherně vonět. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nic od této značky nezkoušela, ale vůni čerstvé levandule miluju! Cena je teda dost vysoká :o. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Úplně si představuji tu slastskou vůni. Musí být skvělá. Je fakt, že produkt je drahý, ale zase je ho hodně.

    OdpovědětVymazat
  5. Je drahý, ale plný skvělých ingrediencí! Mrknu na něj :) Na KrasnakazdyDen.cz nakupuji moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tělový jogurt mě zaujal, Dulcii mám ráda, ale je pravda, že je docela drahý.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Moc mě to zaujalo, slyším poprvé, že mají něco takového ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda té ceny, ale produkt vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzerá naozaj veľmi dobre :) super recenzia!

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...