úterý 4. dubna 2017

Boucheron Place Vendôme EdT

Dnes vám ukážu jeden z mých oblíbených parfémů. Konkrétně půjde o legendární Place Vendôme z dílny Boucheron. Jde o verzi Eau de Toilette, která je jemnější než původní EdP, která je dost silná a těžká. Pokud vás vůně zajímá a přemýšlíte nad její koupí, tak si určitě přečtěte článek.
Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette je toaletní voda pojmenovaná podle ulice v Paříži. Tam byla také čerpána inspirace v podobě jasných slunečních paprsků, třpytících se drahokamů a stylové elegance. Sama jsem v Paříži nikdy nebyla, ale určitě bych se tam jednou moc ráda podívala. 
Boucheron Place Vendôme EdT na první pohled okouzlí samotným nádherným a elegantním flakonkem. Flakonek určitě ocení všechny "straky". Je z masivního broušeného skla a působí opravdu luxusně. Víčko je těžké a jde o kombinaci kovu a růžového skla. Barva samotné toaletky je světle růžová a skvěle se doplňuje s barvou skla na víčku. Flakonek je docela těžký a tak ho s sebou v kabelce nenosím.
Složení tohoto parfému 
Hlava: yuzu, osmanthus, pivoňka
Srdce: kosatec, růžová esence, jasmín
Základ: cedr, bílé pižmo
Vůně je opravdu okouzlující a i když by se mohlo zdát, že půjde o lehčí vůni, tak je to naopak a toaletka si stále zachovává svoji sílu, výraznost a smyslnost. Po aplikaci trvá asi tak půl hodinky než se z opravdu silné vůně stane jemnější a rozvoněná vůně. Vůně mi přijde dřevito-květinová. Nejvíce cítím cedr, pivoňky a jasmín. 
Tato toaletka hravě zvládne vonět celý den a dokonce ji z oblečení cítím i druhý den. Boucheron Place Vendôme EdT koupíte v parfumeriích nebo také na Notino.cz.

ZNÁTE ZNAČKU BOUCHERON?
MÁTE JEDEN PARFÉM NEBO JE STŘÍDÁTE?


9 komentářů:

  1. Flakónek je opravdu nádherný, ale celkově to asi nebude vůně pro mě. Mám ráda spíše vzdušné a květinové vůně. Dřevitá složka mi moc nevoní. Každopádně super článek, hezky si to popsala.

    Radu - Jarní soutěž o balíček přírodní kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale podle složení musí vonět božsky. Pivoňka, jasmín, aaaach, miluju. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fuuuha, tak na to, že ide o legendárny parfém, tak ho vôbec nepoznám :D
    World of Nicol |

    OdpovědětVymazat
  4. Vůní mám víc a vždycky se navoním tou, na jakou mám náladu. Mám spíše vůně z Avonu, Oriflamu a mým nejnovějším přírůstkem je vůně Dare od Guess. Vůně si teď nekupuju, snažím se je všechny spotřebovat a pak chci zainvestovat do parfému :). Já tuto značku vůbec neznám, takže děkuju za informace

    OdpovědětVymazat
  5. Flakónek má fakt nádhernej, je vidět, že mají vše propracované do detailů :) Mým oblíbencem zůstává Calvin Klein One ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. Flakonek je teda dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...