pátek 21. dubna 2017

BeYou.cz: Krásný náhrdelník

Přeji krásný den všem! Dnes bych vám chtěla představit e-shop BeYou.cz, který mi před nějakou dobou nabídl spolupráci. Pokud tento e-shop ještě neznáte, tak se na stránky určitě podívejte, moc se mi líbí, jak je mají pěkně zpracované a přehledné. Řekla bych, že i ceny šperků a doplňků jsou dostupné všem. Líbí se mi, že nabízejí dopravu zdarma, když nakoupíte za 500 Kč, což je podle mě u šperků hračka. Já sama bych si toho vybrala spoustu. Líbí se mi toho tam opravdu hodně od hodinek, přes náušnice, prstýnky až po náhrdelníky. Bylo tedy těžké vybrat si jen jeden šperk. Nakonec jsem na zkoušku vybrala náhrdelník.
Vybrala jsem si náhrdelník, který jsem teď při psaní článku v nabídce už nenašla, což mi moc nevadí, protože je vidět, že sortiment pravidelně obměňují a tak se vám asi nestane, že potkáte na ulici holku se stejným šperkem. 

Náhrdelník přišel pečlivě zabalený v papírové krabičce, která byla vyložena bublinkovou fólií, tak aby se s náhrdelníkem při přepravě nic nestalo. Dorazil ke mě tedy v pořádku. Náhrdelník byl na černém platíčku s názvem e-shopu.
Šperk je laděný do barvy rosegold a je složený z dvou spojených náhrdelníků. Líbí se mi, že má prodlužovací řetízek, takže sedne na každý krček a můžete si přizpůsobovat délku podle potřeby. Kratší řetízek je jednoduchý a je na něm obloučková kovová aplikace v barvě rosegold. Tento řetízek by se mi moc líbil i samostatně. Delší řetízek je složen z perliček a je na něm přivěšeno pět čtverhranných ozdobných kamenů, které jsou olemovány řadou drobných čirých kamínků. 
Náhrdelníku na krku si určitě každý všimne a protože je laděn do jemných tónů, tak na mě nepůsobí nijak výrazně. Krásně podtrhne jednoduchý outfit a určitě se bude hodit i k šatům. 
V balíčku byl spolu s náhrdelníkem ještě slevový kupon na další objednávku na e-shopu BeYou.cz. Se slevou se s vámi podělím. Jde o slevu 10% a v objednávce stačí jen zadat kód: BLGBEAUTY (platnost kódu je do 30.4.2017).

Já přemýšlím ještě nad těmito hodinkami, které vypadají jednoduše, jen nevím, jestli by ten ciferník nebyl na mou ručku moc veliký, tak ještě budu chvilku přemýšlet a rozhodovat se :). 
Na e-shopu jsem narazila dokonce i na dřevěné motýlky pro pány, které se mi moc líbí a přijdou mi moderní. 
A protože už začíná vykukovat sluníčko, tak je potřeba pořídit si i nové sluneční brýle a letošním hitem budou nejspíš tyto "kočičí" brýle, já nad nimi přemýšlím už asi měsíc.
To by bylo pro dnešek všechno. Mrkněte na web ať nepropásnete slevu, pokud byste si něco vybraly. Já jsem moc ráda, že jsem e-shop objevila a určitě se na něj budu vracet, mají tam opravdu skvělé kousky.

LÍBÍ SE VÁM NÁHRDELNÍK? 
ZNÁTE E-SHOP?


12 komentářů:

  1. Takéto náhrdelníky mám veľmi rada, sú vkusné a výrazné. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je něco pro mě :) Nádrdelník je krásný a i hodiny se mi moc líbí. Díky za tip na e-shop :))

    OdpovědětVymazat
  3. Kočičí brýle se mi moc líbí i ten náhrdelník i hodinky :)

    OdpovědětVymazat
  4. E shop neznám, ale moc se mi líbí ten dřevěný motýlek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Eshop neznám a abych řekla pravdu, ten náhrdelník mne moc nezaujal..:) ale ty hodinky, to je úplně něco jiného, ty jsou božské ♥

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  6. Vubec tento eshop neznám, ale náhrdelník vypadá naprosto perfektně! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi úplně všechno, ty kočičí brýle jsou top a určitě se na eshop podívám.

    OdpovědětVymazat
  8. Náhrdelník je krásný, sluší ti :) Mně ale totálně učarovaly ty hodinky :D♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, moc krasny nahrdelnik. Ted eshop znam, drive jsem tam nakupovala a ted jsem posledni dobou presidlila na https://www.goldeligius.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Máš moc krásnou sbírku spěrků, já jsem si teď také objednávala nové šperky z chirurgické oceli a už se moc těším až mi příjdou domů. Před Vánoci máme totiž ve škole vánoční ples, takže si jeden z nich chci určitě vzít na sebe. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...