neděle 16. dubna 2017

Astor: Soft Sensation Lipcolor Butter matte 023 Vivid Divine

Pro dnešek jsem si pro vás připravila recenzi na matující máslíčko na rty Astor Soft Sensation Lipcolor Butter MATTE a jde konkrétně o odstín 023 Vivid Divine. Másla nejsou žádná novinka a už možná máte nějaký kousek doma, ale pokud ne, tak si přečtěte recenzi a podívejte se, jak vypadá odstín Vivid Divine na rtech, třeba zjistíte, že máslíčko potřebujete nutně vyzkoušet. Já jsem se do těch jejich másel zamilovala a určitě bych ocenila, kdyby nabídka odstínů byla větší.
Máslo na rty poskytuje rtům intenzivní a neodolatelnou barvu, kombinuje péči balzámu a intenzivní barvu rtěnky s matným efektem! V jedné recenzi (ZDE) se už jeden odstín objevil, takže už nebudu moc opakovat obecnou charakteristiku, ale spíš vám ukážu, jak rtěnka vypadá na rtech
Odstín Vivid Divine je v tmavě růžových tónech, jde o svěží a intenzivní barvičku. Rtěnka krásně voní po vanilce, což na těchto máslíčkách miluju. Vůně je sice fakt příjemná, ale po chviličce se vytratí (škoda). Rtěnka je krásně pigmentovaná a stačí nanést na rty jen jednu vrstvu, pokud ale chcete rty výraznější, tak ji můžete i navrstvit. Já dávám většinou dvě vrstvy.
Na rtech nijak nelepí, netahá, netvoří mapky a dokonce ani rty nevysušuje, což je u matné rtěnky opravdu super. Určitě bych brala kdyby u nás bylo k dostání víc odstínů :)! Tuto rtěnku jsem kupovala na Notino.cz, kde vás přijde na 119 Kč, což mi přijde jako fajn cena. 

TAK CO NA TENTO ODSTÍN ŘÍKÁTE? 
POUŽÍVÁTE RTĚNKY V TUŽCE?


16 komentářů:

  1. Ještě jsem žádnou takovouto rtěnku nezkoušela, ale toto vypadá úžasně a ještě za tu cenu o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám to klasické máslíčko, je dobře pigmentované a na rtech komfortní :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám matne, ale klasické a za me jsou fakt dobré. Mám jemný růžový odstín a pak takový tmavší a mám je velice rada.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odstín je nádherný :) Ani jsem nevěděla, že je dělají i matné :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásný :) Já mám teda jednu rtněku v tužce, Oriflame Color soft lipstic v odstínu Sweet rose. Super produkt do kabelk.

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnky v tužce mám moc ráda. Mě by se líbil tmavší odstín, takovýchto růžovek mám doma dost. Viděla jsemtyhle máslíčka někde ve výprodejích, asi v Tetě, to se tam budu muset dojít podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem procházela Tetou myslím ve čtvrtek a sleva nebyla, ale je možná, že už je :).

      Vymazat
  7. mala som ju v takom sýtejšom červenom odtieni, a veľmi som bola spokojná :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...